joi, februarie 22, 2024
Acasă Emisiuni Mens Sana Liposucția - soluția ideala când dieta și sportul nu mai funcționează

Liposucția – soluția ideala când dieta și sportul nu mai funcționează

Dacă ești deranjat de faptul că în anumite zone ale corpului ai depozite de grăsime excesivă, iar acestea nu răspund niciunei diete sau exercițiilor fizice, ai putea fi candidatul ideal pentru liposucție.

În emisiunea ”Mens Sana” cu Consuela Bălașa, invitata Nico Ferariu, medic chirurgie plastic și estetică a oferit mai multe detalii despre această procedură:

”Lipoaspirația nu este o metodă de slăbire. Trebuie să știm că nu slăbim prin liposucție și lipoaspirație. Dacă avem un exces ponderal în primul rând mergem la nutriționist, ne apucăm de sport, urmăm o dietă și slăbim. Trebuie să avem o greutate constantă, pentru minim 3 luni.”

”Mie îmi place foarte mult vibrasatul ca și tehnică. Este o tehnică de liposucție cu ajutorul vibrației care o să mă ajute să elimin excesul de grăsime fără să distrug, fasciile, membranele celulare și îmi protejează foarte bine vasele sangvine.

Atunci recuperarea pacientului este mult mai ușoară. Pentru pacienți care au un exces mare de piele și care au o piele flască, o liposucție nu va fi de ajuns, nici măcar o liposucție cu vibrasat ajutată de tehnologie, ci vor avea nevoie de un skin titaning și acolo vorbim de tehnicile cu ajutorul laserului, sonde cu impuls laser care sunt trecute pe sub piele astfel încât să producă o arsură care va duce la o strângere a pielii.

Atunci efectul este unul mult mai estetic iar pacientul scapă și de grăsime și de excesul de piele și efectul e mai strâns.”

ULTIMELE ARTICOLE

Evită relațiile toxice

O relație de cuplu toxică este una în care există un model de comportament dăunător, abuziv sau manipulativ între parteneri. Aceasta poate include abuz...

Tehnici de îngrijire corectă a părului

Părul sănătos și strălucitor este un aspect important al cărții noastre de vizită și necesită o îngrijire adecvată pentru a rămâne în formă optimă. Mai...

Cum poți recunoaște AVC-ul? Primele semne!

Un accident vascular cerebral (AVC) poate fi o afecțiune gravă și este important să poți recunoaște semnele timpurii pentru a solicita imediat ajutor medical...

Valentine’s Day – o zi a iubirii, nu altă zi a violenței

Măsurând sintagmele populare spuse la nervi sau apăsat, bizare sau ciudate le includem în bagajul nostru verbal și comportamental: ,,Iubirea naște violență”? ,,Eu te-am...