8.5 C
București
miercuri, 10 august 2022
Acasă Emisiuni Mens Sana Liposucția - soluția ideala când dieta și sportul nu mai funcționează

Liposucția – soluția ideala când dieta și sportul nu mai funcționează

Dacă ești deranjat de faptul că în anumite zone ale corpului ai depozite de grăsime excesivă, iar acestea nu răspund niciunei diete sau exercițiilor fizice, ai putea fi candidatul ideal pentru liposucție.

În emisiunea ”Mens Sana” cu Consuela Bălașa, invitata Nico Ferariu, medic chirurgie plastic și estetică a oferit mai multe detalii despre această procedură:

”Lipoaspirația nu este o metodă de slăbire. Trebuie să știm că nu slăbim prin liposucție și lipoaspirație. Dacă avem un exces ponderal în primul rând mergem la nutriționist, ne apucăm de sport, urmăm o dietă și slăbim. Trebuie să avem o greutate constantă, pentru minim 3 luni.”

”Mie îmi place foarte mult vibrasatul ca și tehnică. Este o tehnică de liposucție cu ajutorul vibrației care o să mă ajute să elimin excesul de grăsime fără să distrug, fasciile, membranele celulare și îmi protejează foarte bine vasele sangvine.

Atunci recuperarea pacientului este mult mai ușoară. Pentru pacienți care au un exces mare de piele și care au o piele flască, o liposucție nu va fi de ajuns, nici măcar o liposucție cu vibrasat ajutată de tehnologie, ci vor avea nevoie de un skin titaning și acolo vorbim de tehnicile cu ajutorul laserului, sonde cu impuls laser care sunt trecute pe sub piele astfel încât să producă o arsură care va duce la o strângere a pielii.

Atunci efectul este unul mult mai estetic iar pacientul scapă și de grăsime și de excesul de piele și efectul e mai strâns.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.ULTIMELE ARTICOLE

Oficial din Ucraina: ”În cazul unui incident nuclear, va fi afectat nu doar sudul Ucrainei”

La centrala atomo-electrică din Zaporojie, cea mai mare din Europa și pe care invadatorii ruşi ameninţă acum să o arunce în aer, sunt stocate...

Guvernatorul BNR: ”Nu ne jucăm cu inflaţia, este o boală foarte periculoasă”

„Se plafonează rata inflaţiei în acest trimestru, plafonare înseamnă în jur de 15% acum, în august, este foarte posibil datorită preţurilor la ţiţei, la...

Președintele PSD se arată nemulțumit de gestionarea crizei energiei din România

„Guvernatorul BNR a spus un lucru corect, cea mai mare parte a inflației a venit din prețul care a explodat la energie. Decizia cea...

Primarul Capitalei, despre taxarea parcărilor din București: ”Scopul este de a elibera zone foarte aglomerate”

Nicuşor Dan a reiterat, în cadrul unei emisiuni, faptul că din 15 august vom fi amendaţi toţi cei care parchează pe aşa-numitele „locurile albastre”...