8.5 C
București
miercuri, 28 iulie 2021
Acasă Articole Noutăți LEON DĂNĂILĂ: ”În câteva săptămâni am slăbit 15 kilograme"

LEON DĂNĂILĂ: ”În câteva săptămâni am slăbit 15 kilograme”

Leon Dănăilă, unul dintre cei mai buni neurochirurgi din Europa, a fost invitatul emisiunii ”Oameni și păreri” cu Laura Manciu. Este membru titular al Academiei Române și figurează, alături de Einstein, printre geniile secolului XXI.

De când era mic, a învățat ce înseamnă greul și, astfel, după multă muncă și multă carte, și-a îndeplinit visul de a deveni medic.

Neavând o condiție materială foarte bună, vindea mâncarea primită de la cantina școlii, pentru a-și cumpăra cărți.

https://www.a7tv.ro/a-plecat-la-facultate-cu-o-bucata-de-mamaliga-si-100-de-lei/

”Familia, baza societății”

Deși soția sa era inconștientă, în spital, Leon Dănăilă mergea la ea, în fiecare zi, pentru a-i oferi flori.

”Trăiești cu cineva atâția ani de zile și dacă, la un moment dat, una din persoane se îmbolnăvește, atunci nu poți să nu faci gesturi frumoase, ca și înainte, cu speranța că poate o să își revină”, ne-a dezvăluit invitatul.

”Nici nu mâncam, în câteva săptămâni am slăbit 15 kilograme”

În ciuda faptului că soția sa a murit din cauza bolii, Leon Dănăilă nu s-a gândit niciodată să se recăsătorească deoarece o iubea foarte mult și, spune el ”am rămas cu o dragoste care nu se poate spune”.

Și-a dirijat activitatea spre scrierea cărților, cercetări și descoperiri, pentru a încerca să uite de suferința cauzată de dispariția soției.

”Fără dragoste nu poți sa realizezi nimic, nici în profesie, nici în căsătorie sau familie!”, a mai spus Leon Dănăilă.

Pentru el, dragostea de viață, de prieteni, de familie și, mai ales, de soția sa, era cel mai important lucru din viață.

Nu s-a gândit niciodată la o posibilă recăsătorie sau la faptul că ar putea să divorțeze vreodată.

Leon Dănăilă este de părere că te căsătorești o dată în viață, cu persoana care simți că este potrivită pentru tine și nu este posibil să te gândești ca, la câteva luni după acest lucru, să divorțezi.

 

Sourcea7tv

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ARTICOLE

Adrian Secu, studentul care a ținut piept autorităților din România, învingător în instanță!

Adrian Secu, un tânăr în vârstă de 26 de ani, licențiat în inginerie electrică și știința calculatoarelor, student în anul II la Drept, a...

Au nevoie antreprenorii de coaching?

Începutul unui business este un pas important pentru orice antreprenor și o provocare continuă pe parcursul dezvoltării lui și a afacerii lui. Există, însă,...

28 IULIE ÎN ISTORIE

Ziua mondială de luptă împotriva hepatitei, inițiată de Alianța Mondială pentru Hepatită, în 2008, este marcată, în fiecare an, la 28 iulie.   Scopul acestei zile...

Bomba care aruncă în aer pandemia!

Începând cu anul viitor, CDC renunță la metoda de diagnosticare RT-PCR a noului coronavirus și recomandă laboratoarelor și centrelor de testare să se utilizeze...

COMENTARII RECENTE

Daniel Pop on 1 IULIE ÎN ISTORIE
Catalin Ionete on Dumnezeu a murit!
kani on Pungă doriți?