8.5 C
București
miercuri, 29 iunie 2022
Acasă Editoriale Familie LAVINIA ȘTEFAN: ”Eu am cântat de mică. Am cântat într-un taraf, eram...

LAVINIA ȘTEFAN: ”Eu am cântat de mică. Am cântat într-un taraf, eram cea mai mititică”

Lavinia Ștefan, om de televiziune, interpret, textier, speaker și poet, este un artist complet care a luptat, încă de foarte mică, pentru a deveni ceea ce este acum.

”Eu am cântat de mică. Am cântat într-un taraf, eram cea mai mititică. Aveam o vioară care era cât mine, luptam la ea din toate puterile mele de fetiță. Muzica este o dragoste ce nu poate fi exprimată în cuvinte.”

Vocea profundă, caldă, de alto i-a fost lăudată chiar de regretata Laura Stoica, imediat după ce s-au cunoscut. Lavinia Ștefan își amintește cu emoție cuvintele celebrei cântărețe:
„Îmi place vocea ta! Ai o voce foarte mișto!”

Pe lângă numeroasele aptitudini din domeniul artistic, invitata lui Cornel Dărvășan în emisiunea „Știrea cea bună„ a fost și olimpică, de patru ori, ceea ce i-a oferit o privire de ansamblu asupra sistemului de invățământ din România.

”Școala românească este calată doar pe două dintre aceste tipuri de inteligențe: pe cea lingvistică și pe cea logico-matematică.

Ele mai sunt: inteligența muzicală, spațială, cei care văd chestii în spațiu, pot fi viitori arhitecți; inteligența kinetică sau kinestezică: viitori coregrafi, dansatori, sportivi, eventual catalogați, de diverși profesori, cu ADHD. Nu. Poate acei copii au inteligența aia mult mai bine dezvoltată.

Inteligența inter-emoțională și intra-emoțională. Copiii au aceste comori, le poartă în ei și vine școala românească și zice: Dacă nu știi matematică și română… ești cam prost.”

Sourcea7tv

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
ULTIMELE ARTICOLE

Marcel Ciolacu: ”Plafonarea rămâne singura soluție”

Franța și America se numără printre țările care au plafonat prețul masiv la carburanți, măsură văzută de anumiți politicieni români ca fiin comunistă. Acest...

Președintele României, mesaj cu ocazia Zilei Drapelului Național

Ziua Drapelului Național este ziua de 26 iunie, care a fost proclamată astfel prin Legea nr. 96 din 20 mai 1998. Conform legii, această...

Reacția MAE la amenințările lui Medvedev

Ministerul Afacerilor Externe a precizat că „declaraţiile lui Dmitri Medvedev, subsecvente deciziei istorice a Consiliului European din 23-24 iunie privind acordarea statutului de stat...

Sfaturi de îngrijire a grădinii pe timpul verii

Vara este perioada preferată a anului pentru mulți dintre noi, invocând amintiri de zile relaxante la plajă, aspersoare pe peluze uscate și momente de...