Larisa Butnariu: „Mi-a spus că nu sunt nici prima, nici ultima fiică adoptivă care se culcă cu tatăl ei” – II – A7TV – Trăiește viitorul!

Larisa Butnariu este o tânără care a avut curajul să-și dezvăluie povestea de viață, într-un interviu, în exclusivitate, prin apel video, colegei noastre Antonia Fudulu. Larisa a avut acest curaj deoarece consideră că nu mai are ce sau pe cine pierde.
Larisa s-a născut undeva la munte, dar părinții naturali erau niște oameni modești. Larisa a fost adoptată ”la pont” de o familie cu bani. Tatăl adoptiv a venit în casa mamei Larisei și a luat-o cu el.
La început, Larisa a fost tratată bine. Prima problemă a avut-o când a rupt un nasture de la o canapea. Mama adoptiva a lovit-o pe Larisa. De fiecare dată când Larisa își manifesta sentimentele, mama răspundea cu recompense materiale.
Mai târziu, în adolescență, Larisa a aflat și adevăratele motivele pentru care a fost adoptată. Minoră fiind, Larisa a fost nevoită sa se căsătorească cu un bărbat, printr-un ordin judecătoresc.
După ce a ieșit din închisoare, tatăl Larisei a început să o abuzeze sexual. Larisa a reușit sa ia legătura cu un polițist, dar acesta i-a cerut probe solide. Larisa a filmat și înregistrat o discuție cu tatăl adoptiv, ba chiar  și violul. Acesta îi spunea că nu e nici prima, nici ultima fiică vitregă care se culcă cu tatăl. Polițistul i-a distrus probele Larisei, apoi a trimis-o acasă. Între timp, acesta l-a anunțat pe tatăl Larisei de acțiunile fetei.
Larisa a fost forțată sa se culce, iar ulterior să se căsătorească cu un anumit bărbat. Acesta a postat un anunț pe un site de matrimoniale unde o scotea la vânzare pe Larisa, obligând-o să se prostitueze. Dacă refuza era bătută crunt.
O doare atunci când realizează că mama ei nu a iubit-o. Își amintește că tot ce își dorea era să se joace și atât!
A fost drogată forțat, abuzată, bătută, închisă în baie, obligată să se prostitueze, trimisă în Germania la un al treilea traficant care avea legături cu soțul Larisei. Acolo a stat câteva săptămani, apoi a fost abandonată într-o gară. A cerșit în gară o zi și o noapte.

Mai multe despre povestea incredibilă a Larisei Butnariu aflați urmărind emisiunea Spune-mi CUM! cu Antonia Fudulu.

Distribuie articol:
Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *