8.5 C
București
marți, 28 septembrie 2021
Acasă Editoriale Actualitate Larisa Butnariu: ,,Am fost traficată, marfă de schimb” - I

Larisa Butnariu: ,,Am fost traficată, marfă de schimb” – I

Duminică, 3 noiembrie, în platourile emisiunii Spune-mi CUM! cu Antonia Fudulu, prin apel video, am fost în legătură cu Larisa Butnariu.

Larisa ne-a spus, într-un interviu în exclusivitate, povestea ei incredibilă, din postura de victimă a traficului de carne vie.

Din 2015, Larisa este citată ca parte vătămată într-un proces de trafic de persoane, proces în urma căruia aceasta a primit amenințări cu moartea, a fost răpită și violată.

Disperarea Larisei a ajuns până la Guvernul României.

”Cu stimă,
Eu cetățeanul Butnariu Larisa cer Guvernului României să îmi aprobe cererea de sinucidere asistată, deoarece în urma procesului de trafic de persoane în care sunt citată din 2015 ca parte vătămată mă confrunt cu amenințări cu moartea, răpiri materializate, violuri și cu toate apelurile disperate făcute către organele abilitate nu se iau măsuri, iar Direcția de Asistență și Protecția Copilului Iași a hotărât fără acordul meu să încredințeze copiii mei unei alte familii, iar în momentul de față tot dumnealor doresc să îmi dea copiii spre adopție, eu ca mamă, copil adoptat cândva, nu pot accepta ca eu fiind în viață copiii mei să fie dați spre adopție, aleg să mor, cu fărâma de demnitate pe care o am după ce am fost traficată de mama adoptivă împreună cu tatăl adoptiv și soțul legitim, Butnariu Gheorghe, iar tot procesul a fost o mascaradă în care au fost arestați alți oameni din cauza declarațiilor mincinoase date de celelalte „părți vătămate”, care ulterior au fost judecate drept „traficanți”, eu îmi doresc să mor!

Doresc totodată să las o misiune statului român, să spunem ca ultimă dorință în viața asta, copiii mei să nu ajungă vreodată prin locurile, cu oamenii sau anturajele în care am fost împinsă eu de sistem!

Totodată am rugămintea la dumneavoastră, organele abilitate ale statului să fiți puțin mai îngăduitori față de copiii mei, deoarece nu și-au dorit ei să se nască și sincer nici eu nu mi-am dorit în totalitate să ajung mamă de la 17 ani știind că nu sunt pregătită nici fizic, nici financiar, dar m-am bucurat de fiecare clipă alături de copiii mei și vreau să vă mulțumesc pentru „nimicul” făcut din mine și din cei care au avut mereu speranțe în țara asta.

Mulțumim că ne-ați spulberat fiecare speranță și că ne-ați adus pe drumuri neumblate până acum de români!

Totodată vreau să vă mulțumesc pentru fiecare refuz acordat în această viață, pentru fiecare campanie refuzată, că a fost ea pentru angajarea oamenilor străzii sau pentru prevenirea traficului de persoane, dar nu vă pot mulțumi pentru Indiferența de care ați dat dovadă cu privire la copiii luați abuziv de la mamele care au fost cândva traficate!

Copiii sunt foarte bine cunoscuți ca terapie pentru oamenii cu astfel de probleme. Pe lângă semnătura care mi-o dau pentru propria moarte, a dat și Protecția copilului una pentru moartea sufletului meu, iar pentru asta distins guvern nu vă pot mulțumi, dar pot spera că nu vor mai ajunge mame atât de disperate ca mine care să își dorească moartea pentru că nu li se permite să își vadă copiii!

Vă las aici o parte din destăinuirile pe care i le-am încredințat din inima doamnei Ramona Voiculescu, cu speranța că nimeni nu va mai trece prin așa ceva și sper ca dorința mea să fie un semnal de alarmă pentru toți cei care ajung să își bată joc de femei pentru bani!”

Mai multe informații, dar și declarații șocante, aflați urmărind emisiunea Spune-mi CUM! cu Antonia Fudulu

Articolul precedent3 NOIEMBRIE ÎN ISTORIE
Articolul următor4 NOIEMBRIE ÎN ISTORIE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


ULTIMELE ARTICOLE

PNRR: Până în 2026 vom avea metrou în Cluj și încă o linie în București – investiție de peste 7 miliarde de euro

Planul Național de Redresare și reziliență vine cu o organizare extrem de îndrăzneață și își propune ca până în 2028 să fie dată în...

România primește 30 de miliarde de euro de la UE

Comisia Europeană a dat undă verde Planului Naţional de Redresare şi Rezilienţă al României – numit și Programul „Anghel Saligny” -, a declarat președintele...

Veste fabuloasă: Emma Răducanu vine în România!

Lista jucătoarelor care vor participa la turneul Transylvania Open (programat în perioada 25 – 31 octombrie la Cluj-Napoca) a fost anunțată. Iar vestea cea...

28 SEPTEMBRIE ÎN ISTORIE

An de an, la 28 septembrie, este marcată ziua internaţională pentru accesul universal la informaţie.   Sărbătoarea a fost instituită printr-o decizie a celei de-a 38-a...