joi, noiembrie 30, 2023
Acasă Editoriale Familie Lajos Kristof, antrenorul de genii: ”Fiecare om aparține cuiva”

Lajos Kristof, antrenorul de genii: ”Fiecare om aparține cuiva”

Lajos Kristof, antrenorul de copii geniali, a fost prezent în platoul A7TV alături de câțiva dintre copiii cărora le dă încredere și pe care îi ajută să descopere ceea ce este mai bun în ei.

 

Lajos a crescut la orfelinat, a fost un copil abuzat, înfometat, dar este astăzi trainer de copii supradotați.

”Eu mi-am păstrat sufletul de copil și lucrez cu copiii, tocmai din dorința de a da mai departe ceea ce am primit eu, chiar dacă am primit mai târziu. Am avut credința în Dumnezeu și dorința de a evolua împreună cu ceilalți”

În 2019, Lajos a fost inclus printre cei 100 de lideri din Educație, la nivel internațional, în cadrul „Top Education Conference 2019 – Global Forum for Education and Learning”, iar în prezent se ocupă cu dezvoltarea talentelor copiilor care calcă pragul școlii pe care o conduce.

Studiile afirmă că geniile se află chiar și printre copiii care cresc pe stradă, care nu beneficiază de îmbrățișarea caldă a unui părinte sau de ajutor financiar, iar acest lucru este demonstrat în mod practic de Lajos.

”Copiii străzii dezvoltă un stil de viață independent. Ei învață la vârsta lor multe lucruri pe care copiii din familii nu le au însușite pentru că ei învață cum e viața dura. Aripile, dacă simți că le ai, îți iei zborul!”

Referitor la originile sale și la perioada în care a crescut în instituții ale statului, Lajos Kristof nu simte revoltă, singurătate sau nevoia de răzbunare.

”Fiecare om aparține cuiva”- a declarat acesta pentru Fresh Acces

Sourcea7tv

ULTIMELE ARTICOLE

Cum să citești oamenii ca pe o carte?

Suntem cu toții fascinați de acele persoane care par să aibă o conexiune instantanee cu alții, reușind să înțeleagă și să sesizeze ceea ce...

Cum să avem o relație de cuplu sănătoasă?

Cum să avem o relație de cuplu sănătoasă? Ceea ce avem toți în comun sunt nevoia de a fi iubiți și suferința pe care...

Ce facem într-o situație de urgență?

Ce facem într-o situație de urgență? Dacă te-ai aflat vreodată în situația de a primi sau de a acorda primul ajutor unei persoane aflată...

Cum ne menținem ficatul sănătos?

Cum ne menținem ficatul sănătos? Ficatul, cel mai mare organ din corp, are o serie de funcții vitale. Acesta transformă hrana în energie. Procesează...