sâmbătă, decembrie 2, 2023
Acasă Business La stomatolog, ca la Spa! Stomatologie fără durere la prețuri accesibile!

La stomatolog, ca la Spa! Stomatologie fără durere la prețuri accesibile!

Clinica medicală Life Dental Spa a descoperit secretul stomatologiei fără durere! După cum chiar motto-ul lor spune, medicii care lucrează în această clinică, „tratează oameni, nu doar dinți” și o fac cu atâta pasiune încât durerea pe scaunul stomatologului poate rămâne doar un vis urât.

 

Dr. Cristina Obreja, fondatoarea conceptului și a clinicii, a fost prezentă în platoul emisiunii Business la Superlativ și a explicat cum pot fi tratate cele mai frecvente afecțiuni dentare precum caria, gingivita sau parodontoza, fără sunetul stresant al frezei, soluția fiind laserul!

Cristina Obreja:„Terapia cu laser dentar este principala formă de tratament în clinicile Life Dental Spa. Foarte puțin medici stomatologi din România știu să lucreze cu laserul dentar”

Dr. Cristina Obreja, care a studiat în Germania această specializare, oferă training medicilor care vin să lucreze în clinicile pe care le conduce.

„Este un business dificil. Necesită investiții mari de timp, de bani, de energie. Dificultatea vine din faptul că oferim servicii și nu produse.

Când vinzi servicii trebuie să te asiguri că sunt oferite în același mod, de fiecare medic care lucrează în clinica respectivă.

Stomatologia este un business profitabil, dacă știi cum să îl faci și dacă ai oamenii potriviți lângă tine.

Aici este provocarea noastră. Nu neapărat cât de mult investești într-o locație, ci în oamenii pe care trebuie să îi găsești pentru echipă”, a mai explicat Cristina Obreja la A7TV.

100 de specialiști, în cele 4 clinici din țară, sunt gata să îți fie de ajutor.

 

Sourcea7tv

ULTIMELE ARTICOLE

Cum ne protejăm datele pe internet?

Cum ne protejăm datele pe internet? Mai mulți băieți adolescenți din SUA au început să folosească inteligența artificială pentru a crea fotografii deepfake nud...

Sfaturi pentru când călătorești peste hotare

Sfaturi pentru când călătorești peste hotare. Unul dintre cele mai frumoase orașe ale Europei, Barcelona, se confruntă cu probleme mari din cauza infracționalității care...

Cum să citești oamenii ca pe o carte?

Suntem cu toții fascinați de acele persoane care par să aibă o conexiune instantanee cu alții, reușind să înțeleagă și să sesizeze ceea ce...

Cum să avem o relație de cuplu sănătoasă?

Cum să avem o relație de cuplu sănătoasă? Ceea ce avem toți în comun sunt nevoia de a fi iubiți și suferința pe care...