8.5 C
București
miercuri, 28 iulie 2021
Acasă Editoriale Familie La doi ani de la moartea lui Mihai Constantinescu, soția acestuia rupe...

La doi ani de la moartea lui Mihai Constantinescu, soția acestuia rupe tăcerea!

Simona Secrier, soția lui Mihai Constantinescu rupe tăcerea, la 2 ani de la moartea artistului. Aceasta a declarat, la A7TV, că motivul din cauza căruia a murit, cel care i-a fost partener pentru 20 de ani, nu este stopul cardio-respirator, cum se credea, ci o bacterie contactată în spital.

 

”Mergând să își facă operația necesară, pentru că trebuia să și-o facă, a contactat o bacterie din spital și atunci i-a fost fatal.

Mihai iubea România. Putea să se trateze oricând în altă parte, dar avea foarte mare încredere în doctorii de aici, avea foarte mulți prieteni și a spus: nu, eu rămân aici să mă operez.” a spus Simona Secrier.

După patru luni de comă profundă, Mihai Constantinescu a murit, în seara de 29 octombrie 2019, în jurul orei 19:10, la Spitalul Clinic de Urgență București.

Acesta a fost dus la Spitalul Floreasca din Capitală, în data de 13 mai 2019, în urma unui stop cardio-respirator.

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, anunţa, pe 14 mai, că prognosticul în cazul artistului era unul rezervat.

„Artistul, din păcate, se află în stare foarte gravă la Terapie Intensivă, la Spitalul de Urgenţă Floreasca.

El a fost internat ieri dimineaţă, a venit în UPU în stop cardio-respirator, a fost resuscitat, intubat, se află la Terapie Intensivă”

Povestind despre relația cu Mihai Constaninescu, Simona Secrier a declarat, vizibil emoționată, pentru emisiunea Fresh Acces:

”Cei mai frumoși ani ai mei! Era un om blând, bun și a dăruit ce a avut el mai de preț.”

Sourcea7tv

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ARTICOLE

Adrian Secu, studentul care a ținut piept autorităților din România, învingător în instanță!

Adrian Secu, un tânăr în vârstă de 26 de ani, licențiat în inginerie electrică și știința calculatoarelor, student în anul II la Drept, a...

Au nevoie antreprenorii de coaching?

Începutul unui business este un pas important pentru orice antreprenor și o provocare continuă pe parcursul dezvoltării lui și a afacerii lui. Există, însă,...

28 IULIE ÎN ISTORIE

Ziua mondială de luptă împotriva hepatitei, inițiată de Alianța Mondială pentru Hepatită, în 2008, este marcată, în fiecare an, la 28 iulie.   Scopul acestei zile...

Bomba care aruncă în aer pandemia!

Începând cu anul viitor, CDC renunță la metoda de diagnosticare RT-PCR a noului coronavirus și recomandă laboratoarelor și centrelor de testare să se utilizeze...

COMENTARII RECENTE

Daniel Pop on 1 IULIE ÎN ISTORIE
Catalin Ionete on Dumnezeu a murit!
kani on Pungă doriți?