luni, iulie 15, 2024
Acasă Emisiuni Substanțial Jurnalistul Dan Boanță dezvăluie dramatica sa experiență de viață

Jurnalistul Dan Boanță dezvăluie dramatica sa experiență de viață

Jurnalistul Dan Boanță dezvăluie dramatica sa experiență de viață. În cadrul emisiunii ”Substanțial” la A7 TV, jurnalistul și corespondentul TV Dan Boanță și-a împărtășit povestea emoționantă despre cum a supraviețuit un infarct. Iar apoi, cum a fost supus unei intervenții de urgență. Trecând astfel prin nu mai puțin de două operații pe cord într-un interval de doar o lună de zile.

Momentul a fost marcat de dezvăluiri sincere. Jurnalistul a vorbit deschis despre durerile groaznice pe care le-a experimentat. Despre cum această experiență a schimbat perspectiva sa asupra vieții.

Simptomele infarctului

Dan Boanță a început prin a povesti cum s-a trezit într-o dimineață confruntându-se cu simptomele infarctului. O realitate care l-a șocat și l-a determinat să caute ajutor medical imediat. Chiar daca medicii veniți în urma apelului la 112 l-au sfătuit să rămâna acasă pentru că nu ar fi pățit nimic, jurnalistul, la îndemnul medicului său de familie a decis să solicite un consult de urgeță la spital. Acolo, în câteva ore urma să intre în operație.

La spital i s-a montat un stent cardiac pentru a debloca singură arteră care mai aduce un fir de sânge către inimă. Provocările nu s-au încheiat aici. Mesajul medicilor a fost clar, avand 2 artere explodate, interventia pe cord era iminentă. De asta depindea viața lui.

După doar trei luni, a fost supus la două intervenții chirurgicale pe cord, ambele fiind momente extrem de dificile pentru el, durerile fiind aproape de nesuportat.

„Dacă aș fi putut, m-aș fi aruncat de la fereastră”

„Dacă aș fi putut, m-aș fi aruncat de la fereastră”, a mărturisit Boanță. Astfel a evidențiat nivelul extrem de dureros al experiențelor prin care a trecut. Durerile fizice, combinate cu teama și incertitudinea, au fost greu de suportat, dar jurnalistul a găsit forța de a înfrunta aceste momente dificile.

Importanța echilibrului în viață

În cadrul emisiunii, Dan Boanță a subliniat și importanța unui echilibru în viață și a avertizat asupra pericolelor consumului de tutun și alcool. Această poveste emoționantă a lui Dan Boanță oferă o perspectivă profundă asupra fragilității vieții și a importanței sănătății. Mesajul său sincer și deschis reamintește publicul despre necesitatea de a acorda atenție propriei sănătăți. De a adopta alegeri de viață responsabile.

Mai mult, jurnalistul Dan Boanță și-a arătat recunoștința față de Dumnezeu, pentru modul in care i-a purtat de grijă, vorbind si despre fericirea care o are în fiecare dimineață când se trezește, pentru fiecare nouă zi, sau despre cât de bine se simte când vede un răsărit sau un apus de soare, acestea fiind, defapt, bogațiile majore de care se bucură sincer.

ULTIMELE ARTICOLE

Medicii neonatologi și importanța lor crucială în viața noastră

Medicii neonatologi joacă un rol esențial în îngrijirea celor mai vulnerabili pacienți: nou-născuții, în special cei prematuri sau cu probleme medicale complexe. Expertiza lor...

Cele mai importante versete din Biblie pe care să le memorezi

Selectarea celor mai importante versete din Biblie este subiectivă și poate varia în funcție de interpretare și context. Însă, iată câteva dintre versetele considerate...

Istoria reformei protestante

Reforma Protestantă, inițiată în secolul al XVI-lea, a fost un moment crucial în istoria creștinismului, marcând o schimbare profundă în peisajul religios, social și...

Ziua Malala: sărbătorirea curajului și educației pentru toți

Ziua Malala este sărbătorită anual pe 12 iulie. Pentru a onora curajul și determinarea Malalei Yousafzai în lupta pentru dreptul la educație. Această zi...