8.5 C
București
miercuri, 25 noiembrie 2020
Acasă Editoriale Actualitate Joi, 14 mai începe Festivalul Familiei! “România se vindecă împreună”

Joi, 14 mai începe Festivalul Familiei! “România se vindecă împreună”

Astăzi, la MATIN A7 cu Fabien Bevis am aflat de Festivalul Familiei – cea mai mare petrecere online a familiei în care peste 40 de artiști consacrați, copii talentați, sportivi sau profesioniști în diverse domenii vor oferi momente unice, pline de emoție, bucurie, cunoștințe.

Petrecerea începe joi, 14 mai, la ora 9.30 și este găzduită de pagina de Facebook

https://www.facebook.com/fabine.eu

Acest eveniment marchează finalul stării de urgență în România, dar și Ziua Mondială a Familiei, sărbătorită în mod normal pe data de 15 Mai!

Sursa Pixabay

”Suntem onorați de prezența unui număr impresionant de profesioniști din toate domeniile care au ales să susțină alături de noi binele, să îi dea forță și să îl multiplice în comunitate.

Muzică, dans, teatru, storytelling, parenting, magie, educație financiară sunt doar câteva dintre surprizele cu care te așteptăm alături de noi live pe pagina de Facebook Fă Bine!

Dintre invitații surpriză – Rona Hartner, Marius Manole, Mihaela Tatu, Daniela Nane, Magicianul Augustin și mulți alții.

Gazde ale evenimentului vor fi Ioana Maria Moldovan și Radu Nechit.

Mottoul evenimentului este “România se vindecă împreună”.

În spatele organizării lui se află Fă Bine!, platforma de sprijin și colaborare care aduce împreună ONG-uri (din domeniul medical, social, educațional, s.a), voluntari, companii și donatori individuali.

Construim un ecosistem social care ia în considerare nevoile tuturor și în care se pun laolaltă resurse pentru obținerea de rezultate valoroase pentru toți participanții – și pentru societate în sens larg.

Festivalul Familiei are și scopul caritabil de a susține Fondul de Solidaritate al platformei.

Acesta a fost constituit în luna martie a acestui an pentru acoperirea unor nevoi precum achiziția de medicamente, dezvoltarea de către ONG-uri de programe de telemedicină și de susținere a beneficiarilor la distanță, consiliere psihologică, procurarea de alimente, produse de igienă și sanitare, sau alte cheltuieli care ajută organizațiile să supraviețuiască acestei perioade și care sunt esențiale pentru beneficiarii lor, pentru ca aceștia să-și poată continua terapiile și după încheierea restricțiilor generate de virusul COVID-19”, se arată în comunicat

„Cred cu tărie în puterea lui ÎMPREUNĂ iar ceea ce s-a întâmplat în ultimele două luni în comunitatea Fă Bine! mi-a demonstrat încă o data forța pe care o are acest cuvânt și cât BINE poate aduce.

Vom celebra în avans Ziua Mondială a Familiei, vom inspira și vom face bine comunității alături de toți cei ce au răspuns pozitiv invitației noastre!” ne spune Maria Duduman, inițiatoarea platformei Fă Bine! și a Fondului de Solidaritate.

”România se vindecă ÎMPREUNĂ cu ajutorul tău, al meu, al nostru”, a adăugat Raluca Chișu, unul dintre inimoșii membri ai echipei de coordonare a Festivalului Familiei.

”Puterea lui #împreună stă în mâinile tale și în dorința ta de a ajuta la vindecarea României, la bucuria de a construi împreună o lume mai bună.

Alege să faci bine și participă activ la acest maraton artistic si educational pregătit de oameni cu suflet, oameni care construiesc și motivează și pe alții să o facă”  – Adela Hanafi.

Parteneri media ai acestui eveniment sunt: Agerpres, Romania Pozitiva, Gala Societatii Civile, A7TV, Itsy Bitsy FM, Creatori de destine, UNCER, ProFM, Magic FM, Radio Romania Cultural, Milk & Cookies\ Digital Branding studio.

Împreună dăm viață unei lumi mai bune!

Despre toate acestea, dar și multe altele aflați urmărind emisiunea MATIN A7 cu Fabien Bevis

https://www.youtube.com/watch?v=0U72ynG9Cjc

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ARTICOLE

Cine va asigura asistența medicală, în capitală, în perioada 30 noiembrie -1 decembrie?

Asistenţa medicală de urgenţă în Capitală, în zilele de 30 noiembrie şi 1 decembrie, va fi asigurată de nouă spitale şi Ambulanţă. Nouă spitale şi...

Studenții la medicină, voluntari în linia întâi alături de cadrele medicale

Ajutoare pentru medicii care se ocupă de pacienții bolnavi de COVID-19. Aproape 2000 de studenți de la Medicină intră voluntar în linia întâi alături...

25 NOIEMBRIE ÎN ISTORIE

La 25 noiembrie este marcată Ziua internaţională pentru încetarea violenţei împotriva femeilor.   Fenomenul, deşi reprezintă o încălcare a drepturilor omului, rămâne larg răspândit pe glob. O...

NICOLAE DINA: ”Platforma mea reflectă valorile mele”

”De fiecare dată când mă angajez într-un proiect nou, mă asigur că totul este în conformitate cu valorile mele. Fără cei care m-au ajutat...

COMENTARII RECENTE

Catalin Ionete on Dumnezeu a murit!
kani on Pungă doriți?