8.5 C
București
vineri, 5 iunie 2020
Acasă Editoriale Actualitate Joi, 14 mai începe Festivalul Familiei! “România se vindecă împreună”

Joi, 14 mai începe Festivalul Familiei! “România se vindecă împreună”

Astăzi, la MATIN A7 cu Fabien Bevis am aflat de Festivalul Familiei – cea mai mare petrecere online a familiei în care peste 40 de artiști consacrați, copii talentați, sportivi sau profesioniști în diverse domenii vor oferi momente unice, pline de emoție, bucurie, cunoștințe.

Petrecerea începe joi, 14 mai, la ora 9.30 și este găzduită de pagina de Facebook

https://www.facebook.com/fabine.eu

Acest eveniment marchează finalul stării de urgență în România, dar și Ziua Mondială a Familiei, sărbătorită în mod normal pe data de 15 Mai!

Sursa Pixabay

”Suntem onorați de prezența unui număr impresionant de profesioniști din toate domeniile care au ales să susțină alături de noi binele, să îi dea forță și să îl multiplice în comunitate.

Muzică, dans, teatru, storytelling, parenting, magie, educație financiară sunt doar câteva dintre surprizele cu care te așteptăm alături de noi live pe pagina de Facebook Fă Bine!

Dintre invitații surpriză – Rona Hartner, Marius Manole, Mihaela Tatu, Daniela Nane, Magicianul Augustin și mulți alții.

Gazde ale evenimentului vor fi Ioana Maria Moldovan și Radu Nechit.

Mottoul evenimentului este “România se vindecă împreună”.

În spatele organizării lui se află Fă Bine!, platforma de sprijin și colaborare care aduce împreună ONG-uri (din domeniul medical, social, educațional, s.a), voluntari, companii și donatori individuali.

Construim un ecosistem social care ia în considerare nevoile tuturor și în care se pun laolaltă resurse pentru obținerea de rezultate valoroase pentru toți participanții – și pentru societate în sens larg.

Festivalul Familiei are și scopul caritabil de a susține Fondul de Solidaritate al platformei.

Acesta a fost constituit în luna martie a acestui an pentru acoperirea unor nevoi precum achiziția de medicamente, dezvoltarea de către ONG-uri de programe de telemedicină și de susținere a beneficiarilor la distanță, consiliere psihologică, procurarea de alimente, produse de igienă și sanitare, sau alte cheltuieli care ajută organizațiile să supraviețuiască acestei perioade și care sunt esențiale pentru beneficiarii lor, pentru ca aceștia să-și poată continua terapiile și după încheierea restricțiilor generate de virusul COVID-19”, se arată în comunicat

„Cred cu tărie în puterea lui ÎMPREUNĂ iar ceea ce s-a întâmplat în ultimele două luni în comunitatea Fă Bine! mi-a demonstrat încă o data forța pe care o are acest cuvânt și cât BINE poate aduce.

Vom celebra în avans Ziua Mondială a Familiei, vom inspira și vom face bine comunității alături de toți cei ce au răspuns pozitiv invitației noastre!” ne spune Maria Duduman, inițiatoarea platformei Fă Bine! și a Fondului de Solidaritate.

”România se vindecă ÎMPREUNĂ cu ajutorul tău, al meu, al nostru”, a adăugat Raluca Chișu, unul dintre inimoșii membri ai echipei de coordonare a Festivalului Familiei.

”Puterea lui #împreună stă în mâinile tale și în dorința ta de a ajuta la vindecarea României, la bucuria de a construi împreună o lume mai bună.

Alege să faci bine și participă activ la acest maraton artistic si educational pregătit de oameni cu suflet, oameni care construiesc și motivează și pe alții să o facă”  – Adela Hanafi.

Parteneri media ai acestui eveniment sunt: Agerpres, Romania Pozitiva, Gala Societatii Civile, A7TV, Itsy Bitsy FM, Creatori de destine, UNCER, ProFM, Magic FM, Radio Romania Cultural, Milk & Cookies\ Digital Branding studio.

Împreună dăm viață unei lumi mai bune!

Despre toate acestea, dar și multe altele aflați urmărind emisiunea MATIN A7 cu Fabien Bevis

https://www.youtube.com/watch?v=0U72ynG9Cjc

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ARTICOLE

George Floyd – ultimele 20 de minute de viață

Ultimele 20 de minute din viața lui George Floyd, afro-americanul omorât prin sufocare de polițiști, au fost reconstituite de procurorii americani. Cei patru polițiști care...

Focare de poluare în Portul Constanța

Un adevărat dezastru ecologic în Portul Constanța! Secretarul de stat în Ministerul Mediului, Mircea Fechet a povestit pe pagina sa de Facebook că a găsit,...

5 IUNIE ÎN ISTORIE

În fiecare an, pe data de 5 iunie aniversăm Ziua Mondială a Mediului sau Ziua Mediului Înconjurător. Ea a fost instituită în 1972 de Adunarea...

REȚETA A LA FABIEN “FRUCTE GRATINATE”

Această rețetă cât se poate de simplă poate trece drept un desert sofisticat și neobișnuit cu care ne putem încânta musafirii, însă este foarte...

COMENTARII RECENTE