Johnny King: „Armele se găsesc mai ușor decât pâinea” – A7TV – Trăiește viitorul!

Johnny King, invitatul Antoniei Fudulu în emisiunea Spune-mi CUM, s-a născut în Congo și este fiul unui politician congolez stabilit în România.

A trăit în Congo în perioada unui război civil și a trecut de trei ori pe lângă moarte. La 12 ani a început să cânte în biserică. Muzica era modul lui de a comunica, Johnny fiind un copil foarte trist, așa cum ne mărturisește chiar el. A ajuns în comitetul de organizare a corurilor pentru tineret. La un moment dat, în perioada când războiul politic s-a transformat în război etnic, Johnny a fost la un pas să fie împușcat. Cineva a tras cu arma în el, dar a avut norocul că nu l-a prins glonțul.
Au mai existat alte două situații de acest gen. Așa a realizat cât de mult îl iubește Dumnezeu.

„A izbucnit un soldat care a tras cu arma, reflexul este să cazi la pământ, să stai și eu am făcut reflexul acela, să cazi, pe care îl înveți până la urmă, s-a tras și eu m-am ridicat și trei oameni, care erau acolo, nu s-au mai ridicat și atunci iți dai seama cât de mult te iubește Dumnezeu!”

Ne povestește că este foarte greu să-ți imaginezi cum prietenii ajung să se omoare între ei din cauza preferințelor politice diferite. Deși era mic în perioada respectivă, își amintește destul de bine perioada respectivă. Unchiul tatălui său fusese fostul președinte. Cu toate acestea, lui Johnny nu i-a plăcut niciodată politica. Și-a dat seama că politicienii manipulează oamenii pentru propriul scop. Așa a ajuns să militeze împotriva acestei manipulări.

Despre toate acestea, dar și multe altele, aflați urmărind emisiunea Spune-mi CUM! Cu Antonia Fudulu

Distribuie articol:
Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *