8.5 C
București
miercuri, 30 noiembrie 2022
Acasă Editoriale Actualitate Joe Biden: ”Istoria ne-a demonstrat că dacă nu-i înfrunți pe dictatori, ei...

Joe Biden: ”Istoria ne-a demonstrat că dacă nu-i înfrunți pe dictatori, ei vor continua să apară”

Președintele american a vizitat marți o fabrică din Troy, statul Alabama, unde producătorul de armament Lockheed Martin produce rachete antitanc Javelin, care se numără printre armele pe care America le furnizează Ucrainei pentru a ține piept rușilor.

 

„Vedem la știri, în fiecare zi, atrocitățile și crimele de război comise în Ucraina de soldații ruși sub comanda lui Vladimir Putin.

Voi (angajații Lockheed Martin, n.red.) îi ajutați pe ucraineni să se apere și, sincer să fiu, ei fac de râs armata rusă.

Această luptă nu va fi ieftină, dar ar fi mai scump să cedăm în fața agresiunii.

Istoria ne-a demonstrat că dacă nu-i înfrunți pe dictatori, ei vor continua să apară. Apetitul lor pentru putere continuă să crească.

Există o luptă continuă între autocrație și democrație. Xi Jinping (președintele Chinei – n.r.) spune că democrațiile nu pot fi un sistem durabil în secolul 21.

Dar nu este așa, pentru că altfel s-ar schimba întreaga lume”, a declarat Joe Biden.

De la începutul invaziei, SUA a investit în Ucraina armament de peste 3 miliarde de dolari americani.

„Acești bani reprezintă o investiție directă în apărarea libertății și a democrației în sine”, a comentat președintele american.

„Am vrut să vin în Alabama pentru a mă asigura că poporul american știe despre eforturile pe care această uzină le face în sprijinul luptei pentru libertate a Ucrainei.

Am venit să vă mulțumesc, vă mulțumesc, vă mulțumesc”, a insistat președintele american.ULTIMELE ARTICOLE

Ce înseamnă dietă low carb?

Ce înseamnă dietă low carb? Este dieta o idee bună? Ea poate genera un stil de viață sănătos, nu doar prin a slăbi, ci...

Ceaiul de sunătoare ar putea fi inamicul depresiei

Ceaiul de sunătoare ar putea fi inamicul depresiei. Acesta ar avea proprietăți care ajută creierul să se relaxeze și să se calmeze, invitând la...

Mă părăsește dacă nu pot avea copii!

Mă amenință că mă părăsește pentru că nu pot avea copii! Ce pot să fac? Este o frază care din nefericire o auzim din ce...

Statistică îngrijorătoare pe piața sh auto din România

Statistică îngrijorătoare pe piața sh auto din România. 1 din 5 mașini au kilometrajul modificat, ceea ce confirmă anxietatea multor potențiali cumpărători. Sinceritatea nu...
[instagram-feed num=6 cols=6 showfollow=false]