8.5 C
București
miercuri, 30 noiembrie 2022
Acasă Emisiuni Alături de tine Iulian Dobre - de la cadru militar la sclavul drogurilor

Iulian Dobre – de la cadru militar la sclavul drogurilor

Iulian Dobre, invitatul Antoniei Fudulu este un fost jandarm ce pentru o perioadă de 7 ani a fost dependent de droguri.
În copilărie nu a avut o situație materială bună, dar își dorea să facă parte din găști, să-și petreacă timpul cu băieții răi din cartier.
În 1997 a luat primul contact cu drogurile.
Un prieten avea o mașină scumpă și își dorea și el să ducă o astfel de viată lipsită de griji, asa cum credea el. Primul contact cu drogurile a fost urât. I-a fost rău, a vărsat, dar a continuat. Nu știa nimic despre droguri și despre cât rău pot face acestea. Când consuma heroina nu era agresiv. Agresivitatea a venit odată cu consumul de etnobotanice. Nu a avut bani să-și întrețină dependența. În anul 2000 s-a căsătorit și s-a angajat ca jandarm. Armata l-a făcut să se reorienteze spre familie și așa a stat o vreme departe de droguri. Perioada 2000-2004 a fost una frumoasă, de pauză de la droguri. Cu toate acestea se considera un golan, dar nu se gândea la droguri.
În 2004 s-a născut băiatul lui, iar de fericire s-a drogat și astfel a reluat consumul de droguri timp de 7 ani. Soția câștiga bine, iar dependența lui nu s-a simțit din punct de vedere financiar. Starea de sănătate a început să i se schimbe. Se droga ca să funcționeze. A început să mintă ca să obțină bani. Până la urma i-a spus soției adevărul, iar aceasta i-a spus că o să-l ajute. Devenise egoist, manipulator și mincinos. Folosea până și banii copilului ca să se drogheze. Își dorea să fie ajutat, dar știa că nu se poate. Dimineața trebuia să consume heroină ca să plece la muncă. Mergea drogat și își lua în primire armamentul din dotare.
A deschis o rețea de prostituție împreună cu fratele lui, dar perioada aceea nu a durat forte mult. A trecut pe etnobotanice, iar asta l-a făcut agresiv. Fetele se drogau și ele și se prostituau pentru bani ca să-și poată întreține dependența.
Ajunsese să cheltuie 500 de lei pe zi pentru droguri. S-a pensionat de la jandarmerie deoarece picase toate testele psihologice.

„Am început să-mi lovesc soția, să-mi jignesc soția, să o umilesc, să o tâlhăresc, să o înșel, să o violez, să o ameninț cu moartea, chiar am turnat benzină pe ea și am vrut sa-i dau foc!”

Toate aceste mărturisiri, dar și finalul fericit al acestei experiențe, le puteți afla urmărind emisiunea Spune-mi CUM! Cu Antonia Fudulu.

Articolul precedent28 OCTOMBRIE ÎN ISTORIE
Articolul următor29 OCTOMBRIE ÎN ISTORIE


ULTIMELE ARTICOLE

Ce înseamnă dietă low carb?

Ce înseamnă dietă low carb? Este dieta o idee bună? Ea poate genera un stil de viață sănătos, nu doar prin a slăbi, ci...

Ceaiul de sunătoare ar putea fi inamicul depresiei

Ceaiul de sunătoare ar putea fi inamicul depresiei. Acesta ar avea proprietăți care ajută creierul să se relaxeze și să se calmeze, invitând la...

Mă părăsește dacă nu pot avea copii!

Mă amenință că mă părăsește pentru că nu pot avea copii! Ce pot să fac? Este o frază care din nefericire o auzim din ce...

Statistică îngrijorătoare pe piața sh auto din România

Statistică îngrijorătoare pe piața sh auto din România. 1 din 5 mașini au kilometrajul modificat, ceea ce confirmă anxietatea multor potențiali cumpărători. Sinceritatea nu...
[instagram-feed num=6 cols=6 showfollow=false]