8.5 C
București
miercuri, 7 decembrie 2022
Acasă Editoriale Familie Îți recomandăm 3 cărți thriller de excepție, de la BOOKZONE!

Îți recomandăm 3 cărți thriller de excepție, de la BOOKZONE!

Cărțile thriller sunt unele dintre cele mai apreciate și nu este greu de înțeles de ce. Aceste lecturi sunt perfecte pentru toți cititorii care adoră suspansul și finalurile neașteptate. Dacă vrei să citești cărți thriller și nu știi ce să alegi, îți vom prezenta în continuare trei dintre titlurile pe care le poți găsi la BOOKZONE. Sunt cărți de excepție, bestselleruri pe care cu siguranță le vei citi pe nerăsuflate.

 

  1.  Fecioarele

Unul dintre cei mai apreciați autori ai ultimilor ani este Alex Michaelides, care a devenit celebru cu primul său roman, Pacienta Tăcută. În anul 2021, autorul a lansat o nouă carte care a ajuns foarte repede bestseller internațional: Fecioarele.

Este un thriller care te va ține cu sufletul la gură și care te va îndemna să citești cât mai repede, pentru a afla ce se întâmplă cu adevărat.

Este o poveste în care se împletesc mitologia greacă, psihologia și crima. Un roman care te va captiva și care te va face să aștepți cu nerăbdare și altă carte a autorului.

Cartea prezintă încercarea Marianei Andros de a-l demasca pe un profesor de tragedie greacă.

Mariana crede că Edward Focsa are legătură cu o serie de crime în rândul studentelor care fac parte din gruparea secretă Fecioarele, de la Universitatea Cambridge.

Însăși Mariana, acum terapeut cu experiență, a fost studenta universității și are toate motivele să-l bănuiască pe Edward, chiar dacă devine o obsesie care riscă să îi distrugă cariera și viața.

 

 

2. Fata din tren, de Paula Hawkins

O carte lansată în anul 2015 continuă să fie extrem de populară și astăzi. Este vorba despre Fata din tren, de Paula Hawkins.

Rachel are o viață aparent obișnuită: în fiecare dimineață merge la serviciu cu același tren.

Știe foarte bine că va aștepta un semnal defect, în timp ce urmărește un cuplu care stă în casa de lângă calea ferată. Nu îi cunoaște, așa că i-a botezat Jess și Jason.

Viața lor i se pare perfectă, până într-o zi, când vede în casa lor ceva șocant. Astfel, Rachel va trebui să se implice în viața oamenilor pe care până atunci, doar i-a observat.

 

  1. Acolo unde canta racii

    Nu în ultimul rând, îți prezentăm și Acolo unde canta racii, de Delia Owens. Este unul dintre romanele care sigur îți va tăia răsuflarea.

O crimă misterioasă și o poveste de dragoste cu un final la care nimeni nu s-ar fi așteptat. Într-un orășel liniștit din Carolina de Nord, în anul 1969, un bărbat este găsit mort, iar localnicii cred că a fost ucis de Fata Mlaștinii, pe numele său adevărat Kya Clark.

Această fată a trăit singură în mlaștinile de pe malul oceanului, până într-o zi când viața i se schimbă complet.

Doi tineri din oraș sunt atrași de Kya, însă neprevăzutul îi schimbă viața.

Suntem siguri că vei aprecia acest roman impresionant!

 

Dacă ți-au atras atenția aceste cărți, nu uita că le poți comanda de pe BOOKZONE, la un preț excelent!ULTIMELE ARTICOLE

Realitatea virtuală ar putea trata anumite fobii

Realitatea virtuală ar putea trata anumite fobii. Acesta ar fi un lucru extraordinar pentru multe persoane care suferă de frici incontrolabile. Tehnologia ar putea...

Antreprenori care au reușit să valoreze cât o țară

Luna cadourilor a debutat cu o surpriză pentru telespectatorii emisiunii Business la Superlativ. Vorbim despre rubrica Afaceri Creative - cu Andra Raluca Tăutu, program...

Prevenirea și gestionarea bullying-ului

Prevenirea și gestionarea bullying-ului. Fenomenul „bullying” ia amploare în zilele noastre din ce în ce mai tare, dovadă că se întețesc programele de prevenire și...

Indecizia și starea de bine

Indecizia și starea de bine. Deși ea este asociată cu anxietatea și mai târziu depresia, se pare că unii cred că oamenii indeciși pot...
[instagram-feed num=6 cols=6 showfollow=false]