vineri, septembrie 22, 2023
Acasă Emisiuni Dă sens vieții Israelul între revolte și profeții

Israelul între revolte și profeții

Israelul între revolte și profeții. Tărâmul Țării Sfinte a fost mereu un loc râvnit de mulți din varii motive și totodată un butoi cu pulbere. În zilele noastre lucrurile nu stau deloc altfel, mai ales dacă ținem cont de noile probleme generate de războiul din Ucraina.

Deși media își focalizează atenția mai mult pe Rusia, Ucraina, Statele Unite și China în acest conflict, există o parte neglijată a acestui tablou, și anume, conflictele și evenimentele din Orientul Mijlociu.

Israelul între revolte și profeții

Cum împlinește Netanyahu profețiile biblice? Unde va fi decisă soarta lui Putin, la Haga sau în Israel? Ce va face scutul antirachetă cu laser al Israelului? În ce fel a fost trădat Israelul de Joe Biden? Cum a ajuns vaca roșie să devină un simbol mesianic? Mai există cele douăsprezece triburi ale lui Israel? Cum l-a supărat Trump pe ,,omul fărădelegii”?

În emisiunea ”Dă sens vieții” cu invitatul doctor Filip Panait, care este medic, inventator, doctor în medicină, părintele sistemului de monitorizare a infecțiilor din spitale, scriitor, un adevărat pasionat de studiul profețiilor din cărțile Scripturii – Daniel și Apocalipsa, publicist în presa israeliană.

În ce criză descrisă de profeții a intrat Israelul?

Filip Panait: S-au ciocnit în istorie împăratul de la miazăzi și miazănoapte în diverse etape ale trecutului. La ora actuală, împăratul de la miazănoapte este Gog (Rusia). Care se va duce spre Israel și spune că ”vei fi nimicit pe munții mei Gog, împăratului Roșului. Și voi pune foc Magogului.”

Vă imaginați că în Rusia există atâta gaz în partea siberiană, încât o supraîncălzire în zona respectivă ar duce la o acumulare enormă de gaz. Un fulger este suficient. Deci nu te joci cu Elohim, Dumnezeul evreilor. 

Aici poți urmări întreaga emisiune:

2 COMENTARII

Comments are closed.

ULTIMELE ARTICOLE

România nu va recunoaște statutul de soți în cuplurile de același sex

România nu va recunoaște statutul de soți în cuplurile de același sex. România va acorda drept de ședere soților de același sex ai cetățenilor...

Declinul moral al societății și speranța în soluția divină

Declinul moral al societății și speranța în soluția divină. Într-o lume tot mai agitată și tulburată, este inevitabilă observarea declinului moral alarmant. Comportamentele destructive,...

Despre oboseala oculară

Despre oboseala oculară. Ochii sunt organe extrem de importante, reprezentând una dintre cele mai complexe și esențiale părți ale corpului uman, iar sănătatea ochilor...

Cum gestionăm impulsivitatea la copiii școlari

Cum gestionăm impulsivitatea la copiii școlari. Impulsivitatea este acea tendință minunată de a acționa înainte de a gândi, a se aventura fără să cunoască...