8.5 C
București
marți, 13 aprilie 2021
Acasă Editoriale Familie Ionuț Ghiță, Tiberiu și Cornel, din online direct pe canapeaua FRESH ACCES!

Ionuț Ghiță, Tiberiu și Cornel, din online direct pe canapeaua FRESH ACCES!

Tiberiu și Cornel, greii vloggingului din Piatra Neamț, au lăsat ”CĂSUȚA DIN PĂDURE” și au venit la București, poposind în platourile A7TV.

 

Foto Horia Bodeanu

 

Cei doi au căpătat popularitate în mediul online prin activitatea de vlogging. De regulă, Tiberiu și Cornel ni se adresează pe canalul lor de YouTube, dar de Dragobete am putut interacționa cu ei într-un alt mod, cel puțin la fel de plăcut, în cadrul emisiunii FRESH ACCES, prezentată și realizată de Alina Dumitru alături de Iosif și Beni Graur.

Tiberiu a terminat liceul pedagogic având calificări de învățător și educator, iar Cornel a lucrat în construcții. Cei doi au jonglat cu diverse locuri de muncă atât în România cât și în străinătate, iar apoi au alcătuit duo-ul Tiberiu și Cornel.

Băieții au vorbit despre ”Căsuța din pădure”, au fost supuși testului cunoașterii și au participat la o mulțime de joculețe amuzante.

 

Cine ne-a mai vizitat de Dragobete?

În platoul emisiunii a fost invitată și mama eroină, Livia Claudia Alexi.

”Am descoperit dragostea pentru scris. A fost un alt vis al meu pe lângă cel de a deveni avocată”, spune invitata care a rămas orfană în copilărie.

Prima ei carte, ”Durerea care transformă”, este despre trăirile copiilor și despre dragostea pe care aceștia o primesc în doze mai mici sau mai mari.

Un alt invitat de excepție a fost Vasi Oșean, românul care a traversat Atlanticul.

 

”CĂLATOREȘTE CU DRAGOȘ” – rubrică nouă la FRESH ACCES

Pentru cei care sunt pasionați de călătorie, Dragoș, Alina, Beni și Iosif au pregătit o rubrică speciala ”Călătorește cu Dragoș”.

Dragoș Verșanu, managerul agenției de turism ”Călătorește cu Dragoș”, ne-a propus câteva destinații de vis pe timp de pandemie.

Dacă sunteți curioși, puteți accesa video-ul următor:

Aventura a continuat și a doua zi

În ediția de pe 25 februarie a aceleiași emisiuni, FRESH ACCES, Tiberiu și Cornel s-au întors în platoul A7TV, iar de data aceasta li s-a alăturat și vlogger-ul român, Ionuț Ghiță.

Foto Horia Bodeanu

Specialistul psihoterapeut Andrei Ionel Mocanu a avut o intervenție despre pedepsele corporale aplicate copiilor, despre mentalitatea toxică, predată din generație în generație, și despre cauzele și efectele devastatoare, fizice și psihice, asupra celor mici.

Pe pagina de Facebook “Tatăl Activ” puteți urmări mai mult din activitatea lui.

O ediție deopotrivă haioasă și plină de lecții importante pe care o puteți urmări aici.

Ne vedem la Fresh Acces!

 

Sourcea7tv

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ARTICOLE

A trăit 40 de zile doar cu apă!

Invitatul Alinei Ilioi Mureșan în platoul emisiunii ALĂTURI DE TINE, Vasile Nemeș propune o inovație în domeniul detoxifierii și al slăbitului: postul cu apă....

Când va începe anul școlar 2021-2022?

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a comunicat duminică, 11 aprilie, într-o postare pe Facebook, că anul școlar 2021 – 2022 va începe pe 13 septembrie....

Director general al OMS: „Pandemia este departe de a se încheia”

Confuzia, automulţumirea şi inconsecvența în combaterea COVID-19 fac ca pandemia să fie departe de a se încheia, deși ea ar putea fi pusă sub...

13 APRILIE ÎN ISTORIE

Pe 13 aprilie 1930 se năștea Sergiu Nicolaescu, regizor, scenarist, actor și, după 1989, politician român. Este de departe cel mai prolific și mai...

COMENTARII RECENTE

Catalin Ionete on Dumnezeu a murit!
kani on Pungă doriți?