8.5 C
București
miercuri, 27 ianuarie 2021
Acasă Emisiuni Achiziții externe Ionică Herlea se alătură echipei A7TV. Când va avea loc premiera emisiunii...

Ionică Herlea se alătură echipei A7TV. Când va avea loc premiera emisiunii ”VIEȚI SCHIMBATE”?

Se pare că toamna este un anotimp benefic pentru postul nostru de televiziune.
Cum deja a devenit obișnuință anunțarea unei noi producții TV, nu o să facem excepție nici de această dată și vă anunțăm, cu bucurie, PREMIERA unei noi emisiuni: VIEȚI SCHIMBATE cu Ionică Herlea, din această sâmbătă, de la ora 19.00.

 

Public speaker, pasionat de frumos și excelență, muzician, poet, eseist, publicist, student permanent, membru al echipei John Maxwell Team, soț, familist convins, tată a trei copii, iubitor de oameni noi, care sunt pasionați de creștere continuă, Ionică s-a alătura echipei A7TV pentru a fi realizatorul și prezentatorul emisiunii VIEȚI SCHIMBATE.

 

 

 

„Sunt absolvent al Facultății de Muzică din cadrul Universității de Vest Timișoara din 2004, absolvent al Facultății de Teologie la Universitatea București din 2008.

Timp de doisprezece ani am fost alături de oameni, prin activități în domeniul pastoral, consiliere, familie, acțiuni de voluntariat în muzică și caritate și peste 5000 ore de public speaking.

Din anul 2019 m-am alăturat echipei John Maxwell Team, pentru o dezvoltare continuă și calitativă”

 

 

În prezent, Ionică Herlea lucrează ca manager de proiecte artistice la Maurer Imobiliare, iar la A7TV lucrează deja la rubrica de dezvoltare personală, alături de echipa care realizează emisiunea Fresh Acces.

L-am întrebat pe Ionică de ce și cum a ales seria de emisiuni VIEȚI SCHIMBATE

”Lumea nesigură și manipulativă în care trăim ne umple de temeri. Ele ne sunt inoculate în minte și în suflet de toți ,,vânzătorii” fără scrupule.

Fie că vorbim de media, de religie, de politică, de sănătate sau educație întâlnim același proces de ocolire a adevărului și de drenare a lui spre interese oculte de grup sau individuale.

Cineva trebuie să spargă această bulă încețoșată a incertitudinilor. Poți fi tu! Pot fi și eu!
Doar adevărul existențial și cel spiritual ne pot elibera de ,,poeziile” repetitive, care spală mințile majorității oamenilor.

De aceea am ales să privesc spre biografiile marilor oameni ai Scripturii, pentru a le aduce într-o lumină nouă, contextualizată și racordată la realitățile secolului XXI, care devine din ce în ce mai ,,nărăvaș și bezmetic”.

Îmi doresc mult ca această călătorie spirituală să ne ofere cât mai multe ,,Vieți schimbate”!, a răspuns noul nostru coleg.

 

Lui Ionică Herlea îi urăm bun venit în echipa A7TV și mult succes, iar pe voi vă așteptăm, cu drag, în fiecare sâmbătă de la ora 19.00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
ULTIMELE ARTICOLE

38 de migranţi, descoperiţi de Poliția de Frontieră. Unde se ascundeau?

Polițiștii de frontieră arădeni au descoperit, în ultimele 24 de ore, 38 de migranţi din Afganistan şi Pakistan ascunşi în şase camioane, străinii încercând...

CRISTIAN DAVID: Achitarea nu e un buton al redobândirii încrederii

Domnul Cristian David, ministru delegat pentru controlul implementării programelor cu finanțare internațională și urmărirea aplicării aquis-ului comunitar în perioada 2004-2007, ministru al Internelor și...

27 IANUARIE ÎN ISTORIE

La 27 ianuarie 1945, trupele sovietice eliberau supravieţuitorii lagărului nazist de la Auschwitz-Birkenau, de pe actualul teritoriu al Poloniei.   Regimul lui Adolf Hitler a exterminat...

Iosif Ciunterei: ”Pentru mine țăranul este o ICOANĂ”

Iosif Ciunterei sau ”Iosif pe coclauri”, așa cum îl știu cunoscuții, tânărul care umblă prin satele României vorbind cu bătrânii pe care lumea i-a...

COMENTARII RECENTE

Catalin Ionete on Dumnezeu a murit!
kani on Pungă doriți?