Ioana Maria Alexandra – Trucuri ca să îți simplifici viața! – A7TV – Trăiește viitorul!

Ioana Maria Alexandra, blogger, invitata Alinei Ilioi Mureșan în platoul emisiunii ALĂTURI DE TINE ne explică cum a devenit make-up, beauty blogger cu normă întreagă.
Aly, așa cum îi spun prietenii, scrie pe blogul Make-up Swan de câțiva ani. Este căsătorită și are un băiețel. Lucrează ca profesor în învățământul preșcolar și este pasionata de machiaj. A urmat cursurile unei școli de machiaj înainte să înceapă să scrie pe blog.
A început să scrie la începutul anului 2015, pe platforma gratuită wordpress, iar când a văzut că se ține de treabă și că îi place ceea ce face, din iunie 2015 și-a mutat blogul pe .net.

”Ideea mi-a venit în timpul unui curs de machiaj, „profa” avea și ea blog și a fost ca o inspirație pentru mine. Numele l-am ales pornind de la machiaj-makeup și swan, lebăda, știți povestea cu rățușca cea urâtă? Ei bine eu ma consideram în școala generală o rățușcă urâtă pentru ca eram foarte slabă și aveam colegi răutăcioși care aveau grija să mă facă să mă simt prost din cauza asta. Pe măsură ce am învățat să mă iubesc așa cum sunt dar și să știu ce lucruri ma avantajează, am devenit o lebădă.”

Mai multe povești despre Aly, dar și ”trucuri” vestimentare puteți afla urmărind emisiunea ALĂTURI DE TINE cu Alina Ilioi Mureșan

Distribuie articol:
Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *