miercuri, februarie 28, 2024
Acasă Editoriale Familie Invitați de excepție și o mulțime de surprize în ediția FRESH ACCES...

Invitați de excepție și o mulțime de surprize în ediția FRESH ACCES din 8 Martie!

EXCLUSIV! De Ziua Internațională a Femeii, MIHAELA TATU, fostă realizatoare și moderatoare de emisiuni de televiziune din România, un etalon al industriei audio-vizualului, în prezent speaker motivațional, și-a deschis sufletul în cadrul emisiunii FRESH ACCES, de la A7TV: „Noi suntem cele care generăm transformarea, noi suntem cele care inspirăm”, a susținut aceasta despre importanța femeii în societatea de astăzi.

În prezent, Mihaela Tatu reprezintă un model de leadership feminin pentru femeile care vor să se autodepășească. Întrebată despre energia feminină și despre resursele care îi hrănesc pozitivitatea, aceasta a afirmat: „Energia vine din ceea ce ai dobândit de-a lungul timpului, dintr-un firesc al stării și al dorinței de autenticitate, atunci când ești împăcat cu tine și nu mai ai nimic de demonstrat nimănui. Energia mea vine din bucurie!”

 

Alături de moderatoarea Anisa Săndulache invitata a abordat inclusiv subiectul egalității dintre femei și bărbați: „După 43 de ani am aflat că poți să fii pe picior de egalitate și e normal să fii pe picior de egalitate la serviciu, altfel suntem complementari și tocmai de aici vine frumusețea”, a precizat îndrăgita realizatoare TV.

Convingerile limitative ale Mihaelei Tatu au fost depășite odată cu conștientizarea faptului că trebuie să se desprindă de comportamentele care nu o defineau: „Începusem să fiu dictatorială, acționam după principiul «cine nu-i cu mine e împotriva mea» „, a recunoscut aceasta.

Supranumită „De 3X femeie”, moderatoarea de la Business Days nu a omis să ne împărtășească emoțiile pe care le-a trăit pe „Drumul Sfântului Iacob”, loc în care Mihaela Tatu s-a regăsit pe sine: „Acolo te întâlnești tu cu tine, cea adevărată”.

Pe lângă dezvăluirile din viața personală, Mihaela ne-a mărturisit motivul din cauza căruia nu s-a mai întors în lumina reflectoarelor din postura de prezentatoare TV:

„Formatele de emisiune n-au mai rezonat cu mine! Mie îmi place umorul rafinat și inteligent, zona aceea de subtilitate!”

Despre parcursul Mihaelei Tatu, despre călătoria către sine și despre planurile sale de viitor puteți afla mai multe accesând video-ul următor:

Sourcea7tv
Articolul precedentCum facem bani la buget?
Articolul următor10 MARTIE ÎN ISTORIE

ULTIMELE ARTICOLE

Care sunt cele mai noi tendințe în materie de baterii de cadă?

În universul designului de baie contemporan, bateria de cadă nu mai este doar un element care oferă funcționalitate, ci și o piesă centrală ce...

Noptierele Smart pot fi integrate in orice dormitor? Care sunt stilurile de design cele mai potrivite?

În căutarea unei combinații perfecte între utilitatea tradițională și inovația tehnologică, noptierele Smart își fac tot mai mult loc în dormitoarele moderne. Aceste piese...

Ce poți vizita în România la început de primăvară? Iată recomandările O Zi Cât o Vacanță

Excursiile de o zi sunt calea prin care te poți relaxa și prin care poți explora frumusețea României, chiar și atunci când timpul este...

Știai aceste lucruri despre generatoarele electrice?

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că trăim într-o epocă în care dependența de energie electrică este tot mai mare. Practic, toate...