joi, februarie 22, 2024
Acasă Articole Emisiuni Interviu cu Florin Genet, fondatorul site-ului experimenteaza.ro

Interviu cu Florin Genet, fondatorul site-ului experimenteaza.ro

Înființat în 2017, site-ul Experimenteaza.ro creează idei, care mai apoi se transformă în clipe de neuitat.

Plecând de la dorința de a oferi o alternativă pentru cadourile care se practică în corporații și nu numai (banalul plic cu bani), platforma oferă posibilitatea de a alege din sute de experiențe potrivite pentru fiecare personalitate.

Adrenalină, relaxare, romantism, dezvoltare personală sau sport și hobby sunt doar câteva dintre variantele care se găsesc pe site.

Consuela Bălașa, realizator A7TV

Consuela Bălașa, realizator A7TV, a stat de vorbă cu Florin Genet, fondatorul site-ului http://experimenteaza.ro.

Când a început experimenteaza.ro?

Proiectul experimenteaza.ro a început ca un proiect desfașurat în paralel cu jobul de corporație, încă din Iunie 2017.

Nevoia identificată în acel moment a fost dorința de a oferi o alternativă pentru cadourile care se practică în corporații și nu numai, dublată de dorința de a educa publicul din România în privința avantajelor superioare oferite de cadourile experiență.

Din septembrie 2019 a început accelerarea business-ului, atât prin adăugarea a numeroase experiențe pe site, cât și prin dezvoltarea brand-ului și a comunicării targetate.

Cine este omul/echipa din spate?

Echipa din spatele proiectului experimenteaza.ro este formată din colegi care sunt animați zilnic de dorința de a oferi o experiență ireproșabilă clienților noștri, dar și de curiozitatea de a descoperi sau a inventa experiențe noi cu care să ne surprindem clienții.

În echipa noastră includem și toți partenerii care ne ajută să implementăm experiențele, parteneri pe care îi ajutăm, uneori, să depășească momentele dificile.

Florin Genet, fondator experimenteaza.ro

Ce făcea FLORIN înainte de experimenteaza.ro?

Înainte de experimenteaza.ro eram un corporatist implicat mereu în proiecte noi și inovative.

Am lucrat mulți ani în Supply Chain, învățând organizarea, managementul proiectelor, cum să cresc eficiența proceselor, people leadership, etc.

Pentru mine corporația a fost o școală extrem de bună și m-a învățat multe dintre conceptele care cred că au ajutat proiectul Experimentează să evolueze rapid.

Care este misiunea Experimentează?

Să oferim idei inovative de ieșire din monotonie. Să îl inspirăm pe “Moș Craciun” să ofere cadouri care să creeze amintiri de neuitat.

Ce experiențe găsim pe site? Ce experiențe vom urmări pe A7TV?

Site-ul oferă posibilitatea de a alege din sute de experiențe potrivite pentru fiecare personalitate.

Adrenalină, relaxare, romantism, dezvoltare personală sau sport și hobby sunt doar câteva dintre variantele care se găsesc pe site.

Pe A7TV am urmărit, până acum, multe experiențe interesante din categoria adrenalina, city break, dar și o experiență pentru copii.

Promitem să revenim mereu cu noi experiențe de sezon și cu experiențe inovative.

Cum este profilul clientului vostru online? Sunt doar cetățeni români?

Clientul nostru tipic este femeie, între 25 și 45 de ani, cu venituri medii și mari, de regulă corporatistă sau antreprenor, care dorește să experimenteze lucruri noi sau să facă cadouri inspirate celor dragi.

Avem și un procent semnificativ de bărbați care caută sugestii pentru cadouri inspirate pe site-ul nostru sau doar vor să se distreze cu una dintre numeroasele noastre experiențe cu adrenalină.

Avem și un procent de aproximativ 5% de clienți străini, care doresc să le ofere cadouri deosebite rudelor din România și îi ajutăm, de multe ori, să creăm surprize memorabile.

Care este topul celor mai bine vândute experiențe?

Printre experientele cele mai căutate sunt ziarul original din ziua nașterii, pe care multi dintre clienții noștri îl înrămează, zborul cu motodeltaplanul, experiențele off road, simulatorul de avion sau cursurile de ciocolaterie sau de parfumerie.

Ce recomanzi urmăritorilor noștri?

Recomandarea mea pentru spectatorii voștri este să înceapă să își trăiască viața cât sunt în putere, să se bucure de experiente noi în fiecare zi, să înceteze să se sacrifice constant pentru cei din jurul lor (părinți, copii, prieteni, etc) și să învețe să se răsfețe și pe ei.

Steve Jobs era renumit pentru faptul că se întreba zilnic următorul lucru: “dacă azi ar fi ultima zi a vieții tale, ce plănuiești să faci azi?”.

Cu Florin Genet vă puteți întâlni în fiecare duminică, de la ora 12.00, în cadrul emisiunii MENS SANA cu Consuela Bălașa.

Sourcea7tv

ULTIMELE ARTICOLE

Evită relațiile toxice

O relație de cuplu toxică este una în care există un model de comportament dăunător, abuziv sau manipulativ între parteneri. Aceasta poate include abuz...

Tehnici de îngrijire corectă a părului

Părul sănătos și strălucitor este un aspect important al cărții noastre de vizită și necesită o îngrijire adecvată pentru a rămâne în formă optimă. Mai...

Cum poți recunoaște AVC-ul? Primele semne!

Un accident vascular cerebral (AVC) poate fi o afecțiune gravă și este important să poți recunoaște semnele timpurii pentru a solicita imediat ajutor medical...

Valentine’s Day – o zi a iubirii, nu altă zi a violenței

Măsurând sintagmele populare spuse la nervi sau apăsat, bizare sau ciudate le includem în bagajul nostru verbal și comportamental: ,,Iubirea naște violență”? ,,Eu te-am...