vineri, decembrie 8, 2023
Acasă Emisiuni Fresh Acces Îngrijirea feței și machiajul ideal pentru vară – sfaturi de la specialiști!

Îngrijirea feței și machiajul ideal pentru vară – sfaturi de la specialiști!

Celebrul make-up artist, Mirela Vescan, te învață cum să ai o piele ca de bebeluș și un machiaj perfect pe tot parcursul verii, în exclusivitate, la A7TV!

”Demachierea trebuie să se facă și dimineața și seara. Pielea trebuie hidratată. Tenul nostru, noaptea, funcționează și elimină către exterior sebum și multe alte reziduri.

Pentru băieți, apă micelară, pentru fete și apă micelară sau demachiant, dar avem nevoie și de o loțiune tonică, pentru că ea reface ph-ul pielii mai rapid. Dimineața avem nevoie de creme de zi, hidratante, cu o textură mai lejeră.”

Mirela Vescan a oferit și sfaturi pentru o piele fără riduri sau măcar pentru o întârziere a apariței acestora:

”Cu cât începi prevenția mai devreme, cu atât nu ai ce combate mai târziu. Deci 16-17 ani. Avem nevoie săptămânal de o exfoliere ușoară, de un gomaj, există creme, există măști enzimatice.

Se spune că un gomaj săptămânal este cea mai bună metodă antiîmbătrânire. Serumul este un vehicul hidratant, ia cremele pe care le pui și le duce în profunzime”

Pentru machiajul din această vară, sunt recomandate culorile puternice, contrastante care să iasă în evidență pe pielea bronzată.

De aceea, produsul de make-up preferat, al verii, este creionul colorat.

”Atunci când tenul este bronzat, avem nevoie de culori de contrast, care să îl evidențieze. Creionul nu este vrăjit, nu stă singur și este alegerea noastră cu ce îl fixăm: cu un fard de pleoape, cu un pigment sau poți să îl fixezi cu ceva de vară: glitter.”

Sourcea7tv

ULTIMELE ARTICOLE

Evitarea conflictelor între părinți și copii

Evitarea conflictelor între părinți și copii. Relația de comunicare între părinte și copil nu este ferită de apariția și escadarea conflictelor. Poate părea exagerat,...

Ce spune Nicolae Ciucă despre relația cu președintele Klaus Iohannis?

Președintele Senatului, Nicoale Ciucă, a făcut declarații de zile mari, în exclusivitate, la A7TV. Liderul Partidului Național Liberal este convins că formațiunea pe care...

Vrei să vezi zăpadă? Trei destinații turistice în care poți merge!

Vrei să vezi zăpadă? Trei destinații turistice în care poți merge! Deși în România a apărut deja zăpada, unii se gândesc la iernile trecute, când...

Cât de greu este să crezi?

O Explorare a Credinței în Era Modernă Umanitatea în continuă evoluție, în care tehnologia avansată și progresele științifice deschid noi orizonturi, caută totuși răspuns la...