8.5 C
București
miercuri, 28 iulie 2021
Acasă Emisiuni Fresh Acces Îngrijirea feței și machiajul ideal pentru vară – sfaturi de la specialiști!

Îngrijirea feței și machiajul ideal pentru vară – sfaturi de la specialiști!

Celebrul make-up artist, Mirela Vescan, te învață cum să ai o piele ca de bebeluș și un machiaj perfect pe tot parcursul verii, în exclusivitate, la A7TV!

”Demachierea trebuie să se facă și dimineața și seara. Pielea trebuie hidratată. Tenul nostru, noaptea, funcționează și elimină către exterior sebum și multe alte reziduri.

Pentru băieți, apă micelară, pentru fete și apă micelară sau demachiant, dar avem nevoie și de o loțiune tonică, pentru că ea reface ph-ul pielii mai rapid. Dimineața avem nevoie de creme de zi, hidratante, cu o textură mai lejeră.”

Mirela Vescan a oferit și sfaturi pentru o piele fără riduri sau măcar pentru o întârziere a apariței acestora:

”Cu cât începi prevenția mai devreme, cu atât nu ai ce combate mai târziu. Deci 16-17 ani. Avem nevoie săptămânal de o exfoliere ușoară, de un gomaj, există creme, există măști enzimatice.

Se spune că un gomaj săptămânal este cea mai bună metodă antiîmbătrânire. Serumul este un vehicul hidratant, ia cremele pe care le pui și le duce în profunzime”

Pentru machiajul din această vară, sunt recomandate culorile puternice, contrastante care să iasă în evidență pe pielea bronzată.

De aceea, produsul de make-up preferat, al verii, este creionul colorat.

”Atunci când tenul este bronzat, avem nevoie de culori de contrast, care să îl evidențieze. Creionul nu este vrăjit, nu stă singur și este alegerea noastră cu ce îl fixăm: cu un fard de pleoape, cu un pigment sau poți să îl fixezi cu ceva de vară: glitter.”

Sourcea7tv

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ARTICOLE

Adrian Secu, studentul care a ținut piept autorităților din România, învingător în instanță!

Adrian Secu, un tânăr în vârstă de 26 de ani, licențiat în inginerie electrică și știința calculatoarelor, student în anul II la Drept, a...

Au nevoie antreprenorii de coaching?

Începutul unui business este un pas important pentru orice antreprenor și o provocare continuă pe parcursul dezvoltării lui și a afacerii lui. Există, însă,...

28 IULIE ÎN ISTORIE

Ziua mondială de luptă împotriva hepatitei, inițiată de Alianța Mondială pentru Hepatită, în 2008, este marcată, în fiecare an, la 28 iulie.   Scopul acestei zile...

Bomba care aruncă în aer pandemia!

Începând cu anul viitor, CDC renunță la metoda de diagnosticare RT-PCR a noului coronavirus și recomandă laboratoarelor și centrelor de testare să se utilizeze...

COMENTARII RECENTE

Daniel Pop on 1 IULIE ÎN ISTORIE
Catalin Ionete on Dumnezeu a murit!
kani on Pungă doriți?