8.5 C
București
vineri, 1 iulie 2022
Acasă Emisiuni Fresh Acces Îngrijirea feței și machiajul ideal pentru vară – sfaturi de la specialiști!

Îngrijirea feței și machiajul ideal pentru vară – sfaturi de la specialiști!

Celebrul make-up artist, Mirela Vescan, te învață cum să ai o piele ca de bebeluș și un machiaj perfect pe tot parcursul verii, în exclusivitate, la A7TV!

”Demachierea trebuie să se facă și dimineața și seara. Pielea trebuie hidratată. Tenul nostru, noaptea, funcționează și elimină către exterior sebum și multe alte reziduri.

Pentru băieți, apă micelară, pentru fete și apă micelară sau demachiant, dar avem nevoie și de o loțiune tonică, pentru că ea reface ph-ul pielii mai rapid. Dimineața avem nevoie de creme de zi, hidratante, cu o textură mai lejeră.”

Mirela Vescan a oferit și sfaturi pentru o piele fără riduri sau măcar pentru o întârziere a apariței acestora:

”Cu cât începi prevenția mai devreme, cu atât nu ai ce combate mai târziu. Deci 16-17 ani. Avem nevoie săptămânal de o exfoliere ușoară, de un gomaj, există creme, există măști enzimatice.

Se spune că un gomaj săptămânal este cea mai bună metodă antiîmbătrânire. Serumul este un vehicul hidratant, ia cremele pe care le pui și le duce în profunzime”

Pentru machiajul din această vară, sunt recomandate culorile puternice, contrastante care să iasă în evidență pe pielea bronzată.

De aceea, produsul de make-up preferat, al verii, este creionul colorat.

”Atunci când tenul este bronzat, avem nevoie de culori de contrast, care să îl evidențieze. Creionul nu este vrăjit, nu stă singur și este alegerea noastră cu ce îl fixăm: cu un fard de pleoape, cu un pigment sau poți să îl fixezi cu ceva de vară: glitter.”

Sourcea7tv

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
ULTIMELE ARTICOLE

Ministrul Mediului: Interzicerea motoarelor clasice în România ar distruge industria auto

România se află printre țările care s-au opus propunerii de a se interzice vânzarea mașinilor cu motoare clasice noi și cere un răgaz sau...

Câciu: ”Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă este una dintre priorităţi”

Ministrul Finanțelor a declarat că toate cele patru jaloane şi ţinte asumate prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR), pentru primul semestru din...

A sosit primul cod roșu de caniculă din această vară!

Prima lună de vară aproape s-a încheiat însă căldura nu este nici pe departe la final. Deși au mai fost și perioade în care...

De ce să alegi un laptop sh și care sunt cele mai întâlnite mituri despre acest produs

Există persoane care ezită sa facă o achizitie atunci când văd o ofertă la un laptop second hand, chiar dacă este vorba de un...