vineri, decembrie 8, 2023
Acasă Editoriale Familie Înfrumusețează-ți casa cu tablouri personalizate de la JESS PRINT!

Înfrumusețează-ți casa cu tablouri personalizate de la JESS PRINT!

Pentru a înfrumuseța locuința și pentru a o transforma în ,,acasă”, trebuie să alegi cu grijă obiectele decorative. Pe lângă cele pe care le găsești în magazinele de specialitate, îți recomandăm să optezi și pentru obiecte personalizate, care vor însufleți casa și îți vor permite să îți pui amprenta asupra ei.

Astăzi, îți recomandăm să alegi tablouri personalizate, pe care le poți așeza în casă, oriunde dorești. Le poți folosi pentru a înfrumuseța sufrageria, dormitoarele, holul și de ce nu, chiar și bucătăria.

Poți alege cele mai frumoase astfel de tablouri de la JESS PRINT, iar în continuare îți recomandăm câteva care ne-au atras atenția.

 

 

În primul rând, îți recomandăm tablouri care să aibă și o latură practică, nu doar decorativă. Mai exact tablouri-calendar, care pot fi folosite pentru a vizualiza mai bine anul și de ce nu, pentru a evidenția datele importante (zile de naștere, evenimente, aniversări, vacanțe și așa mai departe).

 

Suntem dependenți de calendar pentru a ne organiza mai bine programul și pentru a ne asigura că nu omitem vreun eveniment important. De ce să alegi un calendar simplu, care nu înfrumusețează locul, când poți opta pentru unul personalizat?

 

Sugestia noastră este acest superb Tablou personalizat cu 8 poze și calendar. Poți alege pozele astfel încât să creeze o poveste cronologică sau poți opta pentru imaginile semnificative din anul precedent, cu tine și cei dragi.

Acest calendar-tablou poate reprezenta și un cadou excelent pentru familie și prieteni.

 

 

Pentru multe persoane, o casă fără fotografii nu poate fi considerată acasă. De aceea, îți recomandăm să afișezi cât mai multe fotografii cu tine și familia și să alegi cele mai frumoase rame foto.

În afară de clasicele fotografii, poți opta și pentru tablouri deosebite, care să includă cele mai frumoase instantanee, alături de câteva rânduri. Spre exemplu, pentru îndrăgostiți recomandăm acest Tablou personalizat cu 6 poze Love Story.

 

 

Poate include în ordine cronologică imaginile reprezentative pentru relația voastră sau în funcție de preferințe, doar fotografii de la cererea în căsătorie, de la cununia civilă sau religioasă sau de la un eveniment special pentru voi, poate chiar dintr-o vacanță.

Poți opta pentru mărimea A3 sau A4, în funcție de spațiul avut la dispoziție și îl poți personaliza cu 6 poze, prenumele voastre și un text la alegere. Nu-i așa că arată excepțional?

 

Venirea pe lume a unui copil este prilej de mare bucurie pentru toată familia, iar locuința se va umple curând de fotografii adorabile cu noul membru al familiei. În afară de fotografii clasice, îți recomandăm să adaugi în camera bebelușului și un tablou special, care va reprezenta o amintire foarte frumoasă.

 

Este vorba despre acest Tablou personalizat cu 3 poze-Hello world!

Pentru personalizarea acestuia va trebui să furnizezi 3 imagini cu bebelușul și câteva detalii despre acesta: numele, data nașterii, greutatea și înălțimea la naștere. De asemenea, poți opta dacă tabloul va fi în format A3 sau A4.

 

 

Sperăm că ți-au plăcut recomandările noastre, iar dacă vrei să vezi și alte tablouri, intră pe site-ul JESS PRINT.

ULTIMELE ARTICOLE

Evitarea conflictelor între părinți și copii

Evitarea conflictelor între părinți și copii. Relația de comunicare între părinte și copil nu este ferită de apariția și escadarea conflictelor. Poate părea exagerat,...

Ce spune Nicolae Ciucă despre relația cu președintele Klaus Iohannis?

Președintele Senatului, Nicoale Ciucă, a făcut declarații de zile mari, în exclusivitate, la A7TV. Liderul Partidului Național Liberal este convins că formațiunea pe care...

Vrei să vezi zăpadă? Trei destinații turistice în care poți merge!

Vrei să vezi zăpadă? Trei destinații turistice în care poți merge! Deși în România a apărut deja zăpada, unii se gândesc la iernile trecute, când...

Cât de greu este să crezi?

O Explorare a Credinței în Era Modernă Umanitatea în continuă evoluție, în care tehnologia avansată și progresele științifice deschid noi orizonturi, caută totuși răspuns la...