8.5 C
București
miercuri, 10 august 2022
Acasă Editoriale Actualitate Informare meteo: ploi şi ninsori în România. Care sunt regiunile afectate?

Informare meteo: ploi şi ninsori în România. Care sunt regiunile afectate?

ANM a emis, duminică, o nouă informare, care anunţă ploi în Moldova şi ninsori în sudul şi vestul Banatului. La munte continuă să ningă şi se anunţă viscol.
Informarea meteo anunţă ploi, ninsori moderate cantitativ şi intensificări ale vântului, duminică, între orele 9.30 – 18.00.

Vor fi precipitaţii, local moderate cantitativ (15…20 l/mp), sub formă de ploaie în Moldova şi predominant sub formă de ninsoare în sudul şi vestul Banatului.

În nordul Carpaţilor Orientali, iar până spre orele amiezii şi în Carpaţii Meridionali, la altitudini de peste 1700 m va continua să ningă.

Temporar vântul va avea intensificări în regiunile vestice şi la munte, cu viteze în general de 50…55 km/h, mai mari pe creste, viscolind ninsoarea.

Conform prognozei speciale pentru Bucureşti, duminică între orele 9.30 – 18.00 cerul va avea unele înnorări, iar vântul va sufla slab şi moderat.

Temperatura maximă se va realiza în primele ore ale intervalului şi se va situa în jurul valorii de 13 grade.

Prognoza specială pentru Bucureşti arată că duminică cerul va avea unele înnorări, iar vântul va sufla slab. Temperatura maximă se va situa în jurul a 13 grade.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.ULTIMELE ARTICOLE

Oficial din Ucraina: ”În cazul unui incident nuclear, va fi afectat nu doar sudul Ucrainei”

La centrala atomo-electrică din Zaporojie, cea mai mare din Europa și pe care invadatorii ruşi ameninţă acum să o arunce în aer, sunt stocate...

Guvernatorul BNR: ”Nu ne jucăm cu inflaţia, este o boală foarte periculoasă”

„Se plafonează rata inflaţiei în acest trimestru, plafonare înseamnă în jur de 15% acum, în august, este foarte posibil datorită preţurilor la ţiţei, la...

Președintele PSD se arată nemulțumit de gestionarea crizei energiei din România

„Guvernatorul BNR a spus un lucru corect, cea mai mare parte a inflației a venit din prețul care a explodat la energie. Decizia cea...

Primarul Capitalei, despre taxarea parcărilor din București: ”Scopul este de a elibera zone foarte aglomerate”

Nicuşor Dan a reiterat, în cadrul unei emisiuni, faptul că din 15 august vom fi amendaţi toţi cei care parchează pe aşa-numitele „locurile albastre”...