joi, septembrie 21, 2023
Acasă Emisiuni E cu cântec Adopția - calea spre o nouă viață!

Adopția – calea spre o nouă viață!

”În perioada aceea se urmărea un interes: ca toți copilașii de la orfelinat să fie vânduți în străinătate.”

La vârsta de 4 ani, Andrei Țibrea a fost înfiat de o familie de florari din Cluj. Deși la prima vedere pare că este din altă țară, Andrei, tânărul de culoare, s-a născut în România și a petrecut primii ani din viață la casa de copii.

Andrei a venit alături de soția sa, Denisa Țibrea, în platoul A7TV la emisiunea ”E cu cântec”, realizată și prezentată de Ramona Dărvășan.

”Eu de când eram mică știam că mă voi căsători cu un bărbat de culoare.”

Denisa își imagina că își va cunoaște partenerul de viață într-o excursie în Africa, însă destinul i-a adus pe cei doi împreună în țara noastră.

Deoarece ambii parteneri au avut povești emoționante de viață, iar întâlnirea lor a părut a fi ceva orchestrat de o forță divină, credința lor i-a motivat să aparțină de comunitatea creștină unde și-au croit un parcurs muzical.

Andrei a început formarea sa în grupul ”Speranța.” Acum el cântă, uneori însoțit de Denisa, în grupul ”Rază de lumină”, alcătuit din 17 persoane.

Împreună merg în turnee pentru a-L sluji pe Dumnezeu prin cântece religioase. ”Domnul ne-a ales pe noi, e un har de la Dumnezeu”, spune Andrei.

Denisa a rămas uneori cu cei doi copii ai lor acasă pentru ca Andrei să meargă să slujească în deplasare.

Victoria și Joelle – soră și frate – sunt doi copii sensibili, cu personalități diferite, care deja au ureche muzicală și se iubesc mult unul pe celălalt.

”A fost o perioadă grea, dar parcă zilele treceau mai repede când era Andrei plecat. Copiii erau mai liniștiți, de parcă totul era transformat în favoarea noastră”, își amintește Denisa.

Puteți să aflați mai multe detalii despre viața invitaților și să ascultați cântecele interpretate de aceștia accesând link-ul următor:

 

Sourcea7tv

ULTIMELE ARTICOLE

Ce efecte au medicamentele în viața unui om?

Ce efecte au medicamentele în viața unui om? Un medicament este definit, de obicei, drept substanță sau preparat care poate trata sau preveni bolile....

Sănătatea publică în UE, aproape de colaps

Sănătatea publică în UE, aproape de colaps. Medicii din sistemul public de sănătate din jumătate de Europă sunt pe picior de război. În Portugalia...

Cine are diabet este scutit de impozite

Cine are diabet este scutit de impozite. Bolnavii de diabet pot beneficia de anumite scutiri de impozite. În funcţie de gradul bolii şi cât...

Despre tulburarea bipolară

Despre tulburarea bipolară. Tulburarea bipolară este o afecțiune gravă, de natură psihică, denumită astfel deoarece persoana suferindă alternează două stări de dispoziție extreme, adică...