8.5 C
București
duminică, 14 august 2022
Acasă Emisiuni E cu cântec Adopția - calea spre o nouă viață!

Adopția – calea spre o nouă viață!

”În perioada aceea se urmărea un interes: ca toți copilașii de la orfelinat să fie vânduți în străinătate.”

La vârsta de 4 ani, Andrei Țibrea a fost înfiat de o familie de florari din Cluj. Deși la prima vedere pare că este din altă țară, Andrei, tânărul de culoare, s-a născut în România și a petrecut primii ani din viață la casa de copii.

Andrei a venit alături de soția sa, Denisa Țibrea, în platoul A7TV la emisiunea ”E cu cântec”, realizată și prezentată de Ramona Dărvășan.

”Eu de când eram mică știam că mă voi căsători cu un bărbat de culoare.”

Denisa își imagina că își va cunoaște partenerul de viață într-o excursie în Africa, însă destinul i-a adus pe cei doi împreună în țara noastră.

Deoarece ambii parteneri au avut povești emoționante de viață, iar întâlnirea lor a părut a fi ceva orchestrat de o forță divină, credința lor i-a motivat să aparțină de comunitatea creștină unde și-au croit un parcurs muzical.

Andrei a început formarea sa în grupul ”Speranța.” Acum el cântă, uneori însoțit de Denisa, în grupul ”Rază de lumină”, alcătuit din 17 persoane.

Împreună merg în turnee pentru a-L sluji pe Dumnezeu prin cântece religioase. ”Domnul ne-a ales pe noi, e un har de la Dumnezeu”, spune Andrei.

Denisa a rămas uneori cu cei doi copii ai lor acasă pentru ca Andrei să meargă să slujească în deplasare.

Victoria și Joelle – soră și frate – sunt doi copii sensibili, cu personalități diferite, care deja au ureche muzicală și se iubesc mult unul pe celălalt.

”A fost o perioadă grea, dar parcă zilele treceau mai repede când era Andrei plecat. Copiii erau mai liniștiți, de parcă totul era transformat în favoarea noastră”, își amintește Denisa.

Puteți să aflați mai multe detalii despre viața invitaților și să ascultați cântecele interpretate de aceștia accesând link-ul următor:

 

Sourcea7tv

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.ULTIMELE ARTICOLE

ANM a emis Cod galben de ploi puternice pentru aproape toată țara!

Codul galben intră în vigoare azi la ora 12:00 și este valabil până luni la ora 22:00. La munte, în Oltenia, Muntenia, Moldova, zona...

Reacțiile demnitarilor români cu privire la victoriile lui David Popovici

David Popovici, copilul de aur al natației Române, a cucerit, la doar 17 ani, sâmbătă aceasta, medalia de aur în proba de 100 m...

Ministrul Digitalizări simte că România apreciază educația sa la fel de mult ca America

Studiile la universități din SUA, precum Stanford și Harvard, sunt un impediment în politica românească, a declarat ministrul Digitalizării, Sebastian Burduja.   Sebastian Burduja a devenit...

Echipă de baschet botezată în râul Iordan

„Am deschis un drum acum. Cred că vor fi și alte echipe universitare care vor dori să vină și să susțină această competiție și...