joi, februarie 22, 2024
Acasă Emisiuni E cu cântec Adopția - calea spre o nouă viață!

Adopția – calea spre o nouă viață!

”În perioada aceea se urmărea un interes: ca toți copilașii de la orfelinat să fie vânduți în străinătate.”

La vârsta de 4 ani, Andrei Țibrea a fost înfiat de o familie de florari din Cluj. Deși la prima vedere pare că este din altă țară, Andrei, tânărul de culoare, s-a născut în România și a petrecut primii ani din viață la casa de copii.

Andrei a venit alături de soția sa, Denisa Țibrea, în platoul A7TV la emisiunea ”E cu cântec”, realizată și prezentată de Ramona Dărvășan.

”Eu de când eram mică știam că mă voi căsători cu un bărbat de culoare.”

Denisa își imagina că își va cunoaște partenerul de viață într-o excursie în Africa, însă destinul i-a adus pe cei doi împreună în țara noastră.

Deoarece ambii parteneri au avut povești emoționante de viață, iar întâlnirea lor a părut a fi ceva orchestrat de o forță divină, credința lor i-a motivat să aparțină de comunitatea creștină unde și-au croit un parcurs muzical.

Andrei a început formarea sa în grupul ”Speranța.” Acum el cântă, uneori însoțit de Denisa, în grupul ”Rază de lumină”, alcătuit din 17 persoane.

Împreună merg în turnee pentru a-L sluji pe Dumnezeu prin cântece religioase. ”Domnul ne-a ales pe noi, e un har de la Dumnezeu”, spune Andrei.

Denisa a rămas uneori cu cei doi copii ai lor acasă pentru ca Andrei să meargă să slujească în deplasare.

Victoria și Joelle – soră și frate – sunt doi copii sensibili, cu personalități diferite, care deja au ureche muzicală și se iubesc mult unul pe celălalt.

”A fost o perioadă grea, dar parcă zilele treceau mai repede când era Andrei plecat. Copiii erau mai liniștiți, de parcă totul era transformat în favoarea noastră”, își amintește Denisa.

Puteți să aflați mai multe detalii despre viața invitaților și să ascultați cântecele interpretate de aceștia accesând link-ul următor:

 

Sourcea7tv

ULTIMELE ARTICOLE

Evită relațiile toxice

O relație de cuplu toxică este una în care există un model de comportament dăunător, abuziv sau manipulativ între parteneri. Aceasta poate include abuz...

Tehnici de îngrijire corectă a părului

Părul sănătos și strălucitor este un aspect important al cărții noastre de vizită și necesită o îngrijire adecvată pentru a rămâne în formă optimă. Mai...

Cum poți recunoaște AVC-ul? Primele semne!

Un accident vascular cerebral (AVC) poate fi o afecțiune gravă și este important să poți recunoaște semnele timpurii pentru a solicita imediat ajutor medical...

Valentine’s Day – o zi a iubirii, nu altă zi a violenței

Măsurând sintagmele populare spuse la nervi sau apăsat, bizare sau ciudate le includem în bagajul nostru verbal și comportamental: ,,Iubirea naște violență”? ,,Eu te-am...