8.5 C
București
miercuri, 30 noiembrie 2022
Acasă Emisiuni Ce bine ca ești Încercați, dar binecuvântați de Dumnezeu

Încercați, dar binecuvântați de Dumnezeu

Încercați, dar binecuvântați de Dumnezeu. A cerut-o în căsătorie la A7TV în 2021, iar de atunci Adrian și Naomi s-au căsătorit, au 1 băiețel și Îl slujesc pe Dumnezeu prin muzică. După nuntă au trecut prin încercări, au fost la un pas de tragedie, însă apoi Dumnezeu i-a binecuvântat.

Încercările sunt la tot pasul, însă Dumnezeu este mai puternic decât acestea.

Ce scop au acestea? 

Ca în toate lucrurile, scopul suprem al lui Dumnezeu pentru noi este să creștem din ce în ce mai mult în asemănarea cu chipul Fiului Său (Romani 8.29).

Acesta e scopul creștinului, și orice lucru din viață. Inclusiv încercările și necazurile, au scopul să ne facă în stare să atingem acel țel. E parte din procesul de sfințire, să fii pus deoparte pentru scopurile lui Dumnezeu și să devii potrivit să trăiești pentru gloria Lui.

Felul în care încercările îndeplinesc acest lucru e explicat în 1 Petru 1.6-7:

”În ea voi vă bucuraţi mult, măcar că acum, dacă trebuie, sunteţi întristaţi pentru puţină vreme prin felurite încercări, pentru ca încercarea credinţei voastre, cu mult mai scumpă decât aurul care piere şi care totuşi este încercat prin foc, să aibă ca urmare lauda, slava şi cinstea, la arătarea lui Isus Hristos.”

Credința omului autentic va fi dovedită prin încercările pe care le experimentăm, ca să ne putem odihni în cunoașterea faptului că e reală și va dura pentru totdeauna.

Povestea celor doi, în platoul A7tv

În emisiunea ”Ce bine că ești” cu Ramona Dărvășan, cei doi povestesc despre cum au avut 10 zile de încercări:

”Am ieșit sâmbătă la Sibiu. Să ne plimbăm, să vizităm un castel. Când ne-am întors de acolo, pe drum, pe autostradă, mi-a explodat capota mașinii. Mașina era aproape nouă. Dar aveam viteza legală. 

Naomi atunci nu se simțea foarte bine. Centurile le aveam puse. Le-am scos rapid. Mașina luase foc…”

Pentru a viziona întreaga emisiune, dă click aici:ULTIMELE ARTICOLE

Ce înseamnă dietă low carb?

Ce înseamnă dietă low carb? Este dieta o idee bună? Ea poate genera un stil de viață sănătos, nu doar prin a slăbi, ci...

Ceaiul de sunătoare ar putea fi inamicul depresiei

Ceaiul de sunătoare ar putea fi inamicul depresiei. Acesta ar avea proprietăți care ajută creierul să se relaxeze și să se calmeze, invitând la...

Mă părăsește dacă nu pot avea copii!

Mă amenință că mă părăsește pentru că nu pot avea copii! Ce pot să fac? Este o frază care din nefericire o auzim din ce...

Statistică îngrijorătoare pe piața sh auto din România

Statistică îngrijorătoare pe piața sh auto din România. 1 din 5 mașini au kilometrajul modificat, ceea ce confirmă anxietatea multor potențiali cumpărători. Sinceritatea nu...
[instagram-feed num=6 cols=6 showfollow=false]