În urma mea

0
2465

Cu siguranță la un moment dat ți-ai pus întrebarea: „CE LAS ÎN URMA MEA?”. După ce nu voi mai fi în viață, va rămâne ceva care să amintească omenirii de existența mea pe pământ? Ceva ce nu piere, ceva care poate ajuta și inspira generații viitoare.

Am fost creați să trăim veșnic și chiar dacă datorită păcatului există îmbătrânire și moarte, încă avem în noi dorința de a rămâne nemuritori. Și într-un fel putem face acest lucru prin modul în care folosim darurile lăsate de Dumnezeu. Dacă le dezvoltăm și le valorificăm, dacă investim în ele, acțiunile, creațiile, proiectele noastre vor lăsa clar o dâră a existenței noastre prin care Hristos poate fi văzut de multe alte ființe și proslăvit.

O mare valoare pe care o putem lăsa lumii este MUZICA. Există atât de multe imnuri vechi pe care le cântăm cu drag și care vor fi mereu cântate, pentru că muzica transcede timpul și spațiul, are această putere de a te purta în altă lume a sublimului, a frumosului, a divinului.

„Cântecul e nemuritor”, aceasta este declarația artistului CRISTI PREDUNĂ, care recent a realizat un album muzical ce poartă titlul sugestiv ÎN URMA MEA. Am avut bucuria și onoarea să facem împreună lansarea acestui album la emisiunea E cu cântec, alături de talentatul chitarist Artur Korosi, care a lucrat împreună cu Cristi la realizarea acestui CD.

Piesa-cheie a acestui album este „Și frunzele s-au veștejit”. Mesajul acestui frumos cântec românesc este că aici pe pământ frunzele se veștejesc și mor pentru ca apoi să dea rod, însă acolo sus, unde sunt ape vii, dacă tu te împaci cu Hristos, nu te vei mai veșteji niciodată. Această melodie o puteți asculta cântată live în emisiunea E cu cântec din linkul de mai jos, alături de alte piese frumoase și de discuțiile înălțătoare cu invitații acestei emisiuni.

Articol realizat de Ramona Ghioaldă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here