8.5 C
București
vineri, 1 iulie 2022
Acasă Editoriale Actualitate În mai multe orașe din SUA oamenii au ieșit pe străzi pentru...

În mai multe orașe din SUA oamenii au ieșit pe străzi pentru a-l susține pe Donald Trump

Sâmbătă, pe străzile din Arizona, Phoenix, au ieșit câteva mii de persoane pentru a-și arăta susținerea față de Donald Trump, după ce proiecțiile presei au arătat că Joe Biden este câștigătorul alegerilor prezidențiale din 3 noiembrie.

Actualul locatar de la Casa Albă nu are însă de gând să-și recunoască înfrângerea și se va adresa justiției pentru contestarea votului.

După ce pe străzile din mai multe orașe, inclusiv la Washington, oamenii au ieșit pentru a-și exprima bucuria alegerii lui Joe Biden ca președinte, în fiefurile conservatoare, cum este Phoenix, admiratorii lui Donald Trump au ieșit și ei ca să arate că sunt alături de Donald Trump.

Arizona este unul dintre statele câștigate, cel mai probabil, de Joe Biden, o premieră pentru democrați, după 24 de ani. Ani de-a rândul, acesta a fost un fief al republicanilor, fiind statul care l-a trimis în Senat de șase ori pe John McCain, fost candidat la alegerile prezidențiale. McCain, care avea păreri divergente cu Donald Trump, a decedat în 2018.

De altfel, soția lui John McCain, Cindy, l-a felicitat sâmbătă pe Joe Biden, pe care îl numește „drag prieten”.

Susţinători ai preşedintelui Donald Trump s-au adunat și în alte oraşe din Statele Unite pentru a protesta, susţinând că alegerile prezidenţiale din 3 noiembrie au fost furate.

Sute de persoane s-au adunat în Lansing, capitala statului Michigan, un alt stat-cheie unde democratul Joe Biden a câştigat.

Alţi susţinători ai candidatului republican Donald Trump s-au adunat în Atlanta, statul Georgia, scandând „opriţi furtul” în pofida faptului că autorităţile nu au găsit dovezi ale unei fraude electorale de amploare.

Protestele susţinătorilor preşedintelui Donald Trump par însă relativ mici şi izolate în comparaţie cu manifestările publice de bucurie ale susţinătorilor lui Joe Biden, care au umplut străzile în mai multe oraşe din SUA.

SourceDigi24

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
ULTIMELE ARTICOLE

Ministrul Mediului: Interzicerea motoarelor clasice în România ar distruge industria auto

România se află printre țările care s-au opus propunerii de a se interzice vânzarea mașinilor cu motoare clasice noi și cere un răgaz sau...

Câciu: ”Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă este una dintre priorităţi”

Ministrul Finanțelor a declarat că toate cele patru jaloane şi ţinte asumate prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR), pentru primul semestru din...

A sosit primul cod roșu de caniculă din această vară!

Prima lună de vară aproape s-a încheiat însă căldura nu este nici pe departe la final. Deși au mai fost și perioade în care...

De ce să alegi un laptop sh și care sunt cele mai întâlnite mituri despre acest produs

Există persoane care ezită sa facă o achizitie atunci când văd o ofertă la un laptop second hand, chiar dacă este vorba de un...