8.5 C
București
marți, 13 aprilie 2021
Acasă Editoriale Actualitate În mai multe orașe din SUA oamenii au ieșit pe străzi pentru...

În mai multe orașe din SUA oamenii au ieșit pe străzi pentru a-l susține pe Donald Trump

Sâmbătă, pe străzile din Arizona, Phoenix, au ieșit câteva mii de persoane pentru a-și arăta susținerea față de Donald Trump, după ce proiecțiile presei au arătat că Joe Biden este câștigătorul alegerilor prezidențiale din 3 noiembrie.

Actualul locatar de la Casa Albă nu are însă de gând să-și recunoască înfrângerea și se va adresa justiției pentru contestarea votului.

După ce pe străzile din mai multe orașe, inclusiv la Washington, oamenii au ieșit pentru a-și exprima bucuria alegerii lui Joe Biden ca președinte, în fiefurile conservatoare, cum este Phoenix, admiratorii lui Donald Trump au ieșit și ei ca să arate că sunt alături de Donald Trump.

Arizona este unul dintre statele câștigate, cel mai probabil, de Joe Biden, o premieră pentru democrați, după 24 de ani. Ani de-a rândul, acesta a fost un fief al republicanilor, fiind statul care l-a trimis în Senat de șase ori pe John McCain, fost candidat la alegerile prezidențiale. McCain, care avea păreri divergente cu Donald Trump, a decedat în 2018.

De altfel, soția lui John McCain, Cindy, l-a felicitat sâmbătă pe Joe Biden, pe care îl numește „drag prieten”.

Susţinători ai preşedintelui Donald Trump s-au adunat și în alte oraşe din Statele Unite pentru a protesta, susţinând că alegerile prezidenţiale din 3 noiembrie au fost furate.

Sute de persoane s-au adunat în Lansing, capitala statului Michigan, un alt stat-cheie unde democratul Joe Biden a câştigat.

Alţi susţinători ai candidatului republican Donald Trump s-au adunat în Atlanta, statul Georgia, scandând „opriţi furtul” în pofida faptului că autorităţile nu au găsit dovezi ale unei fraude electorale de amploare.

Protestele susţinătorilor preşedintelui Donald Trump par însă relativ mici şi izolate în comparaţie cu manifestările publice de bucurie ale susţinătorilor lui Joe Biden, care au umplut străzile în mai multe oraşe din SUA.

SourceDigi24

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ARTICOLE

A trăit 40 de zile doar cu apă!

Invitatul Alinei Ilioi Mureșan în platoul emisiunii ALĂTURI DE TINE, Vasile Nemeș propune o inovație în domeniul detoxifierii și al slăbitului: postul cu apă....

Când va începe anul școlar 2021-2022?

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a comunicat duminică, 11 aprilie, într-o postare pe Facebook, că anul școlar 2021 – 2022 va începe pe 13 septembrie....

Director general al OMS: „Pandemia este departe de a se încheia”

Confuzia, automulţumirea şi inconsecvența în combaterea COVID-19 fac ca pandemia să fie departe de a se încheia, deși ea ar putea fi pusă sub...

13 APRILIE ÎN ISTORIE

Pe 13 aprilie 1930 se năștea Sergiu Nicolaescu, regizor, scenarist, actor și, după 1989, politician român. Este de departe cel mai prolific și mai...

COMENTARII RECENTE

Catalin Ionete on Dumnezeu a murit!
kani on Pungă doriți?