8.5 C
București
marți, 7 februarie 2023
Acasă Emisiuni Spune-mi CUM! Ileana Sterp a izbucnit în lacrimi în studioul A7TV

Ileana Sterp a izbucnit în lacrimi în studioul A7TV

Ileana Sterp a izbucnit în lacrimi în studioul A7TV. Sora lui Culiță Sterp și-a deschis sufletul în fața întregii lumi în platoul emisiunii ”Spune-mi cum” realizată de Antonia Fudulu.

Ea a povestit despre un capitol urât pe care l-a trăit: tatăl său, care a plecat acum 10 ani de acasă. Din păcate, acesta nu și-a ajutat familia, ci a abandonat-o și, mai mult, de atât, o descuraja cu orice ocazie ce se ivea.

Mama a fost nevoită să întrețină familia

Mama familiei a fost nevoită să întrețină singură familia formată din ea și cei 4 copii pe care îi are. Și, deși aceasta a fost o eroină și a dus totul cu multă demnitate și iubire, Ileana a povestit cum a crescut fără dragostea tatălui său. Acesta nu îi mângâia, nu le-a spus niciodată ”te iubesc” și nu era interesat de ce fac copii.

”El nici mamei mele nu i-a arătat afecțiune, nu i-a spus niciodată „te iubesc”, nu a luat-o în brațe. Noi suntem opusul lui total și mă bucur. El e un om bun, dar refuză să își arate partea asta. Mulți bărbați au așa un orgoliu.” a povestit Ileana Sterp în timpul emisiunii.

Mama Geta, mama Ileanei, nu și-a refăcut viața, ci s-a dedicat familiei, depășind toate probleme care apar atunci când ești o mamă singură, cu 4 copii.

Ileana Sterp a izbucnit în lacrimi în studioul A7TV

Realizatoarea emisiunii a rugat-o să transmită un mesaj tatălui ei. Iar mesajul a fost unul emoționant, aducând lacrimi în ochii Ilenei: „Aș vrea să îi spun că îl iubesc și cam atât. Îl iubesc la fel ca pe mama, pentru că datorită lor noi existăm. Am suferit în trecut, când vedeam colege sau colegi așteptați de tați la școală. Lucrurile astea mi-au lipsit, dar asta este, știe Dumnezeu de ce.”

Află povestea Ilenei Sterp, așa cum nu ai mai auzit-o:ULTIMELE ARTICOLE

Despre embargoul produselor petroliere

Despre embargoul produselor petroliere. Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a discutat cu toţi marii importatori care activează în ţara noastră şi a primit asigurări că...

Larisa Iordache, gimnasta care promovează terapia psihologică

Larisa Iordache, gimnasta care promovează terapia psihologică. Ea este o gimnastă română, medaliată olimpică, mondială și europeană, câștigătoare a medaliei de bronz în proba...

Când poate fi apatia un aliat și când nu?

Când poate fi apatia un aliat și când nu? Ce este apatia și cum poate ea să ne ajute sau să ne distrugă sistemul...

Este adevărul relativ?

Este adevărul relativ? Ce reprezintă adevărul? Cum putem știi tot adevărul? Adevărul reprezintă tematica cea mai aprinsă în discuțiile dintre orice fel de persoane...
[instagram-feed num=6 cols=6 showfollow=false]