GLOBAL WELLNESS SYSTEM LANSEAZĂ ÎN ROMÂNIA QUICKSILVER SCIENTIFIC – A7TV – Trăiește viitorul!

Aurelia Dumitru, inginer chimist și director general al Centrului de Sănătate și Frumusețe Organica Global Wellness System a fost invitata Alinei Ilioi Mureșan în platoul emisiunii ALĂTURI DE TINE.
Am discutat cu Aurelia Dumitru și kinetoterapeutul Valentin Ghincea despre soluții rapide de creșterea imunității și revitalizare, dar și despre prevenție, recuperare și menținerea sănătății.

Imunitatea este însușirea organismului vegetal, animal și uman de a opune rezistență în fața activității microbilor și a substanțelor toxice, cu alte cuvinte, capacitatea lui de a-și păstra sănătatea și vigurozitatea. Iată de ce este foarte important să avem grijă ca sistemul imunitar să nu fie afectat, ba mai mult, să-l păstrăm funcțional la o capacitate cât mai mare.

CUM DEFINIM CONCEPTUL “GLOBAL WELLNESS SYSTEM“?

Un wellness global , o abordare holistică , un stil de viață sănătos , educație valoroasă și bunăstare implicită pe toate planurile , prevenția și menținerea sănătății cu soluții de medicină integrativă dincolo de limitele corpului fizic , frumusețe și sănătate deopotrivă cu produse organice profesionale certificate, achiziții responsabile, prietenoase cu mediul , cele mai evoluate tehnologii și servicii de recuperare rapidă a oricărui tip de durere /inflamație, terapia stresului cu dispozitive terapeutice avansate.

GLOBAL WELLNESS SYSTEM LANSEAZĂ ÎN ROMÂNIA QUICKSILVER SCIENTIFIC USA- LEADER în DETOX și LIVRAREA LIPOZOMALĂ


În completarea acestui concept pe lângă produse și tehnologii avansate de medicina integrativa, produse profesionale de îngrijire a parului, corpului și a tenului, Global Wellness System aduce în premieră, în România cel mai avansat sistem de optimizare a sănătății din lume prin suplimente alimentare lipozomale aparține QUICKSILVER SCIENTIFIC USA , având la baza Quicksilver Delivery SystemTM – cel mai important sistem de încapsulare a fosfolipidelor din industrie, oferind o absorbție rapidă și biodisponibilitate fără egal, aducând puterea terapiei intravenoase în administrarea orală.

Pentru detalii suplimentare accesați link-ul de mai jos:

http://gwsconcept.ro/produse-si-tehnologii-de-medicina-integrativa/suplimente-lipozomale-quicksilver-scientific

Despre toate acestea, dar și multe alte altele aflați urmărind emisiunea ALĂTURI DE TINE cu Alina Ilioi Mureșan.

Distribuie articol:
Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *