miercuri, februarie 21, 2024
Acasă Editoriale Familie GHEORGHE TURDA este pregătit să iubească din nou, la 73 de ani

GHEORGHE TURDA este pregătit să iubească din nou, la 73 de ani

Gheorghe Turda a fost prezent în emisiunea Fresh Acces, la A7TV unde a devenit vulnerabil atunci când a povestit, cu lacrimi în ochi, despre viața personală, despre fosta soție, pe care a numit-o cea mai mare iubire din viața lui.

 

”Ce simțiti când auziti numele Elisabeta?”, la întrebat prezentatoarea emisiunii, Anisa Săndulache pe renumitul cântăreț de folclor.

Vizibil emoționat acesta a spus:

”Nu vreau să mă provocați să plâng. Nu vreau să plâng astăzi, am venit să vă destăinui ceea ce a fost mai frumos în familia mea”

Gheorghe Turda este văduv de 12 ani. Fosta soție a interpretului de muzică populară, Elisabeta Turda, ex-balerină a ansamblului Rapsodia, i-a dăruit două fete, pe Anca și pe Voichița.

Elisabeta a fost femeia care i-a fost alături lui Gheorghe Turda timp de 37 de ani.

A murit de leucemie în anul 2009, la vârsta de 61 de ani, după 20 de ani de luptă cu această maladie.

După câteva neîmpliniri în dragoste, interpretul este gata să iubească din nou. A spus-o chiar el atunci când a fost întrebat:

”La orice vârstă omul iubește. Și am o vârstă la care țin foarte mult și mă mândresc cu ea. Vârsta nu poate să oprească dragostea și iubirea”

Sourcea7tv

ULTIMELE ARTICOLE

Evită relațiile toxice

O relație de cuplu toxică este una în care există un model de comportament dăunător, abuziv sau manipulativ între parteneri. Aceasta poate include abuz...

Tehnici de îngrijire corectă a părului

Părul sănătos și strălucitor este un aspect important al cărții noastre de vizită și necesită o îngrijire adecvată pentru a rămâne în formă optimă. Mai...

Cum poți recunoaște AVC-ul? Primele semne!

Un accident vascular cerebral (AVC) poate fi o afecțiune gravă și este important să poți recunoaște semnele timpurii pentru a solicita imediat ajutor medical...

Valentine’s Day – o zi a iubirii, nu altă zi a violenței

Măsurând sintagmele populare spuse la nervi sau apăsat, bizare sau ciudate le includem în bagajul nostru verbal și comportamental: ,,Iubirea naște violență”? ,,Eu te-am...