8.5 C
București
marți, 18 ianuarie 2022
Acasă Editoriale Familie GHEORGHE TURDA este pregătit să iubească din nou, la 73 de ani

GHEORGHE TURDA este pregătit să iubească din nou, la 73 de ani

Gheorghe Turda a fost prezent în emisiunea Fresh Acces, la A7TV unde a devenit vulnerabil atunci când a povestit, cu lacrimi în ochi, despre viața personală, despre fosta soție, pe care a numit-o cea mai mare iubire din viața lui.

 

”Ce simțiti când auziti numele Elisabeta?”, la întrebat prezentatoarea emisiunii, Anisa Săndulache pe renumitul cântăreț de folclor.

Vizibil emoționat acesta a spus:

”Nu vreau să mă provocați să plâng. Nu vreau să plâng astăzi, am venit să vă destăinui ceea ce a fost mai frumos în familia mea”

Gheorghe Turda este văduv de 12 ani. Fosta soție a interpretului de muzică populară, Elisabeta Turda, ex-balerină a ansamblului Rapsodia, i-a dăruit două fete, pe Anca și pe Voichița.

Elisabeta a fost femeia care i-a fost alături lui Gheorghe Turda timp de 37 de ani.

A murit de leucemie în anul 2009, la vârsta de 61 de ani, după 20 de ani de luptă cu această maladie.

După câteva neîmpliniri în dragoste, interpretul este gata să iubească din nou. A spus-o chiar el atunci când a fost întrebat:

”La orice vârstă omul iubește. Și am o vârstă la care țin foarte mult și mă mândresc cu ea. Vârsta nu poate să oprească dragostea și iubirea”

Sourcea7tv

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


ULTIMELE ARTICOLE

PNL: Din aprilie 2022 se va reduce TVA la energie și se vor compensa certificatele verzi

Românii care primesc facturi prea mari la energie și la gaze trebuie să facă imediat plângere la Protecția Consumatorului, a spus ministrul Economiei. Ministrul...

Meteorologii anunță ninsori viscolite, vânt cu rafale de până la 120 km/oră și polei

Episod de iarnă autentică, la munte și în nord-vestul țării. Va ninge din nou, iar temperaturile scad. Meteorologii spun că vremea va fi schimbătoare,...

Ce urmează după săptămâna de dialog? Kremlin: Suntem gata să trecem la represalii

După o săptămână de diplomaţie intensă, ruşii şi occidentalii rămân pe poziţii „total divergente”, ceea ce este „supărător”, după cum a declarat duminică purtătorul...

Cătălin Predoiu a finalizat proiectul privind desfiinţarea secției pentru investigația infracțiunilor din justiție

Ministerul Justiţiei a anunţat că a finalizat proiectul de lege privind desfiinţarea Secției pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție (SIIJ) şi că va iniţia, săptămâna...