Ghazaleh Emami – de la celule stem, la un PR de succes – A7TV – Trăiește viitorul!

Ultimele articole:

Urmareste-ne:

Invitată in emisiunea Alinei Ilioi Mureșan, Ghazaleh Emami, specialist în relații publice și organizare de evenimente, ne-a povestit cum a decis să intre în acest domeniu, mai ales că și-a terminat studiile în cu totul alt domeniu, cel al celulelor stem.
A făcut clasele 1-5 în Iran, iar în timpul facultății, în Anglia, a lucrat part-time într-un centru de conferințe unde se organizau diverse evenimente culturale, lifestyle, lansări pentru companii mari. A avut ocazia să se implice și în organizarea de festivaluri. După acest job part-time și după ce s-a înscris la masterat, a obținut o poziție full-time în același loc, ca PR manager.
Când a terminat studiile a revenit în România. Treptat, a început să cunoscă oameni din PR și organizări de evenimente, în restaurante și locații de evenimente. A stat pe lângă ei să învățe câte ceva despre modul în care se lucrează în România, fiind un mediu total diferit de cel întâlnit în Marea Britanie. Următorul pas a fost să se implice în a organizarea câtorva evenimente mici și a început cu târguri de design și fashion. Târgurile au fost un succes. A contribuit la asta implicarea personală și faptul că expozanții o considerau, mai întâi de toate, o prietenă, decât un comerciant, iar oferta ei era printre cele mai avantajoase.

„A face PR înseamnă multă muncă, dedicare și, mai ales, răbdare! Nu este ceva ce reușești să faci peste noapte”.

Despre toate acestea, dar și despre diferențele culturale, religioase și gastronomice dintre Iran și România, aflați urmărind emisiunea ALĂTURI DE TINE.

Distribuie articol:
Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *