sâmbătă, decembrie 2, 2023
Acasă Articole Programe Gemenii Graur te invită în curând în bucătăria Matinal A7tv!

Gemenii Graur te invită în curând în bucătăria Matinal A7tv!

„Salutare urmăritori Matinal A7Tv! Începem o noua rubrică de gătit în matinalul nostru și vă invităm să ne urmăriți cu atenție cele mai sănătoase rețete cu gust delicios. Iosif („sarea”) și Beni („piperul”) vă vor surprinde împreună cu bucătăreasa specială Cristina.

Sperăm să facem față cerințelor și așteptărilor voastre așa că vă așteptăm cu idei si propuneri pentru bucătăria noastră”, a adăugat Iosif Graur.

Ce spune bucătăreasa noastră?

Mă bucur mult că am ocazia să împărtășesc aceste rețete sănătoase cu cât mai mulți oameni. Multe evenimente și persoane mi-au adâncit dragostea pentru o hrană sănătoasă și apoi spre a găti sănătos. Este stilul meu de viață din adolescență.

Care dintre gemeni va găti mai bine? Care va strica rețetele?

Încă trebuie să petrec timp cu ei. Cred că niciunul nu va strica rețetele. Întotdeauna se găsesc soluții.

Care e mâncarea preferată și de ce? De ce va amintește acel „gust preferat”?

Îmi place mult o supă de linte, legume și smântâna de caju. Îmi aduce aminte de un bătrânel de la mătușa mea din sat care făcea o supă de legume de primăvară, asemănătoare. Vom avea rețete rapide, sănătoase și foarte delicioase!

Povestea Cristinei

Sunt vegetariană din 1993. De când am participat la o conferință de sănătate ținută de Paul Volk. Apoi, în 1998 am avut șansa să merg în Germania ca voluntar, unde am revenit în 1999. Am rămas 2 ani acolo unde am lucrat într-o bucătărie unde se gătea pentru zeci, uneori chiar sute de persoane. Mă bucur în fiecare zi să împărtășesc din ceea ce știu și celorlalți. De 10 ani lucrez la Rawdia, unde am inventat sute de rețete. Am ținut și cursuri pentru cursanții Rawdia Academy. Sunt omul de bază al șefei mele.

Am ținut cursuri și în alte locații, care s-au bucurat de mult succes. Am mers și cu Andreea Marin în caravana Prețuiește viața, unde mi-am făcut mulți prieteni. Iubesc oamenii, doresc să împărtășesc tuturor bucuria mea de a găti sanatos dar și rețetele pe care le-am dezvoltat de-a lungul anilor.

Cum vede unul dintre realizatorii emisiunii matinali, Beni Graur, noua rubrică?

Ce părere ai de această provocare?

Mi-am dorit de mult timp să începem o rubrică de gătit, mai ales că sunt pasionat de gătit.

Care dintre voi va găti mai bine?

Eu voi găti mai bine. Iosif va fi ajutor de bucătar.

Care e mâncarea preferată și de ce? De ce vă amintește acel „gust preferat”?

Pastele. Mă duc cu gândul la țara favorită, Italia.

Stați cu ochii pe Matinal pentru că, în curând, papilele voastre gustative vor fi provocate și răsfățate! Doar la A7tv!

2 COMENTARII

Comments are closed.

ULTIMELE ARTICOLE

Cum ne protejăm datele pe internet?

Cum ne protejăm datele pe internet? Mai mulți băieți adolescenți din SUA au început să folosească inteligența artificială pentru a crea fotografii deepfake nud...

Sfaturi pentru când călătorești peste hotare

Sfaturi pentru când călătorești peste hotare. Unul dintre cele mai frumoase orașe ale Europei, Barcelona, se confruntă cu probleme mari din cauza infracționalității care...

Cum să citești oamenii ca pe o carte?

Suntem cu toții fascinați de acele persoane care par să aibă o conexiune instantanee cu alții, reușind să înțeleagă și să sesizeze ceea ce...

Cum să avem o relație de cuplu sănătoasă?

Cum să avem o relație de cuplu sănătoasă? Ceea ce avem toți în comun sunt nevoia de a fi iubiți și suferința pe care...