duminică, februarie 25, 2024
Acasă Articole Emisiuni Gabi Nicolau, sărbătorit, în direct, la Fresh Acces

Gabi Nicolau, sărbătorit, în direct, la Fresh Acces

Gabi Nicolau, solistul trupei Compact B și-a sărbătorit ziua de naștere, în direct, la A7TV și a depănat amintiri din pandemie, în exclusivitate.

 

Acesta plănuiește să petreacă în week-end și să își aniverseze ziua de naștere la o pensiune din Christian, alături de prieteni.

În perioada de restricții cauzate de pandemie, Gabi Nicolau sau ”Guriță”, cum i se mai spune, a făcut muzică, dar și-a îndeplinit și un vis pe care îl avea de la o vârstă fragedă, acela de a zbura.

”Am avut un vis din copilărie: mi-am dorit să zbor. Chiar am construit un fel de deltaplan, aș putea să îi spun, într-o formă foarte primitivă, care s-a zdrobit la prima lansare.

Și am reușit, cu ajutorul unor prieteni, să zbor cu un avion, să pilotez o jumătate de oră, către un aerodrom din Brașov și am fost extrem de încântat.

Încercam să fac poze, dar nu puteam, avea 5 kg telefonul” , povestește cu amuzament acesta.

Gabi Nicolau s-a ales cu porecla „Guriţă” în urma unui drum cu trenul, pe vremea când cânta cu trupa Icar.

Se afla la Ploieşti, unde participase la un festival studenţesc, iar la întoarcere a făcut ”blatul”, pentru că nu mai avea bani de bilet.

A încercat să-l păcălească pe „naş”, dar acesta, vigilent, l-a văzut cum încerca să se strecoare în alt vagon şi i-a strigat:

„Ia vino încoace, guriţă, unde crezi că pleci?”. Colegii de trupă s-au amuzat şi au început să-i spună aşa.

Sourcea7tv

ULTIMELE ARTICOLE

Evită relațiile toxice

O relație de cuplu toxică este una în care există un model de comportament dăunător, abuziv sau manipulativ între parteneri. Aceasta poate include abuz...

Tehnici de îngrijire corectă a părului

Părul sănătos și strălucitor este un aspect important al cărții noastre de vizită și necesită o îngrijire adecvată pentru a rămâne în formă optimă. Mai...

Crestinii și atitunea pozitivă a vieții pe pământ

Crestinii și atitunea pozitivă a vieții pe pământ. Pentru mulți creștini, atitudinea pozitivă față de viața pe pământ este o parte integrantă a credinței...

Care sunt cele mai importante calități ale unui partener creștin?

Care sunt cele mai importante calități ale unui partener creștin? Calitățile unui partener creștin pot contribui la o relație sănătoasă și profundă, bazată pe...