8.5 C
București
marți, 16 august 2022
Acasă Emisiuni Gabi Nicolau, sărbătorit, în direct, la Fresh Acces

Gabi Nicolau, sărbătorit, în direct, la Fresh Acces

Gabi Nicolau, solistul trupei Compact B și-a sărbătorit ziua de naștere, în direct, la A7TV și a depănat amintiri din pandemie, în exclusivitate.

 

Acesta plănuiește să petreacă în week-end și să își aniverseze ziua de naștere la o pensiune din Christian, alături de prieteni.

În perioada de restricții cauzate de pandemie, Gabi Nicolau sau ”Guriță”, cum i se mai spune, a făcut muzică, dar și-a îndeplinit și un vis pe care îl avea de la o vârstă fragedă, acela de a zbura.

”Am avut un vis din copilărie: mi-am dorit să zbor. Chiar am construit un fel de deltaplan, aș putea să îi spun, într-o formă foarte primitivă, care s-a zdrobit la prima lansare.

Și am reușit, cu ajutorul unor prieteni, să zbor cu un avion, să pilotez o jumătate de oră, către un aerodrom din Brașov și am fost extrem de încântat.

Încercam să fac poze, dar nu puteam, avea 5 kg telefonul” , povestește cu amuzament acesta.

Gabi Nicolau s-a ales cu porecla “Guriţă” în urma unui drum cu trenul, pe vremea când cânta cu trupa Icar.

Se afla la Ploieşti, unde participase la un festival studenţesc, iar la întoarcere a făcut ”blatul”, pentru că nu mai avea bani de bilet.

A încercat să-l păcălească pe “naş”, dar acesta, vigilent, l-a văzut cum încerca să se strecoare în alt vagon şi i-a strigat:

“Ia vino încoace, guriţă, unde crezi că pleci?”. Colegii de trupă s-au amuzat şi au început să-i spună aşa.

Sourcea7tv

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.ULTIMELE ARTICOLE

Ce mesaj a transmis premierul României cu ocazia zilei Marinei și a Forțelor Navale Române?

”Ziua Marinei Române și a Forțelor Navale Române, sărbătoare a marinarilor militari și civili, a constructorilor navali și a lucrătorilor portuari, are valoare de...

Delegație SUA, în vizită în Taiwan, după cea a lui Nancy Pelosi

Vizita celor cinci persoane - un senator și patru reprezentanți, democrați și republicani - care este programată să dureze până luni, potrivit Institutului American...

Letonia dorește limitarea folosirii limbii ruse

În timp ce referendumul a confirmat dorința locuitorilor de a avea letona ca unică limbă de stat, ministrul Justiției, Janis Bordans, a subliniat că...

ANM a emis Cod galben de ploi puternice pentru aproape toată țara!

Codul galben intră în vigoare azi la ora 12:00 și este valabil până luni la ora 22:00. La munte, în Oltenia, Muntenia, Moldova, zona...