8.5 C
București
marți, 7 februarie 2023
Acasă Emisiuni Spune-mi CUM! Fuma sute de euro în câteva ore

Fuma sute de euro în câteva ore

Fuma sute de euro în câteva ore. Alex Cervencu, dependent de droguri de la 13 ani. Peste ani, după ce părinții lui află că se droghează, Alex ajunge pe străzi, din ce în ce mai rău.

După alți ani se căsătorește și reușește să își ascundă dependența 5 ani față de soția sa. Când soția află, alege să o părăsească și merge să locuiască cu o altă femeie. Pentru o perioadă se întoarce acasă. Totul părea să fie bine, nu mai consuma.

Apar vechile obiceiuri

Timpul trece iar Alex se întoarce la vechile obiceiuri. De această dată vinde tot ce are. Mașină, loc de parcare, bijuteriile familiei și alte bunuri. Din cauza drogurilor ajunge din ce în ce mai jos, la limită. Cere ajutorul. Mama și soția îl salvează și de aceasta dată. După ce au găsit centrul Teen Challenge, Alex a acceptat să facă programul de 9 luni.

Astăzi este bine, fericit, alături de soția sa.

Fumătorii nu realizează pericolul la care se expun

tigara

Fumătorii care mor în urma atacurilor de cord și a accidentelor vasculare cerebrale riscă să nu conștientizeze că au boli cardiovasculare, în special când sunt tineri.

Printre tinerii adulți cu vârste între douăzeci și treizeci de ani, fumătorii au un risc de cel puțin două ori mai mare decât nefumători să moară din cauza unui atac de cord sau a unui accident vascular cerebral fără să aibă un diagnostic prealabil de boală cardiovasculară, a arătat studiul. Adulții de vârstă mijlocie, între 40 și 50 de ani au un risc cu aproximativ 80% mai mare să moară subit, iar riscul este cu cel puțin 30% mai mare pentru adulții în vârstă.

”Fumam sute de euro în câteva ore”

În emisiunea ”Spune-mi CUM” cu realizatoarea Antonia Fudulu, invitatul Alex Cervencu explică ce îl face astăzi împlinit și fericit:

”Dumnezeu mă face fericit. Pentru că în sfârșit am găsit ceea ce căutam. În sfârșit merg pe drumul pe care trebuie.

Aici poți urmări întreaga emisiune:

1 COMENTARIU

Comments are closed.ULTIMELE ARTICOLE

Despre embargoul produselor petroliere

Despre embargoul produselor petroliere. Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a discutat cu toţi marii importatori care activează în ţara noastră şi a primit asigurări că...

Larisa Iordache, gimnasta care promovează terapia psihologică

Larisa Iordache, gimnasta care promovează terapia psihologică. Ea este o gimnastă română, medaliată olimpică, mondială și europeană, câștigătoare a medaliei de bronz în proba...

Când poate fi apatia un aliat și când nu?

Când poate fi apatia un aliat și când nu? Ce este apatia și cum poate ea să ne ajute sau să ne distrugă sistemul...

Este adevărul relativ?

Este adevărul relativ? Ce reprezintă adevărul? Cum putem știi tot adevărul? Adevărul reprezintă tematica cea mai aprinsă în discuțiile dintre orice fel de persoane...
[instagram-feed num=6 cols=6 showfollow=false]