miercuri, februarie 21, 2024
Acasă Emisiuni Spune-mi CUM! Fuma sute de euro în câteva ore

Fuma sute de euro în câteva ore

Fuma sute de euro în câteva ore. Alex Cervencu, dependent de droguri de la 13 ani. Peste ani, după ce părinții lui află că se droghează, Alex ajunge pe străzi, din ce în ce mai rău.

După alți ani se căsătorește și reușește să își ascundă dependența 5 ani față de soția sa. Când soția află, alege să o părăsească și merge să locuiască cu o altă femeie. Pentru o perioadă se întoarce acasă. Totul părea să fie bine, nu mai consuma.

Apar vechile obiceiuri

Timpul trece iar Alex se întoarce la vechile obiceiuri. De această dată vinde tot ce are. Mașină, loc de parcare, bijuteriile familiei și alte bunuri. Din cauza drogurilor ajunge din ce în ce mai jos, la limită. Cere ajutorul. Mama și soția îl salvează și de aceasta dată. După ce au găsit centrul Teen Challenge, Alex a acceptat să facă programul de 9 luni.

Astăzi este bine, fericit, alături de soția sa.

Fumătorii nu realizează pericolul la care se expun

tigara

Fumătorii care mor în urma atacurilor de cord și a accidentelor vasculare cerebrale riscă să nu conștientizeze că au boli cardiovasculare, în special când sunt tineri.

Printre tinerii adulți cu vârste între douăzeci și treizeci de ani, fumătorii au un risc de cel puțin două ori mai mare decât nefumători să moară din cauza unui atac de cord sau a unui accident vascular cerebral fără să aibă un diagnostic prealabil de boală cardiovasculară, a arătat studiul. Adulții de vârstă mijlocie, între 40 și 50 de ani au un risc cu aproximativ 80% mai mare să moară subit, iar riscul este cu cel puțin 30% mai mare pentru adulții în vârstă.

”Fumam sute de euro în câteva ore”

În emisiunea ”Spune-mi CUM” cu realizatoarea Antonia Fudulu, invitatul Alex Cervencu explică ce îl face astăzi împlinit și fericit:

”Dumnezeu mă face fericit. Pentru că în sfârșit am găsit ceea ce căutam. În sfârșit merg pe drumul pe care trebuie.

Aici poți urmări întreaga emisiune:

1 COMENTARIU

Comments are closed.

ULTIMELE ARTICOLE

Evită relațiile toxice

O relație de cuplu toxică este una în care există un model de comportament dăunător, abuziv sau manipulativ între parteneri. Aceasta poate include abuz...

Tehnici de îngrijire corectă a părului

Părul sănătos și strălucitor este un aspect important al cărții noastre de vizită și necesită o îngrijire adecvată pentru a rămâne în formă optimă. Mai...

Cum poți recunoaște AVC-ul? Primele semne!

Un accident vascular cerebral (AVC) poate fi o afecțiune gravă și este important să poți recunoaște semnele timpurii pentru a solicita imediat ajutor medical...

Valentine’s Day – o zi a iubirii, nu altă zi a violenței

Măsurând sintagmele populare spuse la nervi sau apăsat, bizare sau ciudate le includem în bagajul nostru verbal și comportamental: ,,Iubirea naște violență”? ,,Eu te-am...