8.5 C
București
miercuri, 29 iunie 2022
Acasă Emisiuni FUEGO: „Mama și-a dat ultima bucățică de pâine, ca fiul ei să...

FUEGO: „Mama și-a dat ultima bucățică de pâine, ca fiul ei să fie pe scenă”

Unul dintre cei mai populari artiști români, Paul Surugiu – Fuego, a fost invitat în platoul A7TV, în cadrul emisiunii „Față în față cu Ruxandra Săraru”, într-un interviu presărat cu emoție și patriotism.

 

Interpretul a rememorat primele sale participări la concursurile de muzică județene, susținute cu mari sacrificii financiare de către părinții săi, lucru de altfel punctat într-un mod înduioșător de către talentatul artist:

„Mama a trăit o viață cu speranța ca fiul ei să devină artist. Mama și-a dat ultima bucățică de pâine, ca fiul ei să fie pe scenă (…) Noi am fost o familie de oameni foarte modești. Salariile părinților mei mergeau pe drumurile București-Turda”

Peste timp, artistul i-a adus recunoștință mamei sale, încununând eforturile ei cu o carieră fulminantă care numără, în prezent, 28 de ani de muncă, răsplătită cu cinci discuri de aur și două de platină.

Sursa B1TV

Întâlnirea lui Paul Surugiu cu personalități marcante ale culturii românești și-a lăsat amprenta asupra talentului său.

În cadrul interviului, artistul a adus un omagiu tuturor figurilor marcante care i-au desăvărșit cariera. Însă, Fuego destăinuie și o dragoste puternică față de valorile neamului românesc, într-un capitol special, rememorând colaborarea sa cu marele poet basarabean, Grigore Vieru, alături de care a mers braț la braț, pentru a promova ideea de limbă și de neam.

Totodată, cu tristețe în suflet, interpretul invocă și trendul greșit în care se înscrie societatea românească, acela de a da uitării valorile noastre naționale, valori care au reprezentat pietre de hotar în cultura românească.

„Suntem un popor care nu-și recunoaște valorile, pentru că acestea nu sunt promovate. (…) Îmi pare rău că suntem un popor care nu ne prețuim valorile”, a afirmat cu mâhnire artistul, în platoul A7TV.

Interviul de colecție poate fi vizionat accesând link-ul următor:

Sourcea7tv

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
ULTIMELE ARTICOLE

Marcel Ciolacu: ”Plafonarea rămâne singura soluție”

Franța și America se numără printre țările care au plafonat prețul masiv la carburanți, măsură văzută de anumiți politicieni români ca fiin comunistă. Acest...

Președintele României, mesaj cu ocazia Zilei Drapelului Național

Ziua Drapelului Național este ziua de 26 iunie, care a fost proclamată astfel prin Legea nr. 96 din 20 mai 1998. Conform legii, această...

Reacția MAE la amenințările lui Medvedev

Ministerul Afacerilor Externe a precizat că „declaraţiile lui Dmitri Medvedev, subsecvente deciziei istorice a Consiliului European din 23-24 iunie privind acordarea statutului de stat...

Sfaturi de îngrijire a grădinii pe timpul verii

Vara este perioada preferată a anului pentru mulți dintre noi, invocând amintiri de zile relaxante la plajă, aspersoare pe peluze uscate și momente de...