8.5 C
București
miercuri, 27 ianuarie 2021
Acasă Editoriale Familie Fresh Acces, o PREMIERĂ pe piața media din România! Care este elementul...

Fresh Acces, o PREMIERĂ pe piața media din România! Care este elementul surpriză din noua producție TV?

Suntem mereu alături de voi, publicul nostru, atenți la sugestiile și dorințele voastre și vă anunțăm, cu bucurie, că am îmbogățit grila de toamnă cu o nouă producție marca A7TV.

Începând din 28 septembrie, de luni până joi, de la ora 16.00, veți putea urmări, timp de două ore, o emisiune nouă, plină de prospețime și tinerețe.

Un concept nou, unic în România, lansat la A7TV, Fresh Acces este un cocktail din toate lucrurile care ne fac viața mai frumoasă!

Prin intermediul rubricilor de: lifesyle, dezvoltare personală, călătorii, show culinar condimentat cu veselie și energie, evenimente culturale și cele mai fresh subiecte ale zilei, emisiunea-magazin oferă povești inspiraționale, dar și sfaturi practice de la invitați și specialiști din diverse domenii.

 

PREMIERĂ ÎN ROMÂNIA! Prima producție TV prezentată de o pereche de gemeni.

Alina Dumitru și gemenii Beni și Iosif Graur –  realizatorii și prezentatorii Fresh Acces!

 

  

 

Echipa Fresh este formată din tineri energici, cu simțul umorului, pasionați de jurnalism, dezvoltare personala, cultură, tehnologie, sport, nutriție și psihologie.

“Suntem pregătiți să devenim doza de fresh a celor care ne vor urmări!

Știm că-i lung drumul până la inimile lor, dar suntem gata pentru această nouă aventură!

Îi încurajăm pe telespectatori să ne scrie pe toate rețelele de socializare, să ne adreseze întrebări cu privire la conținutul abordat sau să ne propună subiecte care îi interesează.”, ne-a mărturisit Alina Dumitru.

Născută în Tecuci, Alina și-a petrecut copilăria la Predeal, iar verile adolescenței, la bunicii din comuna Țepu de Jos, județul Galați.

Pe atunci, își dorea sa picteze și să scrie toată viața. Ambele activități cu mâna stângă pentru că n-a reușit nimeni să o convingă că dreapta este mai potrivită.

Cu gândul la viitorul ei, părinții au îndrumat-o spre un domeniu la mare căutare: Management Financiar Bancar.

 

„Și iată-mă, trimițând CV-ul tuturor băncilor din România. Pentru cele 2 interviuri la care am fost ulterior chemată, învățasem pe de rost Legea bancara, nr. 58/1999 și Statutul BNR.

Cu toate acestea, nu a fost de ajuns. Sacoul negru, investiție strașnică în noua cariera, n-a ajutat nici el.

Așa că, viața m-a purtat tot spre prima dragoste, scrisul, și am ajuns să lucrez ca scenarist în televiziune pentru un reality show, nou apărut la vremea respectivă.

A fost dragoste la prima vedere! Au trecut 12 ani și încă nu m-a căutat nimeni de la bancă.

Sunt tot aici, în televiziune și iubesc ceea ce fac!”, ne spune Alina, între o ședință de redacție și o vizită scurtă în cabina de machiaj.

Alina a fost scenarist, producător de montaj, producător de conținut, dar și prezentatoarea rubricii de jocuri și concursuri din cadrul unui renumit reality-show.

“Desigur, sună frumos, dar ce nu se trece în CV sunt nopțile nedormite, zilele de filmare cu 25 de ore și un covrig pe fugă, emoțiile în așteptarea ratingului, deplasările în echipe subdimensionate, unde devii și clacker și asistent de sunet și psiholog pentru că fără să te implici total, nu ai cum să faci performanță.”, ne spune noua noastră colegă în timp ce oftează și bea din fresh-ul de portocale.

 

„Acum, A7TV mi-a dat ocazia sa realizez un proiect minunat la care visam de mult: divertisment, informație și inspirație mixate într-un fresh energizant!

Îi invităm pe cei de-acasă să-și petreacă timpul cu folos, dar și cu zâmbetul pe buze alături de noi!

M-am îndrăgostit de Fresh Acces! De aici, vom scrie povestea împreuna! De luni pana joi, de la 16:00!”, a adăugat Alina Dumitru.

Alina Dumitru nu este singură în platoul Fresh Acces, ci însoțită de gemenii Beni și Iosif Graur.

Cei trei sunt realizatorii și prezentatorii emisiunii, lucru care face din Fresh Acces o emisiune unică în peisajul media românesc, fiind prima emisiune din România prezentată de gemeni.

 

”Noi suntem Beniamin și Iosif Graur, suntem frați și nu orice fel de frați, niște frați mai speciali, mai exact gemeni.

Ne-am născut în Moldova, dar de la vârsta de 1 an ne-am mutat la Brașov, deci suntem ardeleni adoptați.

Avem 23 de ani și pe lângă pasiunea principală care este sportul, jurnalismul ne atrage cu putere.

Suntem la început de drum, dar vrem să escaladăm muntele până în vârf.

Avem o relație specială și nimeni nu ne poate despărți.

E o bucurie să fim parte din echipa A7TV și sperăm să descoperim cât mai multe lucruri împreună.”, ne-au mărturisit, pe rând, dar completându-se perfect Beni și Iosif Graur.

 

Noi le urăm ”Bun venit și succes!” noilor noștri colegi, iar pe voi vă așteptăm din 28 septembrie, de luni până joi, de la ora 16.00, timp de două ore, să nu ratați PREMIERA Fresh Acces!

1 COMENTARIU

  1. Mult succes întregii echipe frumoase , și colorați frumos fiecare pas care urcați în viața, iar noi că și spectatori ne vom bucura de subiectele minunate care le ve-ti dezbate . Mult succes frumoasă echipă !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
ULTIMELE ARTICOLE

38 de migranţi, descoperiţi de Poliția de Frontieră. Unde se ascundeau?

Polițiștii de frontieră arădeni au descoperit, în ultimele 24 de ore, 38 de migranţi din Afganistan şi Pakistan ascunşi în şase camioane, străinii încercând...

CRISTIAN DAVID: Achitarea nu e un buton al redobândirii încrederii

Domnul Cristian David, ministru delegat pentru controlul implementării programelor cu finanțare internațională și urmărirea aplicării aquis-ului comunitar în perioada 2004-2007, ministru al Internelor și...

27 IANUARIE ÎN ISTORIE

La 27 ianuarie 1945, trupele sovietice eliberau supravieţuitorii lagărului nazist de la Auschwitz-Birkenau, de pe actualul teritoriu al Poloniei.   Regimul lui Adolf Hitler a exterminat...

Iosif Ciunterei: ”Pentru mine țăranul este o ICOANĂ”

Iosif Ciunterei sau ”Iosif pe coclauri”, așa cum îl știu cunoscuții, tânărul care umblă prin satele României vorbind cu bătrânii pe care lumea i-a...

COMENTARII RECENTE

Catalin Ionete on Dumnezeu a murit!
kani on Pungă doriți?