8.5 C
București
marți, 13 aprilie 2021
Acasă Articole FRESH ACCES, ediția din 10 februarie, în topul preferințelor telespectatorilor A7TV!

FRESH ACCES, ediția din 10 februarie, în topul preferințelor telespectatorilor A7TV!

Ediția din data de 10 februarie a emisiunii FRESH ACCES, ediție prezentată de Alina Dumitru și gemenii Iosif și Beni Graur a înregistrat un număr record de vizualizări, clasând emisiunea pe primul loc în topul preferințelor dumneavoastră.

 

Alina Dumitru, Beni și Iosif Graur, Foto Horia Bodeanu

 

Ce a fost atât de special la această ediție?

Moderatorii au găzduit în platou o prezență inedită și binefăcătoare, MARIUS CHIRCA, alias Kola Kariola. Am constatat cu bucurie faptul că spectatorii noștri îndrăgesc toate categoriile de viețuitoare într-atât încât să manifeste o dorință de informare cu privire la asociațiile pentru protecția animalelor.

Această organizație non-profit, fondată cu scopul ajutorării animalelor fără stăpân, Kola Kariola, promovează un citat celebru al filozofului Immanuel Kant „Putem judeca inima unui om după modul în care tratează animalele”

Această cugetare îndeamnă la reflectarea de sine și stabilește un raport sănătos între noi și cei din jurul nostru, iar echipa Fresh este fericită că majoritatea din public rezonează cu această remarcă sufletistă.

O altă invitată distinsă este îndrăgita Monica Vlad. Ea ne-a dezvăluit din secretele lumii mondene.

Monica vorbește despre felul în care ea stabilește relațiile cu clienții, nivelurile de stratificare a încrederii și atribuțiile sale în funcția unei persoane frumoase și complete care și-a perfecționat tehnicile în industria din care face parte, căci nu degeaba este cunoscută drept “PR-ul vedetelor.”

Dorim să credem că ediția s-a bucurat de popularitate și datorită colegului nostru Ionică Herlea, care a trecut de partea cealaltă a pupitrului emisiunii – pe canapeaua invitaților.

Perspectiva cognitiv-comportamentală a fost exploatată prin intermediul altei resurse, și anume creativul psiholog Ionuț Iancu.

Ionică Herlea și Ionuț Iancu, Foto Horia Bodeanu

Acesta a adus completări relevante în ceea ce privește impulsul de a înșela partenerul de viață, iar publicul a putut comunica în direct cu moderatorii în vederea satisfacerii curiozităților personale.

Gemenii noștri prezentatori – singurii gemeni din televiziune, de altfel – Iosif și Beni Graur au condimentat ediția cu momente haioase și simpatice sub îndrumarea atentă a colegei lor, inventiva Alina Dumitru.

Dacă doriți să vizionați ediția din 10 februarie, puteți accesa video-ul următor:

 

Sourcea7tv

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ARTICOLE

A trăit 40 de zile doar cu apă!

Invitatul Alinei Ilioi Mureșan în platoul emisiunii ALĂTURI DE TINE, Vasile Nemeș propune o inovație în domeniul detoxifierii și al slăbitului: postul cu apă....

Când va începe anul școlar 2021-2022?

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a comunicat duminică, 11 aprilie, într-o postare pe Facebook, că anul școlar 2021 – 2022 va începe pe 13 septembrie....

Director general al OMS: „Pandemia este departe de a se încheia”

Confuzia, automulţumirea şi inconsecvența în combaterea COVID-19 fac ca pandemia să fie departe de a se încheia, deși ea ar putea fi pusă sub...

13 APRILIE ÎN ISTORIE

Pe 13 aprilie 1930 se năștea Sergiu Nicolaescu, regizor, scenarist, actor și, după 1989, politician român. Este de departe cel mai prolific și mai...

COMENTARII RECENTE

Catalin Ionete on Dumnezeu a murit!
kani on Pungă doriți?