Frânturi de cer în suflet de artist

0
6440

Creatorul nostru Și-a semnat opera Sa, a scris în inima omului Legea Lui și cu toții purtăm frânturi de Cer în noi. Fiecare om este înzestrat cu ceva special, ceva divin, binecuvântat de Dumnezeu. Iar noi avem datoria să strălucim în lume, să Îl lăsăm pe Dumnezeu să folosească darurile puse în noi spre slava Lui.

Un om care m-a impresionat și inspirat, în a cărui prezență și atitudine L-am putut simți pe Dumnezeu este o tânără artistă, cu o voce angelică, ce transmite prin glasul ei pace, liniște, sensibilitate, gingășie, bunătate și iubire. Amalia Preda este numele acestei fete din Timișoara, în vârstă de 23 de ani. Amalia are suflet de artist, îi place să creeze muzică, haine, coafuri, torturi și picturi.

„În momentul în care încep să cânt nu mai există nimeni, doar eu, muzica mea, și Dumnezeu care a insuflat-o”, aceasta este declarația Amaliei despre ceea ce simte atunci când cântă.

Prin intermediul emisiunii E cu cântec puteți afla mai multe despre viața Amaliei, despre copilăria ei, despre familia ei frumoasă, despre studiile ei muzicale, despre pasiunile ei și despre experiența ei cu Dumnezeu. De asemenea veți putea asculta niște melodii superbe cântate live în timpul emisiunii, acompaniată de un talentat pianist din Arad – Corneliu Holhoș.

Articol realizat de Ramona Ghioaldă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here