8.5 C
București
marți, 13 aprilie 2021
Acasă Editoriale Familie Florin Zamfirescu - tablou de familie

Florin Zamfirescu – tablou de familie

Ediția din 13 februarie a emisiunii ”Oameni și păreri”, realizată și prezentată de Laura Manciu, i-a avut ca invitați pe actorul Florin Zamfirescu și Ștefana Samfira.

 

Tată și fiică – aceștia au trecut pe canapeaua invitaților și au dezvăluit secrete de familie. De la întâmplări din copilărie până la primele dezamăgiri, provocările unei familii care a trecut prin divorț, alegerile în carieră și bucuriile din viața de zi cu zi.

Prin căsătorie, Ștefana și-a schimbat numele din Zamfirescu în Samfira – o coincidență simpatică.

”Soțul meu este la fel de pasionat de artă precum tatăl meu”.

Pe lângă secretele de familie, ea ne vorbește despre parcursul ei și despre sprijinul ambilor părinți.

”Chiar dacă ei au divorțat, s-au înțeles perfect în privința mea!”, astfel că ea a participat în diverse activități extracurriculare și a studiat limbi străine.

Părinții au încercat să o ferească de meseria de actor, iar după ce a cochetat cu dreptul și medicina, Ștefana și-a dat seama că orice profesie i-ar impune niște limite, mai puțin cea dintâi – actoria.

Pe actorul Florin Zamfirescu îl cunoaștem din producții precum ”Poziția copilului” (2013), ”Regina” (2008), ”Moartea domnului Lăzărescu” (2005) și ”Weekend cu mama” (cu Adela Popescu și Medeea Marinescu) și multe altele.

Profesorul Zamfirescu vede prietenia, în definiție, precum ”un schimb reciproc de avantaje”. Actorul ne oferă perspectiva sa asupra vieții și ne mărturisește ce a presupus munca depusă pentru realizarea cărții sale.

Este o ediție interesantă pentru cei care doresc să aplice la facultatea de actorie întrucât Florin Zamfirescu vorbește despre povețele pe care le dă studenților săi.

”Materialul actorului este omul. Uite cum reacționează omul acesta, uite cum reacționez eu – și așa mai departe.”

Cei doi invitați s-au bucurat să fie unul în compania celuilalt. ”De obicei când ne vedem nu avem timp să stăm de vorbă, ne vedem în familie și suntem ocupați cu copiii, este agitație”, declară cu bucurie Ștefana.

Despre teatru, despre film, despre dorințele omului de a-și alege cariera, despre relații între oameni și despre secrete de familie.

Aflați multe altele accesând video-ul următor:

Sourcea7tv

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ARTICOLE

A trăit 40 de zile doar cu apă!

Invitatul Alinei Ilioi Mureșan în platoul emisiunii ALĂTURI DE TINE, Vasile Nemeș propune o inovație în domeniul detoxifierii și al slăbitului: postul cu apă....

Când va începe anul școlar 2021-2022?

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a comunicat duminică, 11 aprilie, într-o postare pe Facebook, că anul școlar 2021 – 2022 va începe pe 13 septembrie....

Director general al OMS: „Pandemia este departe de a se încheia”

Confuzia, automulţumirea şi inconsecvența în combaterea COVID-19 fac ca pandemia să fie departe de a se încheia, deși ea ar putea fi pusă sub...

13 APRILIE ÎN ISTORIE

Pe 13 aprilie 1930 se năștea Sergiu Nicolaescu, regizor, scenarist, actor și, după 1989, politician român. Este de departe cel mai prolific și mai...

COMENTARII RECENTE

Catalin Ionete on Dumnezeu a murit!
kani on Pungă doriți?