miercuri, februarie 28, 2024
Acasă Editoriale Familie Florin Zamfirescu - tablou de familie

Florin Zamfirescu – tablou de familie

Ediția din 13 februarie a emisiunii ”Oameni și păreri”, realizată și prezentată de Laura Manciu, i-a avut ca invitați pe actorul Florin Zamfirescu și Ștefana Samfira.

 

Tată și fiică – aceștia au trecut pe canapeaua invitaților și au dezvăluit secrete de familie. De la întâmplări din copilărie până la primele dezamăgiri, provocările unei familii care a trecut prin divorț, alegerile în carieră și bucuriile din viața de zi cu zi.

Prin căsătorie, Ștefana și-a schimbat numele din Zamfirescu în Samfira – o coincidență simpatică.

”Soțul meu este la fel de pasionat de artă precum tatăl meu”.

Pe lângă secretele de familie, ea ne vorbește despre parcursul ei și despre sprijinul ambilor părinți.

”Chiar dacă ei au divorțat, s-au înțeles perfect în privința mea!”, astfel că ea a participat în diverse activități extracurriculare și a studiat limbi străine.

Părinții au încercat să o ferească de meseria de actor, iar după ce a cochetat cu dreptul și medicina, Ștefana și-a dat seama că orice profesie i-ar impune niște limite, mai puțin cea dintâi – actoria.

Pe actorul Florin Zamfirescu îl cunoaștem din producții precum ”Poziția copilului” (2013), ”Regina” (2008), ”Moartea domnului Lăzărescu” (2005) și ”Weekend cu mama” (cu Adela Popescu și Medeea Marinescu) și multe altele.

Profesorul Zamfirescu vede prietenia, în definiție, precum ”un schimb reciproc de avantaje”. Actorul ne oferă perspectiva sa asupra vieții și ne mărturisește ce a presupus munca depusă pentru realizarea cărții sale.

Este o ediție interesantă pentru cei care doresc să aplice la facultatea de actorie întrucât Florin Zamfirescu vorbește despre povețele pe care le dă studenților săi.

”Materialul actorului este omul. Uite cum reacționează omul acesta, uite cum reacționez eu – și așa mai departe.”

Cei doi invitați s-au bucurat să fie unul în compania celuilalt. ”De obicei când ne vedem nu avem timp să stăm de vorbă, ne vedem în familie și suntem ocupați cu copiii, este agitație”, declară cu bucurie Ștefana.

Despre teatru, despre film, despre dorințele omului de a-și alege cariera, despre relații între oameni și despre secrete de familie.

Aflați multe altele accesând video-ul următor:

Sourcea7tv

ULTIMELE ARTICOLE

Care sunt cele mai noi tendințe în materie de baterii de cadă?

În universul designului de baie contemporan, bateria de cadă nu mai este doar un element care oferă funcționalitate, ci și o piesă centrală ce...

Noptierele Smart pot fi integrate in orice dormitor? Care sunt stilurile de design cele mai potrivite?

În căutarea unei combinații perfecte între utilitatea tradițională și inovația tehnologică, noptierele Smart își fac tot mai mult loc în dormitoarele moderne. Aceste piese...

Ce poți vizita în România la început de primăvară? Iată recomandările O Zi Cât o Vacanță

Excursiile de o zi sunt calea prin care te poți relaxa și prin care poți explora frumusețea României, chiar și atunci când timpul este...

Știai aceste lucruri despre generatoarele electrice?

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că trăim într-o epocă în care dependența de energie electrică este tot mai mare. Practic, toate...