8.5 C
București
marți, 18 ianuarie 2022
Acasă Editoriale Actualitate Florin Cîțu, după gratii pentru 2 zile

Florin Cîțu, după gratii pentru 2 zile

Candidatul la şefia PNL, Florin Cîțu, actualul prim ministru al României, recunoaşte că a fost după gratii, în America. Leagă, însă, dezvăluirea de miza competiţiei din partid, în timp ce susţinătorii săi îl acuză pe contracandidatul Ludovic Orban că ar fi în spatele acestui atac de imagine.

 

După 20 de ani, s-a aflat că premierul Florin Cîţu a ispăşit, în tinereţe, două zile după gratii şi a plătit o amendă substanţială în Statele Unite pentru că a condus maşina în stare de ebrietate.

Potrivit acestor date, Florin Cîțu a fost încarcerat pentru că a condus băut şi a avut o alcoolemie egală sau mai mare de 0.08%.

Conform sentinţei Curții de Justiție din statul Iowa, în afara perioadei în care a fost reţinut, Florin Cîțu a achitat şi o amendă de 1000 de dolari.

Premierul a declarat:

“Este vorba despre conducere sub influența alcoolului. Am făcut o greșeală acum 20 de ani, am plătit amenda respectivă, o amendă foarte mare.

Este interesant că în patru tururi de scrutin cu PSD nu a apărut această informație, apare acum în competiția internă cu PNL”.

Raluca Turcan, ministrul Muncii, susținătoare a lui Câțu, îi ia apărarea acestuia și susține că sunt milioane de oameni sancționați în America pentru conducere sub influența alcoolului, inclusiv politicieni de top.

„Pentru greșelile tinereții, în America, oamenii plătesc, învață o lecție și merg mai departe.” , a mai declarat aceasta pentru Mediafax.

SourceMediafax

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


ULTIMELE ARTICOLE

Ciucă: Un milion de facturi trimise greșit vor fi refăcute

Premierul Nicolae Ciucă a anunțat luni seara, la finalul ședinței coaliției, că un milion de facturi emise greșit vor fi recalculate, fără ca românii...

Există siguranță în școlile din România?

Sorin Cîmpeanu a fost întrebat, luni seara, despre gradul de siguranță în școli în acest moment, în contextul pandemiei. Ministrul Educației a explicat că...

BILD: Trenurile siberiene sunt pline de soldați și tancuri ale armatei ruse care se deplasează spre granița cu Ucraina

Armata Rusiei s-a pus în mișcare. În aprilie și, din nou, în octombrie 2021, Kremlinul și-a deplasat mai mult de 100.000 de soldați din...

Cu ce bani vom plăti facturile uriașe?

Ziua culturii, din 2022, a fost sărbătorită în plin scandal social și politic făcând ca declarațiile politicienilor legate de Mihai Eminescu și importanța "Zilei...