8.5 C
București
marți, 4 octombrie 2022
Acasă Editoriale Actualitate Florin Cîțu: Dacă USR nu votează Guvernul Ciucă, să le spună românilor...

Florin Cîțu: Dacă USR nu votează Guvernul Ciucă, să le spună românilor că vor anticipate

Liderul liberal Florin Cîțu pare dispus să favorizeze, în relația cu USR, soluția despre care vorbea, duminică seara, la un post de televiziune, secretarul general al PNL, Dan Vîlceanu, un apropiat al său: USR să voteze acum guvernul minoritar Ciuca, iar apoi să înceapă negocieri cu PNL pentru o refacere a coaliției, informează Digi24.

 

„PNL are o decizie în BEx pe care nu am schimbat-o încă, de a nu mai guverna cu USR, dacă USR votează o moțiune împotriva PNL, dar, totuși, am făcut o concesie și am schimbat mandatul pentru premier.

Repet, USR are șansa să arate românilor că flexibilizează mandatul, votează un Guvern minoritar, rezolvăm această criză și apoi vedem mai departe ce se întâmplă și cum refacem coaliția.

Avem câteva luni de zile de discutat, sunt câteva lucruri de discutat. Să refaci, așa, peste noapte, doar cum vrea USR este imposibil”, a spus, luni, Florin Cîțu.

„Dacă USR rămâne blocată într-o singură opțiune, nu mai avem ce să discutăm. Până la urmă trebuie să facă un pas și USR.

Poate să susțină acest guvern din Parlamentul României. Toată lumea trebuie să arate responsabilitate, iar astăzi USR arată iresponsabilitate.

Partidul Național Liberal a făcut un pas important, unde este responsabilitatea celor de la USR? Să vedem care este concesia pe care o fac cei de la USR. Dacă interesul celor de la USR și PSD este să distrugă Partidul Național Liberal, eu nu voi permite acest lucru niciodată”.

SourceDigi24

ULTIMELE ARTICOLE

Cum reușesc unele persoane să trăiască mai mult?

Cum reușesc unele persoane să trăiască mai mult? Este o întrebare care a provocat diverse discuții prin care s-a încercat o găsire a unei...

Distracția face o relație de căsătorie mai interesantă?

Distracția face o relație de căsătorie mai interesantă? Foarte multe cupluri de diferite vârste pierd pe parcursul anilor acea flacără a așa numitei distracții,...

Bolnavii de Alzheimer vor avea parte de un nou tratament

Bolnavii de Alzheimer vor avea parte de un nou tratament conform FDA. Boala Alzheimer este o patologie neurodegenerativă progresivă. Aceasta afectează gândirea coerentă, memoria și...

Mit sau adevăr – bebelușii poftesc?

Societatea din ziua de astăzi perpetuează ideea că bebelușii poftesc diverse alimente, mai ales în dreptul sugarilor. Este oare acest lucru un mit sau...