duminică, aprilie 14, 2024
Acasă Emisiuni Știrea cea bună FLORIN BOGDAN: ”Știu care sunt problemele și nevoile societății românești”

FLORIN BOGDAN: ”Știu care sunt problemele și nevoile societății românești”

Bogdan Florin Emil s-a născut pe 28 noiembrie 1973 în orașul Săcueni, județul Bihor. A absolvit Liceul Petofi Sandor, pentru ca apoi să urmeze Universitatea din Oradea, Facultatea de Mediu, specializarea în Agricultură.

 

A lucrat doar în mediul privat ca întreprinzător în domeniul agriculturii și transportului.

”AM INTRAT ÎN PSD ÎN 1996, INVITAT FIIND DE CÂȚIVA PRIETENI”

A intrat în politică, în Partidul Social Democrat, în 1996 pentru a face lucruri bune pentru comunitate.

A început de jos, ca simplu membru al organizației PDSR Săcuieni, iar în anul 2000 este ales vicepreședinte al acesteia.

Florin Bogdan își încearcă forțele, pentru prima dată, în 2004 când candidează la funcția de Primar al orașului Săcuieni, dar iese pe locul 3.

Patru ani mai târziu îl regăsim iar în lupta pentru fotoliul de Primar, unde ajunge în turul doi alături de candidatul UDMR. Pierde, dar o face cu frunte sus (43,37% din voturi).

 

Fost consilier județean PSD, Florin Bogdan a emigrat în Anglia în 2015, căutând un nou început în Regatul Unit.

În România, Florin Bogdan avusese mai multe afaceri, făcând comerț cu cereale.

Cum afacerile nu i-au reușit, s-a hotărât să o ia de la capăt, dincolo de Canalul Mânecii.

Acum locuiește cu soția și cei doi copii în orașul-port Portsmouth.

Florin Bogdan este pe lista PSD Diaspora pentru Senatul României

 

Florin Bogdan este însă un PSD-ist atipic, fiind un om cu spirit antreprenorial, care nu înțelege birocrația și orientarea statului român spre hărțuirea sectorului privat.

În acest moment, în Senatul României sunt doi parlamentari ai Diasporei, care reprezintă PNL și USR, dar Bogdan speră că va reuși să convingă cât mai mulți români să îl voteze.

 

În Anglia, Bogdan și-a cumpărat deja două camioane cu care face transport în tot regatul.

„Sunt mereu pe drumuri”, spune bihoreanul-candidat, afirmând că nu a învățat limba engleză și că nici nu are nevoie să o facă, deoarece clienții îl respectă pentru identitatea sa de român, pe care și-o asumă cu mândrie, dar, evident, este apreciat în primul rând pentru modul în care își respectă munca.

„Vreau să promovez păstrarea limbii române și a românismului în Diaspora. Copiii români nu mai vorbesc românește și asta este o durere mare.

De asemenea, printr-o lege, ar trebui înființat un fond de solidaritate, care să fie administrat de Statul Român.

Sunt mulți români care sunt victimele accidentelor în străinătate. Mor și nu au cine să îi aducă acasă.

Eu aș contribui la acest fond, care ar trebui să funcționeze ca o asigurare pentru cei care călătoresc frecvent în străinătate, așa cum este, de exemplu, cartea verde”, spunea Florin Bogdan la emisiune ȘTIREA CEA BUNĂ cu Cornel Dărvășan.

 

”SUNT ROMÂNI CARE NU S-AU PUTUT ÎNTOARCE ACASĂ PENTRU CĂ NU AU AVUT BANI DE BILET”

Florin Bogdan spune că ar trebui ca românilor din Diaspora să li se faciliteze plata unei asigurări de sănătate, pe care să o folosească atunci când vin în țară.

„Poate e greu de crezut pentru cineva din afară, dar sistemul sanitar din Anglia este un dezastru.

Sunt foarte multe de criticat la sistemul românesc, dar cel englezesc îl întrece”, ne mărturisește Bogdan.

Dacă doriți să aflați mai multe despre candidatul Florin Bogdan o puteți face urmărind emisiunea ȘTIREA CEA BUNĂ cu Cornel Dărvășan.

SourceA7tv

ULTIMELE ARTICOLE

Creștinii și frica de moarte

Frica de moarte a fost una dintre cele mai fundamentale temeri umane de-a lungul istoriei. Pentru mulți, credința religioasă a oferit un refugiu împotriva...

Case de marcat portabile potrivite pentru fiecare afacere

Vânzările și evidența fiscală a unei firme care desfășoară activități comerciale au nevoie de un suport tehnologic de calitate. Alegerea unei case de marcat...

De ce să le oferi copiilor cărți de Paște?

Chiar dacă mai sunt câteva săptămâni bune până la Paște, dacă ai copii sau dacă vei merge în vizită la cineva care are, probabil...

Cum să ne ferim de razele UV periculoase

Protejarea pielii împotriva razelor ultraviolete (UV) este esențială pentru prevenirea problemelor de sănătate precum arsurile solare, îmbătrânirea prematură a pielii și riscul de cancer...