8.5 C
București
miercuri, 12 mai 2021
Acasă Editoriale Actualitate FLORIAN BODOG: ”Noi am încercat să băgăm sub preș efectele adverse ale...

FLORIAN BODOG: ”Noi am încercat să băgăm sub preș efectele adverse ale vaccinurilor”

Senatorul Florian Bodog, medic, fost ministru al Sănătății în perioada în care a fost elaborat proiectul pentru legea vaccinării, a oferit explicații în ceea ce privește obligativitatea vaccinării pentru adulți și copii în cadrul emisiunii CONECTAT by Ani Crețu.

 

Acesta susține că ideea introducerii vaccinării obligatorii beneficiază de susținerea unor nume și instituții importante din medicină și că la elaborarea proiectului au fost luate în considerare inclusiv argumentele și părerile anti-vacciniștilor.

”Toate efectele adverse care au fost aduse în perioada de dezbatere publică au fost luate în discuție de echipa care a elaborat proiectul de lege.”

La elaborarea proiectului au participat, în calitate de autori sau consultanți, în afară de Senatorul Florian Bodog, care pe atunci era ministru al Sănătății, și medici de renume precum Alexandru Rafila, Adrian Streinu-Cercel, dar și reprezentații ai unor instituții de top: Inspectoratul Național de Sănătate Publică, Direcția de Sănătate Publică și Organizația Mondială a Sănătății.

Având experiența unui mandat la Ministerul Sănătății, dar și pe cea de medic, senatorul Florian Bodog a pus punctul pe i la A7TV și a explicat de ce nu au românii încredere în vaccin.

”Noi am încercat să băgăm sub preș efectele adverse ale vaccinurilor și asta a adus mari deservicii procesului de vaccinare, mari deservicii încrederii în sistemul de sănătate.

Absolut orice incident trebuie prezentată cu foarte mare deschidere și cu cea mai mare sinceritate, altfel nu obținem decât ostilizarea oamenilor și scade încrederea oamenilor în autoritate”

Sourcea7tv

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ARTICOLE

MIHAI TRĂISTARIU, surpriză inedită în platoul Fresh Acces

Mihai Trăistariu, cântărețul care deține un număr record de participări la Eurovision, și-a dezvoltat o pasiune din a descoperi talente în materie de muzică.   Artistul...

Adevărul despre vaccinurile anti-Covid-19

Medicul infecționist Laurențiu Stratan, prezent la FRESH ACCES, a dezvăluit cum funcționează fiecare vaccin și care pot fi efectele adverse.   ”La Astra Zeneca -tehnologia este...

TEODOR MELEȘCANU: România plătește și acum la UE o contribuție anuală care sare de un miliard de Euro

Teodor Meleșcanu, fost ministru de externe, a vorbit, la A7TV, cu ocazia Zilei Europei, despre dezavantajele pe care le-a adus cu sine aderarea României...

MIHAI GĂINUȘĂ, de la telefonist la om de radio și televiziune

Mihai Alexandru Găinușă, numit de prieteni și Mișu Găinușă, a fost invitatul Natașei Culea în platoul emisiunii BookMedia.   Mereu o prezență tonică și ironică, Mihai...

COMENTARII RECENTE

Catalin Ionete on Dumnezeu a murit!
kani on Pungă doriți?