luni, iulie 15, 2024
Acasă Articole Noutăți Florentina Gionea: ”Am fost la sapă și am cărat saci cu cărbuni”

Florentina Gionea: ”Am fost la sapă și am cărat saci cu cărbuni”

Florentina Gionea, trainer de afaceri și terapeut relațional, a fost prezentă în emisiunea ”Știrea cea bună”, în cadrul căreia ne-a vorbit despre cum putem să facem bani în timpul pandemiei.

Florentina s-a gândit la jobul de antreprenor în momentul în care nimeni nu o angaja și trebuia să își câștige existența cumva. Și-a deschis o firmă gândindu-se și la familia ei care nu avea o situație financiară foarte bună.

În momentul în care au început să se adune datoriile, a decis să țină cursuri de spiritualitate. Astfel, a reușit să plătească datoria de 6000 de lei în doar un an de zile.

 

”Prin timpul meu și energia mea am donat către oameni 100.000 de Euro”

Lucrul în pandemie este foarte bun, pentru fiecare dintre noi, deoarece nu ne mai simțim singuri și izolați și, astfel, câștigăm niște bani, stând acasă.

”Eu am căutat modele de oameni, care sunt bogați și spirituali și fac bine în lume”, a spus Florentina Gionea.

Banii reprezintă o energie care vine la tine și cu aceștia reușești să te pui în mișcare. Credința, contribuția față de ceilalți, te ajută să fii pozitiv și să investești atât în propria persoană, cât și în alții. Invitata emisiunii este de părere că oamenii buni merită să fie bogați.

Antreprenoriatul este o formă de evoluție. Cu cât câștigi mai mult, cu atât îți dorești să mergi mai departe și să ajuți tot mai multe persoane.

”Dacă aș avea 1 milion de Euro eu aș fi tot între oameni, aș ține conferințe și cursuri și aș ajuta persoanele care au nevoie. Mă simt ca un creator pentru că lucrez împreună cu Dumnezeu”, a mai declarat Florentina.

Pentru a ieși cu bine din pandemie, trebuie să vedem ce ne dorim și ce e bine pentru noi. Trebuie să știți să vă alegeți propriul drum.

Un alt lucru important în această perioadă este economisirea. Oricâți bani ai pune deoparte, acest lucru contează deoarece este bine să avem de unde lua atunci când vrem să investim în ceva sau să mergem în vacanțe.

”Oricine care își setează ca obiectiv să ajungă la independență financiara, va ajunge, dacă se ține de acel plan”, a mai spus invitata.

Mai multe lucruri despre cum să facem bani în pandemie puteți afla urmărind emisiunea integrală pe canalul de Youtube

Sourcea7tv

ULTIMELE ARTICOLE

Medicii neonatologi și importanța lor crucială în viața noastră

Medicii neonatologi joacă un rol esențial în îngrijirea celor mai vulnerabili pacienți: nou-născuții, în special cei prematuri sau cu probleme medicale complexe. Expertiza lor...

Cele mai importante versete din Biblie pe care să le memorezi

Selectarea celor mai importante versete din Biblie este subiectivă și poate varia în funcție de interpretare și context. Însă, iată câteva dintre versetele considerate...

Istoria reformei protestante

Reforma Protestantă, inițiată în secolul al XVI-lea, a fost un moment crucial în istoria creștinismului, marcând o schimbare profundă în peisajul religios, social și...

Ziua Malala: sărbătorirea curajului și educației pentru toți

Ziua Malala este sărbătorită anual pe 12 iulie. Pentru a onora curajul și determinarea Malalei Yousafzai în lupta pentru dreptul la educație. Această zi...