joi, februarie 22, 2024
Acasă Emisiuni Alături de tine Fiică de preot, față în față cu Lara Fabian

Fiică de preot, față în față cu Lara Fabian

Fiică, nepoată și strănepoată de preot, PR-ul bisericii în care slujește tatăl său, Maria Andreea Vârlan este pasionată de muzica latino și a venit în platoul A7TV pentru a ne povesti experiența ei de viață.

 

Cântă de mică, a fost și în corul bisericii și provine dintr-o familie de muzicieni. A făcut 10 ani de dans și a urmat și cursuri de teatru.

„După ce am terminat Facultatea de Jurnalism am primit o ofertă de la echipa internațională a Larei Fabian, care mi-au sugerat să merg în Statele Unite și să facem un interviu.

Chiar dacă echipa ei mi-a spus că ei o să îmi facă întrebărilor, am studiat-o pe Lara timp de o lună pentru a le face eu”, a spus invitata.

Fiind o fire profesionistă și atentă la detalii, Maria s-a gândit la toate, înainte să apară în fața uneia dintre cele mai talentate și cunoscute artiste internaționale.

„Am cerut și machiaj. Ținuta mea a fost făcută de un designer. Interviul a fost distribuit și pe pagina ei și a strâns aproximativ 100.000 de vizualizări”, a mai precizat Maria.

Chiar dacă, în urma interviului, a primit critici și vorbe urâte de la urmăritori, sub motivul că ar fi cumpărat acest interviu, artista a învățat să nu mai pună la suflet și să treacă peste toate cu capul sus.

”Au fost oameni răutăcioși care mi-au scris că mi-am plătit interviurile. Nu am făcut acest lucru, a fost o ambiție.

Cred că un om care nu are un vis este un om frustrat și trist și, de aceea, apar toate aceste comentarii negative. Dacă îi lași să intervină în viața și în cariera ta, îți aduci energia negativ”, a mai menționat artista.

Mesajul Mariei pentru cititori: ”Să nu vă pierdeți niciodată speranța, să vă urmați visul și să aveți o ambiție frumoasă”

Interviul Mariei cu Lara Fabian poate fi văzut în emisiunea „Alături de tine”

Sourcea7tv

ULTIMELE ARTICOLE

Evită relațiile toxice

O relație de cuplu toxică este una în care există un model de comportament dăunător, abuziv sau manipulativ între parteneri. Aceasta poate include abuz...

Tehnici de îngrijire corectă a părului

Părul sănătos și strălucitor este un aspect important al cărții noastre de vizită și necesită o îngrijire adecvată pentru a rămâne în formă optimă. Mai...

Cum poți recunoaște AVC-ul? Primele semne!

Un accident vascular cerebral (AVC) poate fi o afecțiune gravă și este important să poți recunoaște semnele timpurii pentru a solicita imediat ajutor medical...

Valentine’s Day – o zi a iubirii, nu altă zi a violenței

Măsurând sintagmele populare spuse la nervi sau apăsat, bizare sau ciudate le includem în bagajul nostru verbal și comportamental: ,,Iubirea naște violență”? ,,Eu te-am...