8.5 C
București
duminică, 14 august 2022
Acasă Articole Noutăți Femeia sechestrată trei ani într-un canal

Femeia sechestrată trei ani într-un canal

Fugind din calea mamei, ajunge pe străzile Bucureștiului. Avea doar 16 ani când a fost forțată să trăiască 3 ani într-un canal. Astăzi, are două fetițe superbe și o viață liniștită! Angelica Munteanu a fost invitată în emisiunea “Spune-mi cum!” prezentată de Antonia Fudulu pentru a-și povesti drama prin care a trecut, dar și cum a reușit să scape din acea “închisoare” a străzii.

 

 “Bunica mă bătea, mă pedepsea și nu îmi dădea voie să mănânc!”

 

Poveștile din casele bunicilor sunt cele mai greu de uitat. În mod normal, bunicii sunt cei care ne iubesc necondiționat, pregătesc cele mai bune preparate culinare și ne iau apărarea în fața părinților. Angelica, însă, nu are astfel de amintiri.

 

“Mă bătea dacă mă duceam la joacă. Îmi spunea că eu sunt fată, nu am voie să mă joc.

Trebuia să o ajut toată ziua la treburile gospodărești și să am grijă de frații mei.

Dacă greșeam și cel mai mic lucru, cum ar fi să scap o farfurie când pregăteam masa, nu aveam voie să mănânc toată ziua”, declară Angelica.

 

“Mama ne-a dus la orfelinat”

 

După ce bunica lor s-a îmbolnăvit foarte grav, au fost nevoiți să se întoarcă la Hunedoara, la mama lor.

Când au ajuns acasă, mama i-a trimis la orfelinat.

“Mama ne-a dus la orfelinat, iar după aceea nu am mai văzut-o luni de zile. Nici măcar nu ne-a îmbrățișat când ne-a abandonat.

M-a marcat violența oamenilor din orfelinat. În urma traumelor, mă confrunt și astăzi cu teama de oameni.

După câțiva ani, inexplicabil, a venit și ne-a scos din orfelinat. Acasă era groaznic. Mă bătea zilnic, fără să aibă vreun motiv.”

 

“La 16 ani am fugit de acasă”

Mama, cel puțin pentru o fiică, înseamnă acea prietenă care te susține, te înțelege și te iubește, fără a cere ceva în schimb.

Din păcate, nici despre mama Angelica nu are nimic bun de povestit.

După ce a plecat de acasă, a început un alt episod dramatic. Dormind prin scări de bloc, s-a împrietenit cu o fată a străzii și cu prietenii ei.

“În grupul ei de prieteni era și omul care urma să mă sechestreze în canal. M-a aruncat cu forța în canal, m-a violat.

Efectiv, nu puteam să plec. Când am reușit într-un  final să ajung la poliție, polițistul m-a ascultat, iar apoi m-a dat afară.”

 

“Mă obliga să cerșesc cu cele două fetițe”

 

“Ziua cerșeam, seara intram în canal. Mă bătea zilnic. La un moment dat, când nu am vrut să dansez, pentru că eram obosită, m-a bătut atât de tare cu pumnii, încât plângeam și a trebuit să-I dansez, pentru că îmi era frică că mă omoară”, sunt spusele invitatei.

 

Cum a reușit să scape de acolo?

 

“M-a întrebat la un moment dat o persoană care ne adusese ceva de mâncare și haine dacă mă bate, iar eu i-am răspuns pozitiv.

Când a auzit că am mărturisit acest lucru, m-a bătut atât de tare încât eram vânătă și două săptămâni nu am văzut lumina zilei.

Mă pregăteam să mă sinucid. M-am rugat zilnic la Dumnezeu, până m-a ajutat să ies din acel canal, iar de 20 de ani eu nu mai trăiesc pe străzi.

Am primit o camera micuță în care am stat cu fetele”, ne-a spus Angelica Munteanu.

 

Toată această poveste cutremurătoare o puteți viziona accesând linkul de mai jos:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.ULTIMELE ARTICOLE

ANM a emis Cod galben de ploi puternice pentru aproape toată țara!

Codul galben intră în vigoare azi la ora 12:00 și este valabil până luni la ora 22:00. La munte, în Oltenia, Muntenia, Moldova, zona...

Reacțiile demnitarilor români cu privire la victoriile lui David Popovici

David Popovici, copilul de aur al natației Române, a cucerit, la doar 17 ani, sâmbătă aceasta, medalia de aur în proba de 100 m...

Ministrul Digitalizări simte că România apreciază educația sa la fel de mult ca America

Studiile la universități din SUA, precum Stanford și Harvard, sunt un impediment în politica românească, a declarat ministrul Digitalizării, Sebastian Burduja.   Sebastian Burduja a devenit...

Echipă de baschet botezată în râul Iordan

„Am deschis un drum acum. Cred că vor fi și alte echipe universitare care vor dori să vină și să susțină această competiție și...