8.5 C
București
marți, 13 aprilie 2021
Acasă Emisiuni Ce bine ca ești Felicia Filip: ”Suntem, încă, doi copii care își construiesc visele împreună.”

Felicia Filip: ”Suntem, încă, doi copii care își construiesc visele împreună.”

Felicia Filip este soprana a cărei carieră a început la București și s-a desfășurat pe cele mai râvnite scene internaționale, de la Covent Garden la Staatsoper, din Moscova în Barcelona, Tokyo sau Toronto.

Soprana a uluit lumea muzicală când a realizat prima colaborare simfonic-rock de la noi, urmată de o serie de concerte și albume alături de trupa Iris.

Felicia Filip și regizorul de operă, Cristian Mihăilescu sunt căsătoriți de 29 de ani.

Au făcut cununia civilă între două repetiții, deoarece erau foarte ocupați în a se pregăti pentru un eveniment important.

S-au întâlnit în vremea când el era solist, tenor, la Opera Națională și făcea și cronică muzicală.

Era peste tot, inclusiv la concertele pe care le susținea Felicia în vremea studenției.

După ce a terminat Conservatorul, Felicia Filip a apărut pe scenă la Opera Națională și a jucat împreună cu Cristian în „Povestirile lui Hoffman”, unde și-au împărțit echitabil aplauzele.

După ceva timp s-au reîntâlnit la Brașov unde Cristian era regizor, iar Felicia avea un rol principal.

A început o perioadă foarte frumoasă, candidă, când își spuneau povești în stația unui autobuz care o ducea acasă. Vorbeau de toate sub un bec chior, așa cum singură mărturisea într-un interviu.

Informații despre modul în care a cerut-o în căsătorie Dl Mihăilescu pe Dna Felicia Filip, care sunt provocările căsniciei lor, dar și împlinirile vieții lor de familie, puteți afla duminica, 15 Martie de la ora 19:00, urmărind emisiunea CE BINE CĂ EȘTI cu Ramona Dărvășan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ARTICOLE

A trăit 40 de zile doar cu apă!

Invitatul Alinei Ilioi Mureșan în platoul emisiunii ALĂTURI DE TINE, Vasile Nemeș propune o inovație în domeniul detoxifierii și al slăbitului: postul cu apă....

Când va începe anul școlar 2021-2022?

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a comunicat duminică, 11 aprilie, într-o postare pe Facebook, că anul școlar 2021 – 2022 va începe pe 13 septembrie....

Director general al OMS: „Pandemia este departe de a se încheia”

Confuzia, automulţumirea şi inconsecvența în combaterea COVID-19 fac ca pandemia să fie departe de a se încheia, deși ea ar putea fi pusă sub...

13 APRILIE ÎN ISTORIE

Pe 13 aprilie 1930 se năștea Sergiu Nicolaescu, regizor, scenarist, actor și, după 1989, politician român. Este de departe cel mai prolific și mai...

COMENTARII RECENTE

Catalin Ionete on Dumnezeu a murit!
kani on Pungă doriți?