8.5 C
București
vineri, 3 aprilie 2020
Acasă Emisiuni Ce bine ca ești Felicia Filip: ”Suntem, încă, doi copii care își construiesc visele împreună.”

Felicia Filip: ”Suntem, încă, doi copii care își construiesc visele împreună.”

Felicia Filip este soprana a cărei carieră a început la București și s-a desfășurat pe cele mai râvnite scene internaționale, de la Covent Garden la Staatsoper, din Moscova în Barcelona, Tokyo sau Toronto.

Soprana a uluit lumea muzicală când a realizat prima colaborare simfonic-rock de la noi, urmată de o serie de concerte și albume alături de trupa Iris.

Felicia Filip și regizorul de operă, Cristian Mihăilescu sunt căsătoriți de 29 de ani.

Au făcut cununia civilă între două repetiții, deoarece erau foarte ocupați în a se pregăti pentru un eveniment important.

S-au întâlnit în vremea când el era solist, tenor, la Opera Națională și făcea și cronică muzicală.

Era peste tot, inclusiv la concertele pe care le susținea Felicia în vremea studenției.

După ce a terminat Conservatorul, Felicia Filip a apărut pe scenă la Opera Națională și a jucat împreună cu Cristian în „Povestirile lui Hoffman”, unde și-au împărțit echitabil aplauzele.

După ceva timp s-au reîntâlnit la Brașov unde Cristian era regizor, iar Felicia avea un rol principal.

A început o perioadă foarte frumoasă, candidă, când își spuneau povești în stația unui autobuz care o ducea acasă. Vorbeau de toate sub un bec chior, așa cum singură mărturisea într-un interviu.

Informații despre modul în care a cerut-o în căsătorie Dl Mihăilescu pe Dna Felicia Filip, care sunt provocările căsniciei lor, dar și împlinirile vieții lor de familie, puteți afla duminica, 15 Martie de la ora 19:00, urmărind emisiunea CE BINE CĂ EȘTI cu Ramona Dărvășan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ARTICOLE

REȚETA A LA FABIEN ”PRĂJITURĂ CU MERE FĂRĂ ZAHĂR ADĂUGAT”

Cum sună un desert sănătos? Deși paradoxală, această formulare este adevărată, iar noi vă putem iniția în arta preparării unui desert mai sănătos decât...

Când s-ar putea relaxa restricțiile în România?

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru a spus că vârful pandemiei de coronavirus va fi atins, în România, în a doua jumătate a lunii aprilie când...

3 APRILIE ÎN ISTORIE

Sărbătorită în fiecare an la 3 aprilie, Ziua Jandarmeriei Române marchează data la care, în anul 1850, domnul Moldovei, Grigore Alexandru Ghica (1849-1853), a...

A plecat la facultate cu o bucată de mămăligă și 100 de lei

Leon Dănăilă, invitatul colegei noastre Laura Manciu în platoul emisiunii OAMENI ȘI PĂRERI s-a născut la 1 iulie 1933 la Darabani în județul Botoșani,...

COMENTARII RECENTE