8.5 C
București
duminică, 14 august 2022
Acasă Emisiuni Ce bine ca ești Felicia Filip: ”Suntem, încă, doi copii care își construiesc visele împreună.”

Felicia Filip: ”Suntem, încă, doi copii care își construiesc visele împreună.”

Felicia Filip este soprana a cărei carieră a început la București și s-a desfășurat pe cele mai râvnite scene internaționale, de la Covent Garden la Staatsoper, din Moscova în Barcelona, Tokyo sau Toronto.

Soprana a uluit lumea muzicală când a realizat prima colaborare simfonic-rock de la noi, urmată de o serie de concerte și albume alături de trupa Iris.

Felicia Filip și regizorul de operă, Cristian Mihăilescu sunt căsătoriți de 29 de ani.

Au făcut cununia civilă între două repetiții, deoarece erau foarte ocupați în a se pregăti pentru un eveniment important.

S-au întâlnit în vremea când el era solist, tenor, la Opera Națională și făcea și cronică muzicală.

Era peste tot, inclusiv la concertele pe care le susținea Felicia în vremea studenției.

După ce a terminat Conservatorul, Felicia Filip a apărut pe scenă la Opera Națională și a jucat împreună cu Cristian în „Povestirile lui Hoffman”, unde și-au împărțit echitabil aplauzele.

După ceva timp s-au reîntâlnit la Brașov unde Cristian era regizor, iar Felicia avea un rol principal.

A început o perioadă foarte frumoasă, candidă, când își spuneau povești în stația unui autobuz care o ducea acasă. Vorbeau de toate sub un bec chior, așa cum singură mărturisea într-un interviu.

Informații despre modul în care a cerut-o în căsătorie Dl Mihăilescu pe Dna Felicia Filip, care sunt provocările căsniciei lor, dar și împlinirile vieții lor de familie, puteți afla duminica, 15 Martie de la ora 19:00, urmărind emisiunea CE BINE CĂ EȘTI cu Ramona Dărvășan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.ULTIMELE ARTICOLE

ANM a emis Cod galben de ploi puternice pentru aproape toată țara!

Codul galben intră în vigoare azi la ora 12:00 și este valabil până luni la ora 22:00. La munte, în Oltenia, Muntenia, Moldova, zona...

Reacțiile demnitarilor români cu privire la victoriile lui David Popovici

David Popovici, copilul de aur al natației Române, a cucerit, la doar 17 ani, sâmbătă aceasta, medalia de aur în proba de 100 m...

Ministrul Digitalizări simte că România apreciază educația sa la fel de mult ca America

Studiile la universități din SUA, precum Stanford și Harvard, sunt un impediment în politica românească, a declarat ministrul Digitalizării, Sebastian Burduja.   Sebastian Burduja a devenit...

Echipă de baschet botezată în râul Iordan

„Am deschis un drum acum. Cred că vor fi și alte echipe universitare care vor dori să vină și să susțină această competiție și...