8.5 C
București
joi, 1 decembrie 2022
Acasă Emisiuni Alături de tine FANG SHUANG – vocea care a cucerit România

FANG SHUANG – vocea care a cucerit România

Fang Shuang este un chinez de 30 de ani care traiește de 14 ani in România, este proaspăt căsătorit și se simte deja tată, chiar dacă copilul se va naște în luna decembrie. A devenit cunoscut atunci cănd i-a impresionat pe jurații de la Românii au talent, iar în prezent lucrează la Opera Comică pentru Copii.
Nu a fost decizia lui sa vina în România, dar nu regretă. Mai întâi au venit parinții lui care au stat doi ani de zile, timp în care nu i-a văzut deloc, apoi, în 2005 a venit si el.

„În prima perioadă nu a fost ușor pentru ei, în primul rând cu limba română, pentru doi oameni care au deja peste 50 de ani… Mama mi-a spus că astăzi învață și mâine uită. La mine a fost un avantaj că am venit aici când aveam 16 ani…”

Deși provine dintr-o familie de medici, mama – medic generalist, iar tatăl – acupunctor, Fang a ales să facă muzică și le este recunoscător părinților pentru că l-au îndrumat să facă ce-i place.
Ne spune că, în România, i-au lipsit prietenii, rudele și s-a obișnuit destul de greu cu mâncarea, dar acum îi plac sarmalele și ciorba de burtă.
Considera că, din punct de vedere muzical, România se află la un nivel înalt.
Își amintește de perioada în care a fost student la Conservator și se bucură că a avut colegi care l-au ajutat la cursurile teoretice, iar în anul II, semestrul II a luat o bursă din partea Ministerului Învățământului și nu a mai platit taxă.

Mai multe amănunte despre viața lui Fang în România, proiecte, dar și despre rolul de tata, aflați urmărind emisiunea ALĂTURI DE TINE cu Alina Ilioi Mureșan.

Articolul precedent8 OCTOMBRIE ÎN ISTORIE
Articolul următor9 OCTOMBRIE ÎN ISTORIE


ULTIMELE ARTICOLE

Fuma sute de euro în câteva ore

Fuma sute de euro în câteva ore. Alex Cervencu, dependent de droguri de la 13 ani. Peste ani, după ce părinții lui află că...

Poluarea și bolile de inimă la tineri

Poluarea și bolile de inimă la tineri sunt un subiect care preocupă categoria de vârstă tânără a societății. De altfel de aceea există atât...

Ce înseamnă dietă low carb?

Ce înseamnă dietă low carb? Este dieta o idee bună? Ea poate genera un stil de viață sănătos, nu doar prin a slăbi, ci...

Ceaiul de sunătoare ar putea fi inamicul depresiei

Ceaiul de sunătoare ar putea fi inamicul depresiei. Acesta ar avea proprietăți care ajută creierul să se relaxeze și să se calmeze, invitând la...
[instagram-feed num=6 cols=6 showfollow=false]