joi, iulie 18, 2024
Acasă Emisiuni Alături de tine FANG SHUANG – vocea care a cucerit România

FANG SHUANG – vocea care a cucerit România

Fang Shuang este un chinez de 30 de ani care traiește de 14 ani in România, este proaspăt căsătorit și se simte deja tată, chiar dacă copilul se va naște în luna decembrie. A devenit cunoscut atunci cănd i-a impresionat pe jurații de la Românii au talent, iar în prezent lucrează la Opera Comică pentru Copii.
Nu a fost decizia lui sa vina în România, dar nu regretă. Mai întâi au venit parinții lui care au stat doi ani de zile, timp în care nu i-a văzut deloc, apoi, în 2005 a venit si el.

„În prima perioadă nu a fost ușor pentru ei, în primul rând cu limba română, pentru doi oameni care au deja peste 50 de ani… Mama mi-a spus că astăzi învață și mâine uită. La mine a fost un avantaj că am venit aici când aveam 16 ani…”

Deși provine dintr-o familie de medici, mama – medic generalist, iar tatăl – acupunctor, Fang a ales să facă muzică și le este recunoscător părinților pentru că l-au îndrumat să facă ce-i place.
Ne spune că, în România, i-au lipsit prietenii, rudele și s-a obișnuit destul de greu cu mâncarea, dar acum îi plac sarmalele și ciorba de burtă.
Considera că, din punct de vedere muzical, România se află la un nivel înalt.
Își amintește de perioada în care a fost student la Conservator și se bucură că a avut colegi care l-au ajutat la cursurile teoretice, iar în anul II, semestrul II a luat o bursă din partea Ministerului Învățământului și nu a mai platit taxă.

Mai multe amănunte despre viața lui Fang în România, proiecte, dar și despre rolul de tata, aflați urmărind emisiunea ALĂTURI DE TINE cu Alina Ilioi Mureșan.

Articolul precedent8 OCTOMBRIE ÎN ISTORIE
Articolul următor9 OCTOMBRIE ÎN ISTORIE

ULTIMELE ARTICOLE

17 iulie – Ziua Internațională a Justiției

Ziua Internațională a Justiției, celebrată pe 17 iulie, este o ocazie importantă pentru a recunoaște și promova principiile de justiție, echitate și drepturile omului...

Importanța educației emoționale în școli

Educația emoțională, adesea denumită și inteligență emoțională, se referă la capacitatea de a recunoaște, înțelege și gestiona propriile emoții și de a recunoaște și...

Nu e niciodată prea târziu să înveți ceva nou

Învățarea este un proces continuu care nu ar trebui să se oprească niciodată, indiferent de vârstă. Fie că e vorba de dezvoltarea unor noi...

Medicii neonatologi și importanța lor crucială în viața noastră

Medicii neonatologi joacă un rol esențial în îngrijirea celor mai vulnerabili pacienți: nou-născuții, în special cei prematuri sau cu probleme medicale complexe. Expertiza lor...