8.5 C
București
duminică, 27 septembrie 2020
Acasă Emisiuni Alături de tine FANG SHUANG – vocea care a cucerit România

FANG SHUANG – vocea care a cucerit România

Fang Shuang este un chinez de 30 de ani care traiește de 14 ani in România, este proaspăt căsătorit și se simte deja tată, chiar dacă copilul se va naște în luna decembrie. A devenit cunoscut atunci cănd i-a impresionat pe jurații de la Românii au talent, iar în prezent lucrează la Opera Comică pentru Copii.
Nu a fost decizia lui sa vina în România, dar nu regretă. Mai întâi au venit parinții lui care au stat doi ani de zile, timp în care nu i-a văzut deloc, apoi, în 2005 a venit si el.

„În prima perioadă nu a fost ușor pentru ei, în primul rând cu limba română, pentru doi oameni care au deja peste 50 de ani… Mama mi-a spus că astăzi învață și mâine uită. La mine a fost un avantaj că am venit aici când aveam 16 ani…”

Deși provine dintr-o familie de medici, mama – medic generalist, iar tatăl – acupunctor, Fang a ales să facă muzică și le este recunoscător părinților pentru că l-au îndrumat să facă ce-i place.
Ne spune că, în România, i-au lipsit prietenii, rudele și s-a obișnuit destul de greu cu mâncarea, dar acum îi plac sarmalele și ciorba de burtă.
Considera că, din punct de vedere muzical, România se află la un nivel înalt.
Își amintește de perioada în care a fost student la Conservator și se bucură că a avut colegi care l-au ajutat la cursurile teoretice, iar în anul II, semestrul II a luat o bursă din partea Ministerului Învățământului și nu a mai platit taxă.

Mai multe amănunte despre viața lui Fang în România, proiecte, dar și despre rolul de tata, aflați urmărind emisiunea ALĂTURI DE TINE cu Alina Ilioi Mureșan.

Articolul precedent8 OCTOMBRIE ÎN ISTORIE
Articolul următor9 OCTOMBRIE ÎN ISTORIE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ARTICOLE

Fresh Acces, o PREMIERĂ pe piața media din România! Care este elementul surpriză din noua producție TV?

Suntem mereu alături de voi, publicul nostru, atenți la sugestiile și dorințele voastre și vă anunțăm, cu bucurie, că am îmbogățit grila de toamnă...

S-a dat startul alegerilor locale! 19 milioane de români sunt chemați la vot

Duminică 27 septembrie, la ora 7 dimineaţa, s-a dat startul alegerilor locale din România! Până la ora 21:00, când se închid urnele, cele peste 19...

27 SEPTEMBRIE ÎN ISTORIE

În fiecare an, la 27 septembrie, un număr de 158 de ţări, şase teritorii şi peste 500 de membri afiliaţi, componente ale Organizaţiei Mondiale...

26 SEPTEMBRIE ÎN ISTORIE

Anual, la data de 26 septembrie, se celebrează ziua europeană a limbilor. Cu acest prilej, sunt promovate multilingvismul și diversitatea culturală de pe Bătrânul...

COMENTARII RECENTE

Catalin Ionete on Dumnezeu a murit!
kani on Pungă doriți?