8.5 C
București
miercuri, 7 decembrie 2022
Acasă Emisiuni Alături de tine Fang Shuang: “Indiferent de religie, Dumnezeu există!”

Fang Shuang: “Indiferent de religie, Dumnezeu există!”

Fang Shuang – chinezul care a cucerit România, povestește în platoul A7TV cum reușește să îmbine viața de familie cu cea profesională. Căsătorit cu o româncă și un tată model, care pune mult preț pe credință, explică în cadrul emisiunii “Alături de tine”, prezentată de Alina Ilioi-Mureșan, care sunt obiceiurile în cultura chineză când vine vorba de familie.

 

“Pe lângă muzică, sunt și profesor de limba chineză!”

 “Cunosc limba română foarte bine, acest aspect fiind un avantaj pentru mine. Majoritatea profesorilor de chineză predau în limba engleză, fiind un dezavantaj pentru cei care nu stăpânesc această limbă. Eu, din fericire, predau în română”, spune artistul.

 

Fang Shuang- solist vocal al Operei Comice pentru Copii

 

Chinezul care a cucerit România mărturisește: “Toate spectacolele mele sunt sold-out, ceea ce mă bucură foarte tare. Pandemia a avut un impact puternic asupra noastră.

Spectacolul care trebuia ținut în luna ianuarie a fost reluat în aprilie, deoarece toate biletele erau vândute deja, iar restricțiile le permiteau spectacolelor doar 30%  din locuri ocupate.

Nu puteam să dezamăgim fanii, așa că am luat decizia să anulăm. Primul spectacol cu public, după tot timpul trecut, a fost incredibil. Parcă am renăscut!”

 

https://www.a7tv.ro/fang-shuang-vocea-care-a-cucerit-romania/

 

“Indiferent de religie, Dumnezeu există!”

 

După această premise se ghidează artistul când vine vorba de diferențele de cultură între parteneri.

Din 2019, viața acestuia s-a schimbat complet, în momentul în care a  întâlnit-o pe Maria, românca care l-a cucerit și i-a oferit un băiețel:

Noi am ratat o șansă de a fi împreună în 2017, dar dumnezeu ne-a unit în 2019. Nimic nu este întâmplător!

Pe băiețelul meu îl cheamă Matei. Am ales să îi punem un nume românesc deoarece eu cred în biblie.

Dacă Noul Testament începe cu “Cartea lui Matei”, am decis ca acesta să fie numele copilului nostru.”

 

Proiectul “School of Rock”

 

„În cadrul proiectului, ne sunt atribuite mai multe roluri, nu neapărat în funcție de personalitate.

Pe scenă, interpretez rolul tatălui rău, care este foarte dur cu băiețelul lui. Mi-a fost foarte greu, pentru că eu sunt foarte calm și îmi iubesc tare mult copilul, nu m-aș vedea n viața reală făcând acest lucru.”, sunt spusele lui Fang Shuang.

 

Fang Shuang este exemplul soțului, tatălui, dar și al omului de carieră, care reușește să performeze pe toate planurile.

Prin seriozitate, muncă și perseverență, dar mai mult, prin împărțirea timpului eficient face ceea ce își dorește, fără a neglija familia.

 ULTIMELE ARTICOLE

Antreprenori care au reușit să valoreze cât o țară

Luna cadourilor a debutat cu o surpriză pentru telespectatorii emisiunii Business la Superlativ. Vorbim despre rubrica Afaceri Creative - cu Andra Raluca Tăutu, program...

Prevenirea și gestionarea bullying-ului

Prevenirea și gestionarea bullying-ului. Fenomenul „bullying” ia amploare în zilele noastre din ce în ce mai tare, dovadă că se întețesc programele de prevenire și...

Indecizia și starea de bine

Indecizia și starea de bine. Deși ea este asociată cu anxietatea și mai târziu depresia, se pare că unii cred că oamenii indeciși pot...

Triunghiul – elevi, profesori, părinți și inteligența emoțională

Triunghiul – elevi, profesori, părinți și inteligența emoțională Pentru creșterea inteligenței emoționale trebuie să se implice chiar elevii. Nu este suficient ca doar alții să...
[instagram-feed num=6 cols=6 showfollow=false]