8.5 C
București
marți, 7 februarie 2023
Acasă Emisiuni Ce bine ca ești Familia Dărvășan încheie anul cu un nou album de muzică

Familia Dărvășan încheie anul cu un nou album de muzică

Familia Dărvășan încheie anul cu un nou album de muzică creștină 100% original. Ramona Și Cornel Dărvășan formează o familie de peste 3 ani. Însă sunt parteneri și în producția unora dintre cele mai frumoase piese creștine de la noi din țară.

În toamna acestui an au reușit să suprindă publicul cu un proiect 100% original, CD – ul ”Te vom iubi mereu!”

„Am reușit ceva special, am scos aceste 11 piese, compoziție proprie, musică versuri, interpretare” a declarat Cornel Dărvășan în emisiunea ”E cu cântec” realizată de soția sa, Ramona Dărvășan.

Piesa care deschide albumul

Piesa care deschide albumul este ”Vreau să zbor”. Este scrisă de Cornel Dărvășan despre care a declarat, în aceeași emisiune:

”Este o piesă foarte frumoasă, simplă și are un singur mesaj: Doamne, revarsă Harul Tău acum este mine. Pentru că, după cum zicea un filosof: ”Fiecare clipă a vieții noastre este un pas către moarte”. Viața se stinge pe drum uneori. Dar mulțumim Domnului că ne dă și harul lui ca să funcționeze foarte bine lucrurile.”

Cornel Dărvășan este tatăl a patru copii, care îi umplu viața de cuoloare și fericire, iar despre viața de părinte, a declarat pentru A7tv:

”E cea mai grea slujbă de pe pământ pentru că dincolo de toate cele ce le facem în viață ca să supraviețuim, universitate, televiziune și alte lucruri, dacă după cursurile universitare studenții se duc acasă și eu vin acasă, dacă o emisiune de televiziune se încheie și vin acasă, din slujba de tată nu demisionezi niciodată. Este ceva ce e acolo în tine, în sufletul tău. De aceea nu închid niciodată telefonul noaptea, mai ales când unul din copii este plecat.”

Deoarece primii 3 copii sunt deja adulți, iar cel mic, Adam, are doar 1 anișor, întreabarea legată de cum este să fi părinte de bebluș, din nou, după atâția ani, trebuia pusă:

”Este un pic mai multă răbdare, un pic mai multă viziune. Atunci când ești tânăr, te mai iau pe nepregătite niște emoții, niște sentimente. Ne bucurăm că Dumnezeu a îngăduit să fie totul bine, să fie sănătos și să fie o bucurie pentru familie noastră întreagă.”

Pentru a viziona întreg interviul, click pe link: O inimă mulțumitoare – Cornel Dărvășan | E cu cântec cu Ramona Dărvășan – YouTube

Pentru a asculta cel mai recent CD al familiei Dărvășan, click pe link: https://www.muzicacrestina.audio/album/11114/ramona-si-cornel-darvasan/te-vom-iubi-mereu-2022ULTIMELE ARTICOLE

Despre embargoul produselor petroliere

Despre embargoul produselor petroliere. Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a discutat cu toţi marii importatori care activează în ţara noastră şi a primit asigurări că...

Larisa Iordache, gimnasta care promovează terapia psihologică

Larisa Iordache, gimnasta care promovează terapia psihologică. Ea este o gimnastă română, medaliată olimpică, mondială și europeană, câștigătoare a medaliei de bronz în proba...

Când poate fi apatia un aliat și când nu?

Când poate fi apatia un aliat și când nu? Ce este apatia și cum poate ea să ne ajute sau să ne distrugă sistemul...

Este adevărul relativ?

Este adevărul relativ? Ce reprezintă adevărul? Cum putem știi tot adevărul? Adevărul reprezintă tematica cea mai aprinsă în discuțiile dintre orice fel de persoane...
[instagram-feed num=6 cols=6 showfollow=false]